Kącik Małolata...:D

patt140 pan z chemii... Oj u nas w szkole chyba najśmieszniejszy nauczyciel.  😁
Nasz klasa jest ogólnie bardzo bardzo głośna, nauczyciele już chyba sobie trochę spokój dają i nie upominają. Czasami jednak ten hałas jest bardzo uciążliwy, skupić się w ogóle nie można.  🙄
To ja też dopisuję się do melanżu 😀
Poniesie nas melanż  😀iabeł: Widziałyście to w rozmowach w toku?  😁
ChingisChan   Always a step ahead! :)
07 maja 2012 14:19
Eh, co o was myślą inni voltowicze 😁.
Pokazać wam jaka moja psina jest już duża? 😀
Chingis pokaż!  🏇
07 maja 2012 14:25
Nasza Dusia 😀. (już mama się na tą Dusię upierała a ja jej "Bert i innych" miałam dość) 😁

W papierkach ma podobno Dolores 😂, niestety z mamą za późno podałyśmy imię a pani z hodowli je znakując (na uchu) musiała podać jakieś imię.
ChCh przesłodka  😍
jak te psy szybko rosną hahaha, trochę tak sie patrzy jakby własne dziecko dorastało  😂
Nasza Dusia 😀. (już mama się na tą Dusię upierała a ja jej "Bert i innych" miałam dość) 😁

Co ty masz do Bert?  🙁

Ja wróciłam od lekarza, eh... ja w tym ośrodku niedługo zamieszkam  😵
Chingis jeju jaka słoda psina  😍 😍 ile ma ? 🙂
Chingis słodka psina  :kwiatek:

Alabamka co się dzieje?
07 maja 2012 15:11
Kamita wstyd się przyznać ale nie jestem pewna 😁.
Superdonkey U mnie nie  🙄 oboje się nie lubimy xD i tego nie ukrywamy  🤣
U nas w klasie podobnie tylko czasem nie rozumieją, że może ktoś chce coś wiedzieć z lekcji..
Facella   Dawna re-volto wróć!
07 maja 2012 15:45
Alabamka mam się już martwić?  👀

produkujecie dużo zawsze wtedy, gdy nie mam siły/czasu tego czytać  😵
byłam dzisiaj w stajni, jutro też jadę, pojutrze, o ile dentystka pozwoli, pewnie też i tak aż do 19.05. bo dzisiaj się dowiedziałam, że wtedy mogę jechać brąz... nie mam fraka, bryczesów białych, nawet sztylpy mi się rozleciały  😵 kij z tym, że nie skakałam do tej pory nigdy nic. także mam 2 tyg. żeby się nauczyć skakać  😵
dzisiaj jeździłam dwa konie, w tym młodzika, i za młodzika dostałam w żartach ochrzan pt. "nie umiesz go jeździć! złaź! dla Ciebie to tylko te stare dziadki!"  😂 no ale mają ze mnie być ludzie.
miałam okazję zobaczyć, jak trener pociska pasaże, piaffy, ciągi w galopie/kłusie, lotne co 2 takty (co takt jeszcze za wcześnie dla konia)  😍 😍 😍
Facella Nie masz od kogoś pożyczyć? 😀
takiego trenera mieć to skarb  💘
Facella będę trzymać moocno kciuki  😅 :kwiatek: Taki trener to rzeczywiście skarb 😀 ja moją trenerkę tez mam okazję oglądać tylko ona skacze i jest w tym nie powiem genialna  😍

Ida ekipa nam się tworzy, bo jeszcze Facella chce przyjechać 😁

no pięknie ! czyli już mamy Hermeskę, Facelle, fly, Kamitę, Mysze i mnie
jestem przerażona tym co zostanie z mojego mieszkania  😵 😂 :pijacy:
będziemy opijać udaną akcję Alabamki prawda? ^^

