Doggi-game

Działa wam gra? Pojawia mi się komunikat:
"This account has been suspended.
Either the domain has been overused, or the reseller ran out of resources."

A poza tym, gdyby ktoś chciał wpisać mój nick missk jako gracza polecającego, wcale się nie obrażę  :kwiatek:
Notarialna   Wystawowo-koci ciąg. :)
07 maja 2012 17:24
Mysza, Wiesz, fajnie by było jakby taka gra niosła przesłanie "nie rozmnażaj psów bez rodowodu - adoptuj ze schroniska, kupuj u hodowców" czy coś w tym stylu. Niby nic, ale myślę, ze wiele by taka gierka zmieniła w toku myślenia u młodych graczy 😉
Moim zdaniem to tylko gra. I raczej nie ma takiego wplywu. Rozmanaznie kundli jest karygodne, ale w zyciu prawdziwym. 🙂
Działa wam gra? Pojawia mi się komunikat:
"This account has been suspended.
Either the domain has been overused, or the reseller ran out of resources."

A poza tym, gdyby ktoś chciał wpisać mój nick missk jako gracza polecającego, wcale się nie obrażę  :kwiatek:

mi też nie działało przez 2 min 😀
CzarownicaSa   Prosiak statysta, który właściwie nie jest ważny.
07 maja 2012 17:31
W sumie wszyscy, którzy wybraliby przy rejestracji czy ogólnie kundelka czuliby się bardzo mocno oszukani.
Dokladnie.  😎
Mysza   "Śmierć jest kolejnym koniem, którego dosiadamy"
07 maja 2012 17:35
Ja mam kundelka i dla mnie to bez sensu Dlaczego w grze ma być tak jak w prawdziwym życiu? 🤔
Esef kierowała się właśnie radochą rozmnażania dwóch różnych ras np jamnika z dalmatyńczykiem - jamnik w ciapki, dlaczego nagle ma to zostać zablokowane? 🤔wirek:
07 maja 2012 17:41
Ale przecież nie mówię, ze to ma być teraz, zaraz natychmiast. Dałam pomysł, niech esef się najlepiej wypowie 😉

Jak tutaj się postarza psa? 🤔wirek:
07 maja 2012 17:43
Notarialna musisz wykorzystać całe 100% jego energii, żeby postarzył się o 1 miesiąc. Innego sposobu chyba na razie nie ma.
In.   tęczowy kucyk <3
07 maja 2012 17:55
Co do uciekniętego psa - jutro tj. po 24h czy jutro tj. po północy?
07 maja 2012 18:00
Macie jakiś sposób na spadające czynniki(jedzenie, zabawa, towarzystwo)? Spadają mi strasznie, nie nadążam z ich "doładowywaniem"... co sobie podwyższę jedzenie, to mi spada ruch, co podwyższę higienę, to mi spada głód, co podwyższę ruch, to mi wszystko spada... masakra. Nie nadążam, no  👿
Macie jakiś sposób na spadające czynniki(jedzenie, zabawa, towarzystwo)? Spadają mi strasznie, nie nadążam z ich "doładowywaniem"... co sobie podwyższę jedzenie, to mi spada ruch, co podwyższę higienę, to mi spada głód, co podwyższę ruch, to mi wszystko spada... masakra. Nie nadążam, no  👿

mam tak samo.. to jest głupie ze jak pies chce jeść to traci energie ; / wrrr...
07 maja 2012 18:06
No trochę to utrudnia grę, bo trzeba się mocno nagimnastykować i nakombinować, żeby wszystko było ok... ale nikt nie obiecywał, że będzie łatwo.
Mam dorosłego psa, chciałabym go na konkurs zapisać a tu dupa, bo ma słabe czynniki... i chyba do jutra nie dam rady ich "odbudować" :/
ja chcę je mojego dorosłego nauczyć wszystkich komend.. coś czuję ze z miesiąć to będę robić. ale chyba za kilka dni ta gra mi się znudzi  😕
ja chcę je mojego dorosłego nauczyć wszystkich komend.. coś czuję ze z miesiąć to będę robić. ale chyba za kilka dni ta gra mi się znudzi  😕

