CzarownicaSa, , mnie 🙂 nick Deni.
Dziewczyny, mam chyba mega laickie pytanie 😡
Jak ten czas leci w tej grze? Położyłam konia spać o 20😲0 i kiedy będzie rano? Jutro rano? :P Tzn. czas jest realny? Czy da się go jakoś przyspieszyć nie używając postarznia konia?
ashtray przyspieszyć możesz tylko punktami dorastania 🙂 Czas, który wyświetla Ci się po lewej stronie przy koniu to tak jakby osobisty czas konia. Możesz położyć go spać, postarzeć punktem dorastania i znów masz 8😲0 rano. Co innego czas, który wyświetla się na samej górze po prawej stronie zaraz obok pogody- to jest ogólny czas gry.
Też mam pytanie z grupy "dla początkujących". Na którym serwerze lepiej grać - international czy polskim? Jest jakaś różnica oprócz języka?
polskie jest mniej zaawansowane, na international wczesniej sa promocje - mozna na dwóch :P
dar, dzięki za wyjaśnienie, zaczęłam właśnie na international. Ktoś ma wolny boks w stajni? 😉
CzarownicaSa dzięki za wyjaśnienie. :kwiatek: Trochę szkoda mi tych punktów. Jak je później zdobyć jak je wykorzystam? 👀
ashtray możesz łapać je w "UFO"(latają Ci po ekranie, musisz złapać 😉 ), dostajesz je czasami za wykonywanie czynności z końmi i po pierwszym zalogowaniu się danego dnia chyba dwa się dostaje 🙂
CzarownicaSa dzięki. Jak na razie ogarniam, chociaż gra jest jak dla mnie trochę skomplikowana 😂
Przynajmniej czas w pracy jakoś szybciej mi leci 😁
Wystawiłam kamień dla Miyako, Piętę dla Morskie Oko i złote jabłko dla Cierpienie.
Reszta później.
poratowałby ktoś piorunem zeusa na com za różdżkę, promień heliosa lub złote jabłko na pl? 🙂
złote jabłko dla Cierpienie.
Reszta później.
:kwiatek: :kwiatek: :kwiatek: dziękuję
Jednak będę grać na polskim...
Znowu mam laickie pytanie. Pokazało mi się w historii:
"Balum otrzymuje: Fortuna Krezusa!"
Jak z tego skorzystać?
klikasz na czarny rynek i masz po prawej stronie na pasku fortunę krezusa, klikasz na nią i po lewej masz konie. Wybierasz konia i zaznaczasz "z zapasów" i już 🙂
Dziękuję :* :kwiatek: :kwiatek: :kwiatek: :kwiatek: :kwiatek:
Pomoże ktoś przerzucić jedna rzecz z CR ??? :kwiatek:
hej, hej wcześniej jakoś nie miałam okazji wejść na ten wątek a na polskim howrse gram prawie od samego początku,
jak coś to jestem pod tym samym nickiem co tutaj czyli limii 😉
na sprzedaż wymianę :
2x zj i 2x KF 🙂 Czekam na propozycje. 🙂
Cierp1enie, dzięki :kwiatek: Powoli zaczynam ogarniać co, gdzie i jak.
Mam nick balumal - mogę prosić o dodawanie do znajomych? :kwiatek:
wow! jakie tutaj zmiany!😉 Podziwiam was dziewczyny,że tak długo wytrzymałyście w tej grze.
sama siebie podziwiam, a już 2 razy chciałam sprzedać konto 😁
ja i tak nie mam nic lepszego do robienia wieczorami 🙂 chociaż jakby to na naukę przełożyć ...
Ja jestem w grze od początku jak weszła na pl. nieraz zastanawiałam się nad zakończeniem jej, ale szkoda mi tej "pracy " którą w nią włożyłam i mówiąc szczerze, mam tyle problemów, a ta gra mnie uspakaja 🙂
Watrusia wejdź na wymiany, taki mały prezencik <3
watrusia - mnie tak samo uspokaja, fajny relaks po całym dni zmagań. A co najlepsze niektórzy śmieją się ze mnie, bo taka stara, a gra w howrse 😎
Oj tam przynajmniej zajęcie mamy 🙂
Tak swoją drogą Cierp1enie wejdź na wymiany taki mały prezencik dla ciebie <3
Czy farbę do malowania można kupić od innego użytkownika, czy tylko na licytacji albo złapać?
finlogując się każdego dnia
wygrywając zawody z końmi (maksimum 3 dziennie)
przegrywając zawody z końmi (maksimum 3 dziennie)
obchodząc urodziny z końmi, gdy się budzą (maksimum 2 dziennie)
otwierając Rogi Obfitości
biorąc udział w błyskawicznych sprzedażach
znajdując w ufo
mieszając inne kolory farb .
AtlantykowaPanna, to mały prezencik?!!! 😲 :kwiatek: chyba się pomyliłaś? za co to? 😍
watrusia a mały, mały, o tak o za nic ^^