Kącik Małolata...:D
ja też grzeczna, grzeczniejsza niż Izu [s]najpierw![/s] nawet, co ja piszę... Ona w połowie swojej urodzinowej imprezy idzie spać :C wybacz, że znowu wspominam 😂
też bym chciała przez 3 dni. będę przez 4, ale raczej nie ten powód, ciekawe jak mi się uda tam wleźć. Kejti powiedziała, że ona będzie udawać moją matkę 😎
Nie no spoko, wspominaj sobie i pamietaj by następnym razem jak leże sobie cicho na łóżku, wyrwać mi komórkę 😵
komórek to wszystkie na ten czas powinnyśmy się pozbyć... i internetu 😵
Tak... internetu tez. Ale telefon gorszy 😁
i kamerki 😵 to było hmm, straszne 😎 podziwiam swoją mordę na dzisiejszych zdjęciach i zacieszam, co się ze mną dzieje, ratuuuunkuuuuu, zbyt wesoło jest
ida To chyba przez te 5 misek płatek z mlekiem 💃 Albo po pierwszym uczeniu się w tym roku szkolnym 😂
Bo lodów dziś niestety nie było... 😜 😁
maiiaF, Alabamka Co żeście narobiły? 😀
Ja w tamtym roku poszłam na kebaba na swoje ur z koleżankami, 5 minut po zjedzeniu dostałam telefon, że koniecznie trzeba wypić za mnie. Jako, że przed 10 w portfelu już pajęczyny się zalęgły poszliśmy kupić jakieś tanie wino, oczywiście na jednym się nie skończyło 😜 Nie muszę mówić, że pyszne kebaby nie zdążyły się ładnie strawić w żołądkach? 😜 tzn mój się pięknie stracił jak należy, i nie skończył w kiblu 😎 reszta nie miała tyle szczęścia 😁
o, właśnie gadam z kolegą o kebabie 😂
patt, myyy? nic 👀 niech Izu opowiada, to jej urodziny 😁
Nic sie nie działo, mówimy że my grzeczne 🙂
Nic tu nie opowiadam 😂
no tak, mówię, Izu pół swojej urodzinowej imprezy przespała 🙁 ja w sumie chyba też, więc no, nie mogłyśmy nic nabroić 😁
jeeeej, jacy to cudowni ludzie tam 💃 dopiero za 3 tygodnie się zobaczę z nimi 🙁
maiiaF haha to smacznego 😂 :wysmiewacz22:
Alabamka Tak mnie nakręciłaś 😜 to dawaj na PW 😀 😎 jeśli chcesz 🥂
patt, kolega stwierdził, że nie zje, bo mu "dupa rośnie i znalazł fajne spodnie, ale w nie nie wszedł". kto jak kto, ale on jest strasznie chudy 😲
spojrzałam na te dzisiejsze zdjęcia i już wiem, co mi tak do głowy uderzyło 💃
na potrzeby owych zdjęć potrzebowałam mąki i cukru pudru, niestety trochę wciągnęłam nosem. mąki trochę dużo. Dobra, odwala mi do reszty, chyba już przestanę się odzywać 😂
a Alabamka nawet na pw Ci szczegółów nie zdradzi, ona spała i nie wie co się działo 🙁 😂
haha 😂 po co mąka i cukier puder? 😀
brr 🙁 szkoda 😂
mąka i cukier puder są białe i dobrze trzymają się skóry 😎
nie no żartuję, Alabamka nie przespała wszystkiego, ale jakby ktoś się o tym dowiedział to byłby cios poniżej pasa 👀 i tak zbyt wiele osób wie 😂
Tak, ja spałam, nic nie pamiętam... A Mania była zajęta komputerem, o!
Mysza to super! ciesze się 🙂
a ja też nic nie pamiętam 🙁 😂 spałam 👀
Kamita ja jestem tak szczęśliwa, że aż mam ochotę skakać. Mam nadzieję tylko, że przez tę sytuację koń mi nie podupadnie na zdrowiu 🤔
rozumiem, że omegle, i chatroulette poszło w ruch? 😂
napewno nie było tak źle 🏇
patt, taaak, omegle 😂 ale ja nic o tym nie wiedziałam 😎
Miałam się zabrać za lekcje i co? lipa 😁 idę się wykąpać a potem zobaczymy 😁
dobra żebym nie wyszła na zbyt nachalną 😀 (tak ciekawość mam wrodzoną 😁 )
idę pobiegać, potem prysznic, książki, powtórzę pytania, i jak starczy mi sił odwiedzę moje małe, kochane i zboczone ( 😜 ) Małolatki 😀 trzymajcie się 💘
Mysza a przeniesiony już jest do innej stajni? czy dogadałaś się z tym facetem ? 🙂
O matko, za dużo jak na jeden wieczór 😵
A historia czeka, wiersz czeka, lektura 🙄
moja lektura czekała całe 3 tygodnie i się nie doczekała 🍴 polski i matma czekają, poczekają do północy jak mój humor zmieni się maksymalnie co powoli następuje 😵
Zdana licencja! Taki fart że aż się musiałam pochwalić ;D
Finezyjna, gratulacje :kwiatek: masz jakieś zdjęcia/filmik? 🙂
Mysza hahaha mój poprzedni królik potrafił biegać tak pół dnia 🤣 🤣 🤣
Przed chwilą prawie mandat dostałam, a koledzy mieli wylądować na komisariacie. Bez ryzyka nie ma zabawy. 😂
fly, co żeście nabroili? 😁
mój królik za to kicał po schodach, dopóki go nie zgarnęłam to tak kicał 😂 i jeszcze mój wielki pies za nim ganiał, godzinami tak potrafili 😁
Picie w miejscu publicznym. Ja pełnoletnia to tylko mandat bym dostała, a oni mieli jechać na komisariat, rodzice mieli ich odbierać, sąd rodzinny i tak dalej. 😂 Nawet sprawdzali czy telefonów kradzionych przypadkiem nie mamy. A na koniec stwierdzili, że darują nam, a jak następnym razem będziemy chcieli pić to mamy to zrobić w domu, pubie albo wybrać miejsce bardziej ukryte. 😁 😁 😁