ChCh ale umieram z zazdrosci !!  😍

a ja dzisiaj zaczęłam dzień bardzo dobrym treningiem  🏇
ale jedna rzecz mnei bardzo cieszy, bo dotychczas Model raczej sceptycznie podchodził do mojego towarzystwa a przez ten tydzień jak codziennie u niego byłam to już mnie poznaje, a dzisiaj tak się cudnie do mnie przytulał i dawał buziaki, że aż się mało nie rozpłynęłam, bo już się bałam, że długo nie złapiemy tej więzi 💘 😀
07 maja 2012 16:16
uch, pojechał dzisiaj skakać, a ja w tym momencie na drugim koniu jeździłam i nie mogłam zobaczyć /-;

teraz czytam na stronie PZJ, że można jechać w "stroju treningowym", ale "Obowiązują ogólne zasady z przepisów dyscypliny  ujeżdżenia.", czyli jednak frak? noł ogar...  🤔wirek:

ida, bomba!
Facella ja jak zdawałam swoją odznakę to jakaś dziewczyna jechała w brązowych spodniach i takiej bluzce z Decathlonu  😅 ja miałam białe bryczesy i taka zwykłą koszulkę z kołnierzykiem białą.
07 maja 2012 16:22
niby też można, ale z kolei moja znajoma twierdzi, że za brak stroju odejmują punkty  😵 no i się skończy na tym, że pojadę na 4.9pkt, bo mi odejmą za strój i obleję  😵
Też tak może być że punkty odejmują. Wiem że na pewno czaprak na brązie może być dowolnego kolory tylko czysty a na srebrze już musi być biały.
Facella nie martw się na zapas, wszystko będzie dobrze 😉
Alabamka co się dzieje?

Dziękuję za kciuki, pomogły. Ugrałam 87& a liczyłam na chociaż 30%. 😜 Nie wiem na ile w tym mojej zasługi, a na ile trzech piw przed. Ale faktem jest, że już mam to za sobą i reszta matur już na luzie. 🙂
flygirl To gratulacje!!  :kwiatek:
07 maja 2012 16:39
Ida! Nie umieraj! Żyyyj!!!! Oddychaj! Wdech wydech!
ChingisChan hahhaha !  😂
zmartwychwstałam, żeby spojrzeć jeszcze raz  😍
Chingis słooooodka!  😍
flygirl to gratulacje.  :kwiatek:
Fly, gratulacje 💃

umieram, boli mnie głowa, zdycham po dzisiejszej szkole, całą biologię stałam pod oknem za karę a na wfie biegałam jak jakiś dzikus, aż kolega się zdziwił, że go wyprzedzam 😂

a Quo Vadis jest na za dwa tygodnie, taaak, bo ja idealnie się ogarniam 🤣
kurde przerabane, kiedy to tak zlecialo ze tyle Kacikowiczow [?!] pisze juz matury... ;o

z przerazeniem stwierdzam ze mam zmarszczki na czole. ide sie rzucic z mostu, nawet 16 lat nie mam 😵 ale przynajmniej znalazlam buty ktorych pragne 😍
niemiłek jakie buty?  👀
boże JUŻ ZA ROK MATURA  🤔 😲
Mysza   "Śmierć jest kolejnym koniem, którego dosiadamy"
07 maja 2012 17:39
A ja zakończyłam dziś kurs... 🙁
I jakoś mi tak ... Smutno jest...

Ale za to opierdzieliłam Grześka, bo się skarżył mojemu instruktorowi, że roztrzepana jestem i jeździć nie umiem 😂
Mysza nie smutaj !!  🙄
dlaczego już jutro wyjeżdżasz  🙁
Mysza   "Śmierć jest kolejnym koniem, którego dosiadamy"
07 maja 2012 17:42
Ida dobrze wiesz czemu wyjeżdżam ... 🙁
I wiesz czemu smutam 🙁
Jakoś się przyzwyczaiłam, że jeżdżę ... Eh...
Ale czekają mnie jeszcze 2 godziny z moim instruktorem i 2 godziny z Grześkiem przed egzaminem 😜
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się