Moon super zdjęcia 🙂 powiedz dobra kobieto że jedziesz do Racotu albo Strzegomia :kwiatek:
Ktoś, chciałabym, bo sopocka wkkwowska atmosfera zrobiła na mnie bardzo dobre wrażenie (skoki się nie umywają :P) ale mam zawirowania zawodowe, zaczynam nową pracę i póki co muszę ogarnąć siebie tam ;-)
Frania, dzięki, do Racotu pewnie niet, a do Strzegomia nie wiem, nie mam planów w sumie jeszcze. Na pewno będę w sierpniu w Sopocie 😉
Moon, do Strzegomia jakby co,też mam miejsce w aucie,wyjeżdżam najprawdopodobniej w czwartek po robocie 😉
Gdzieś znajdę wyniki z pierwszego dnia zawodów w Kwiekach ? 👀
A co cię interesuje?L wygrał Kamil Rajnert,mimo,ze L nadal trwa,P Marta Dziak.
Chciałam sobei popatrzeć na wyniki, kto był kto jechał itd. 😉
Jak coś konkretnego,to mam tablice z wynikami obok.
jaki jest dystans krosu w LL?
Jeszcze nie wystartujesz a juz jestes na mecie ( przy zerowym przejezdzie)
jaki jest dystans krosu w LL?
1600-2000m, chyba z tego co pamiętam 🙄 nie chce mi się grzebać w przepisach, tak jak Tobie .
margaritka, titina, w przepisach jest nie inaczej 🙂
No to z moją pamięcią nie jest tak źle 😉 wytrzymuje trzy lata 🤣 😉
znalazł ktoś może wyniki z Racotu z dzisiejszego dnia?
no właśnie nie,znam tylko wynik "swojej" 😉
btw,titina, gratuluję Narvika, śliczny cukiereczek.... ale ja bym go bardziej na parkurach widziała,niż na krosie 😉
[quote author=Ktoś link=topic=815.msg1399948#msg1399948 date=1336848517]
no właśnie nie,znam tylko wynik "swojej" 😉
btw,titina, gratuluję Narvika, śliczny cukiereczek.... ale ja bym go bardziej na parkurach widziała,niż na krosie 😉
[/quote]
Dzięki :kwiatek: Ja też, ale tak wyszło.
czy ktoś wie co tam na parkurach się działo,że tyle eliminacji? na czworobokach zresztą też....
titina, e tam,nigdy nie jest za późno,w Kwidzynie masz sporo skoczków do wyboru 😉
Właśnie ciekawe, tyle eliminacji na ujeżdżeniu, na parkurach duuuuużo puntów i elim.
Ktoś był?
juniorka pojechała na zero,więc nawet nie wnikaliśmy co tam było....
no wlasnie..... ciekawa jestem co tam Reszka wykombinowała....;/
Ja miałam eliminacje na parkurze bo genialna pomylilam parkur 🤔 Cross jechalam dzisiaj po konkursach treningowo i bardzo zadowolona jestem 🙂
Magdzior widziałam dzisiaj Reszke po konkursach jak skakala, a raczej jak robiła usilnie próbowała nie skakać. Nie wyglądało to za dobrze. Jeździec zero zdecydowania.
Zorilla właśnie nie wiem o co chodziło z tymi parkurami bo według mnie nie stały trudne 😉 Bardziej mnie natomiast dziwią oceny z ujezdzenia. 🙄
Frania dzięki za inf🙁 Reszka jest bardzo specyficznym koniem ja ją znałam już na wylot co pewnie w wielu sytuacjach bardzo mi pomagało, to był jej debiut pod Olą więc pewnie nie zgraly się jeszcze tak jak powinny, szkoda, że nie mogłam tego zobaczyć...
Ja walnelam mega baboka na parkurze i niestety nie udalo sie ztego wyjsc bez gleby, stad eliminacja. Ale jechalo mi sie dziwnie, jak na normalna Nke ( z dziwnymi odleglosciami) 2 zrzutki, potkniecie po tripelbarze, prawie podparte pyskiem. i w efekcie tych wydarzen zla ocena odleglosci , wcisnelam 7 foule i nie dalo sie wyjsc w szeregu na 8m.
Cos pechowo zaczynam sezon, im bardziej sie chce, przygotowani jestesmy to jakos gorzej wychodzi...
Kobyla za ta zbuntowana, ledwo wjechalam na czworobok, z kilkoma zatrzymaniami przejechalismy , ale z parkuru wyszla na 2 nogach , wiec zrezygnowalam. Dzis aniol... eh te kobyly.
Wyniki mnie zaskoczyly.. Ale gratki dla Marcina!
galeria:
http://konieirumaki.pl/pl/pp-wkkw-racotJuniorka zrobiła to co miała,pojechała treningowo,na wesoło (27 sekund przed normą 😉 ) - dobry trening przez CCI* za 3 tygodnie...
crazy nie przejmuj się,masz prawo przecież nadal mieć lęki...sezon dopiero się zaczyna,będzie dobrze 😅 :kwiatek:
niezmiennie od zeszłego sezonu zachwyca mnie Strona II 👍 super koń!
nocleg w Strzegomiu załatwiony ( u sióstr :cool🙂, już nie mogę się doczekać 😜
Crazy- musimy się jakoś odczarować! złe moce nas opętały ... :P jeszcze takiego pecha to nie miałam.. a jest dokładnie tak jak mówisz, im bardziej jestem przygotowana tym nie idzie...:/ u nas w ogóle bardzo dużo koni miało eliminacje..:/ a nie wydawał mi się tak trudny ten kros.
a ja stronniczo 😁 Brawo Asia z Maderaaaaaaa 😅
Ktos, a wasza juniorka ma zagranie na CCI*?