Kącik Małolata...:D

wiem i wiem ale i tak mi przykro !  🤔 😡 😵
ej to spoko jak jeszcze 4 godziny masz !  😀
ja zaczynam jazdy po majówce, będzie pogrom  😎
Dziękuję za wszystkie gratulacje. :kwiatek:

maiia coś ty zrobiła, że za karę stałaś pod oknem? 😂 Swoją drogą pod oknem fajnie, przynajmniej można sobie popatrzeć, a w kącie nie. 🤣
Fly, my tak często na biologii 😂 nie byłam w stanie powtórzyć czegoś o budowie ucha co kolega mruczał pod nosem, bo rozmawiałam z kolegą o różnych zjawiskach jak świadomy sen czy OOBE 😎 miło się stało, przynajmniej nie musiałam w książkach szukać jej chorych definicji, których tam nie ma, ale pani upiera się, że są i mamy szukać 😵 😂
Mysza   "Śmierć jest kolejnym koniem, którego dosiadamy"
07 maja 2012 17:49
Ida, ale muszę zapłacić za te jazdy 😁
Żałuj, że mnie nie widziałaś dzisiaj jak wjechałam na plac z prędkością 60km/h, wysiadłam z auta i wyleciałam z ryjem do Grześka 😁
Mój instruktor to się o mało nie popłakał ze śmiechu 😂
szczerze? STRASZNIE ŻAŁUJE, ŻE TEGO NIE WIDZIAŁAM  😜  😂

rodzice wrócili i mam mega dostawę zagranicznych słodyczy  😅 😍 💘
Mysza   "Śmierć jest kolejnym koniem, którego dosiadamy"
07 maja 2012 17:59
Hahaha 😀 Ida pokładałabyś się ze śmiechu 😁
Dobra małolatki ... Ja uciekam się pakować.
Trzymajcie się !!! :kwiatek:
Mysza tak myslę dlatego mi szkoda, że nie widziałam  😵
BĘDZIEMY TĘSKNIĆ !!  💘 😍
Mysza, trzymaj się tam! 💃 🏇
no pięknie ! czyli już mamy Hermeskę, Facelle, fly, Kamitę, Mysze i mnie
jestem przerażona tym co zostanie z mojego mieszkania  😵 😂 :pijacy:
będziemy opijać udaną akcję Alabamki prawda? ^^

1. Ale tylko ze mną  🥂
2. Jaką akcję?  👀
Alabamka co się dzieje?

Starość nie radość 😉
Alabamka mam się już martwić?  👀

Na razie nie... za 3-4 lata możliwe że będzie trzeba 🙁
Mysza   🙁

maiiaF Ja na biologii to samo  😂 Albo siedzenie pod kranem, albo telefon do rodziców, psycholog itd 😀  😁
Facella   Dawna re-volto wróć!
07 maja 2012 18:50
Mysza jaki Grzesiek  👀 i za co mu się oberwało?

Facella nie martw się na zapas, wszystko będzie dobrze 😉
ale to jest za 12 dni, nie wiem jakie dokumenty są potrzebne (wątek o odznakach milczy, na stronie PZJ tego nie mogę znaleźć), nie znam czworoboku, parkuru, drukarka mi nawala i nie wydrukuję 28 stron pytań  😵 to będzie jakaś masakra, nie wiem czy nie lepiej by było dla mnie zdawać w sierpniu (bo do sierpnia w okolicy nie ma egzaminów  🤔wirek: ), ale trener się upiera, że już i że mam zaraz coś startować, człowieku! nawet porządnych butów nie mam, a w sztybletach i sztylpach sędziowie potrafią robić problemy  🤔wirek:
Facella ale na brązie pytania są dość podstawowe, czytałam wszystkie i tak na prawdę na 90% pytań odpowiedzieć można z marszu, kilka może będzie tam takich, co się odpowiedzi nie zna ale to przeczytasz kilka razy i będziesz wiedzieć  😉
07 maja 2012 19:02
czytałam te pytania i znam na nie odpowiedzi, tzn. na większość, tylko czasem nie potrafię tego ubrać w słowa  😵
Facella Ja mam to samo  😀
np. co to zastęp? fiufiu jadą se konik za konikiem i tyla! 🏇 🏇  🤣