nie wiem czy miesiąc, bo ja już zaczęłam 3 komendę uczyć. a gram drugi dzień.
07 maja 2012 18:15
dar zdradź tajemnicę, jakim cudem dajesz radę z nie spadającymi czynnikami?  😵
[quote author=HappyHorse link=topic=88056.msg1394743#msg1394743 date=1336410554]

nie wiem czy miesiąc, bo ja już zaczęłam 3 komendę uczyć. a gram drugi dzień.
[/quote]

to pakujesz psa karmą superenergetyczną dla psów z ADHD ?  😁
Mnie mówiąc szczerze też denerwują te za szybko spadajace czynniki, bo cokolwiek zrobię , to bach już mam czegoś mniej, a odbudowanie tego  jakoś mi się nie za bardzo udaje 🤔
AtlantykowaPanna   "Jeśli idziesz przez piekło- nie zatrzymuj się!"
07 maja 2012 18:20
Jak dla mnie karmienie nie powinno odejmować tego no snu ... tylko dodawać do niego punkty 🙂
Jak dla mnie karmienie nie powinno odejmować tego no snu ... tylko dodawać do niego punkty 🙂

no tak zgadzam się, powinno być jak w realnym życiu - piesek zje coś to przybywa mu energi  🙄
Komu, komu prezentację html na profil? 😁

mi 😀
i też jestem za tym co mówiłaś, że kundli nie powinno się rozmnażać, ale w życiu prywatnym.
To tylko gra, choć fajnie by było jakby uczyła od początku.

edit 😀opisałam, bo nie wiem czemu mi nie dodało całości  🤔
Notarialna, ja też bym bardzo poprosiła :kwiatek:, nick Deni.
Co do kundelków,  gdyby nie można było by je rozmnażać, to pętałyby się te same przez całą grę, każdy próbował by się je pozbyć, aż w końcu by  pozdychały i tak zakończyłaby się kariera kundelków w grze. 
[glow=red,2,300][font=Verdana]Notarialna[/font][/glow]  ja też jestem chętna 🙂 nick Qnikowa
07 maja 2012 18:53
Piszcie na pw na Roulett. Można jakoś przesyłać prezenty? Czy jeszcze nie?

Zna ktoś bezpłatny upload do jpgów? Imageshack zaczął sobie żądać rejestracji, a photobucketa nie chcę zaśmiecać. :/
zapraszajcie do znajomych, mój nick to rosolowa  :kwiatek:
ja też trochę pozapraszałam osób 🙂
Proponuję strefę 🙂 Można tam założyć konto i potem wgrywać swoje zdjęcia, a co najważniejsze kasować je 🙂 I link mają tylko osoby, którym go podamy 😉
Aktualnie nie ma czegoś takiego jak przesyłanie prezentów w grze 🙂 Jeśli chodzi o mieszańce, to wątpię, iż esef się zgodzi (pewnie kastrowanie jeśli już da:P) z racji, że krzyżowanie zwierzą wprowadza zmiany w wyglądzie - krycie psów tych samych ras nie pokaże możliwości gry 😉 Czyli tego, że szczeniaczek może odziedziczyć np oklapnięte uszka po ojcu, a zawinięty ogonek po matce 🙂
Przydałoby się latające ufo w grze  😀
... z karmą na ADHD  😀 Wiecznie cierpie na jej brak  😎 😵
i gotówką 😀
Eledie ma rację 😉 Mieszańce to największa zabawa w tej grze 🙂
Kryjesz jamnika dalmatyńczkiem, a to co wyjdzie border collie 🙂 I dopiero wtedy psy zaczynaja fajnie wyglądać haha!!
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się