kiedy masz zdawać, i gdzie? 😉
zrozumieja 😉 nie tak dawno mi sie snilo ze zdawalam braz nie znajac czworoboku 😵 ale ja to mam przeboje z nim, 3 razy zwialam przed egzaminem 😂

idaczerwcowa pokazalabym zdjecie ale komp nawala ;/ Vansy, taka jestem mainstreamowa 😁
ida dajj trochę słodyczy  😍
Mysza będę tęsknić  🙁 :kwiatek:
Wróciłam z psem od fryzjera, pies wygląda, nie powiem... śmiesznie 😁 nie no ale podoba mi się  😍
Facella ja dawałam tylko legitymacje, trenera się jeszcze dopytaj 😀
Niemiłek ja szukam jakichś ładnych vansów ciągle ale jakoś nic nie znajduję. a jaki kolor kupiłaś?
Facella na pewno jakoś dasz radę 😀

Heval jeszcze nie kupilam. w stacjonarnych nic nie ma, a przynajmniej nie w moim rozmiarze. w necie tez z nim problem, ale cos tam znalazlam. takie:

07 maja 2012 19:27
kiedy masz zdawać, i gdzie? 😉

Jaroszówka, 19.05.  😵
ale to jeszcze jest do potwierdzenia.

jutro się będę jeszcze dowiadywać u trenera, zapiszę sobie na kartce wszystko, bo zapomnę  😵
Niemiłek całkiem fajne  😉 ostatnio widziałam sporo dziewczyn w takich neonowych pomarańczowych i żółtych to tak średnio wyglądały wg mnie. jakby miały takie odblaskowe do jeżdżenia na rowerze po ciemku czy coś  😁
alabamka akcja co mi opowiadałas na fejsie  😀
niemiłek SUPER EKSTRA MEGA BIERZ!  😜
Kamita zapraszam bo ja już pękam  😂 😵
Heval mialam brac takie neonowo rozowe, bo nie bylo innych mojego rozmiaru 😁 nie rozumiem popularnosci tych butow, biore je dlatego ze maja mega gruba podeszwe a moje biedne stopy musze oszczedzac

idaczerwcowa ok! 😀
ida, ale nie ma żadnej akcji  😁
jeszcze  😉
niemiłek ja też szukam vansów już od miesiąca chyba, niestety nie mam w pobliżu sklepu stacjonarnego. O rozmiarach nawet nie mówię, bo wszędzie są powyżej 40.  🙄 W efekcie w moim rozmiarze znalazłam jedynie różowe i błękitne.
A te twoje oryginalne, ładne.  😉
jeszcze  😉

i raczej nigdy
Superdonkey ja szukalam z 2 kumpelami, jedna znalazla w stacjonarnym rozmiar 36, druga zamowila takie niebieskie jasne 🙂 jak ktos chce to moge podrzucic adresy gdzie jest troszke wiekszy wybor
niemiłek ja bym poprosiła, bo mnie już ten maleńki wybór załamuje  :kwiatek:
Eh,jestem w dołku, potrzebuje zrzucić z 10 kg i brak motywacji i pomysłu JAK to zrobić... Jutro odkurzam swoją skośną ławkę - brzuszki.. jedyną motywacją przy fajnie wypracowanym brzuchu będzie kolczyk w pępku.. Stawiam,że poćwiczę 2 dni max.
no ja przytyłam z 10 kg w ten rok  😉 Niby nabrałam kształtów i tak dalej, ale... to nie jest jednak już to co kiedyś.
Atutowa może chcesz się powspierać w zmaganiach?  🤣
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się