Kącik Małolata...:D
niemiłek, jeej, to ile już ma wzrostu?
Ja chcę kucyka do ogródka. Małego, puchatego. One mają takie słodkie kopytka. Ajć.
Frudzi dziekuje!
Krupnik. owszem 🙂
Arroch ma takie ruloniki, az zal rozczesac 😍
Sisisa jest mniejszy od mamy ktora ma 93 cm 😁 ja na zdj mam kolo 165 wiec... :P
niemiłek, o jeej, maleństwo ;D, ale jeszcze trochę urośnie 😉.
Arroch dawno cię nie było ! 😀 Jak tam Bdzio?
Arroch dawno cię nie było ! 😀 Jak tam Bdzio?
Nie mam o czym pisać to po co bez sensu spamować? Czytuję Was regularnie 😉
Hmm dostał w biodro od kolegi na wybiegu, więc ma areszt boksowy chwilowo, ale będzie żył, bo to tylko stłuczenie, na szczęście... 🙂
Bakalia Twoja kobyłka jest naprawdę urodziwa 🙂
Chingis Gratulujemy! Cały kącik trzymał kciuki to nie mogło pójść źle 😀
Ja miałam dziś fatalne skoki na swoim koniu... Totalnie nie mogliśmy się dogadać... I jeździłam na innej kobyłce, takiej mocno idącej, ale nie było najgorzej. I cały dzień dziś nic nie jadłam 😲 Nie było czasu. Przyszłam do domu i dopiero o 21 zjadłam 7 (!) kawałków pizzy 😎
Sisisa Dasz radę za tydzień 🥂
Ja mam dziś dość, byłam kibicować na zawodach. Technicznie masakra, miały się rozpocząć o 12 a zaczeły się ok.14...
niektóre konie się smażyły (tak jak ja) od 13 do 17... Ale za to dwie gleby były 🏇 🏇
wiem okrutna jestem 😁
Ale mam już dość opalania się, wyglądam... dziwnie
twarz... oj nawet się nie wypowiadam xD ramiona czerwone, reszta białą jak śnieg 😂
Nie wiem czy coś zobaczycie
patt jeju jak to musi boleć 😲 A na jakich zawodach byłaś kibicować ? 🙂
patt o kochana to fatum zawodów !! w zeszłym tygodniu bylam i to samo przeżywalam 😁
Ja sie nigdy nie spaliłam. 🙁
Nawet za granicą, ok 40 stopni, ja moge cały dzień na słońcu bez filtrów latać i nic...
Ja sie nigdy nie spaliłam. 🙁
Nawet za granicą, ok 40 stopni, ja moge cały dzień na słońcu bez filtrów latać i nic...
To tak jak ja :emota200609316: zawsze czekolada ze mnie 🙂
patt O masakra, ale siekło! 😲 Gdzie byłaś kibicować? 🙂
Dziewczyny najlepsze jest i tak to, że ostatnio dosłownie smażyłam się na słońcu z 6 godzin i mnie ani trochę nie chwyciło, a tu proszę 😂
CzarnaGrzanka, Kamita01 Towarzyskie, takie zadupia na Śląsku 😀
To zazdroszczę mnie pierwsze bierze na czerwono, a potem zamiast na brąz to wraca na biało 😂 Kiedyś miałam dość i używałam kremów brązowiejących, ale to tylko na dłuższą metę, więc to rzuciłam 😁 Ale u mnie się ładnie opalić na brązowo to koszmar...
idaczerwcowa Ja teraz daję kilogramy kremów nawilżających na twarz żeby mi skóra nie zaczęła schodzić, bo wtedy to będzie dopiero masakra 😜 (a obecnie nie mam w domu żadnych kremów "po opalaniu" a jutro niedziela, więc chyba też nie kupię..)
Już dzisiaj musiałam odwołać romantyczny wieczorny spacerem z Michałem 🍴 😁
Alabamka Mnie nawet tak nie zjarało w Bułgarii :/ a też bez kremów, bo czasem nawet się nie chciało smarować xD
patt no ładnie 🤔 aż mi się przypomniało smarowanie jogurtem jak byłam mała 😁
Idę we wtorek na oczyszczanie twarzy do kosmetyczki. Opłaca się? Daje to coś?
nopebow od koleżanki słyszałam że podobno pomaga, tylko do 4 dni po oczyszczaniu jest gorzej niż było przed no ale chyba warto. Sama nie próbowalam jeszcze ale chyba się"skuszę" 🙂
nope ja osobiscie nie znosze jak mi ktos robi zabiegi higieniczne swoimi paluchami 😁 raz bylam i nie bardzo zauwazylam roznice takze wiecej juz nie praktykowalam 😉
patt u mnie za późno 😵 cały nos, dekolt a teraz ramie już zrzucilo skórke 😂
Jako, że ida domaga się mojej obecności i posranych tekstów to obiecuję wrócić i regularnie pisać głupoty 😜 :kwiatek:
ChingisChan, gratulacje!!!! 😅
hahaha bardzo się cieszę, że Cię przekonałam 😀 💘
bo bez pisania takich glupotek to by kącika nie było 🏇
idaczerwcowa, miło słyszeć :kwiatek:
A tymczasem dzięki mojemu M. mam taki humorek: 😀 🏇 💃 😜 😜 😜 😍 😍 😍 😅 😅 :allcoholic: :emota2006092:
Przepraszam, ale dawno takiego nie miałam i to dzięki jakiemuś chłopakowi 😁
idaczerwcowa hah 😀 to ja dekoltu opalonego nie mam xD tylko ramiona 🙇
Tak oprócz mnie jeździ tu ktoś jeszcze na hucule? 😀
Hermes Oby tak dalej 💃 Ja teraz olewam ten okropny gatunek! 😜
Patt jeździłam jakos przed feriami zimowymi ale został sprzedany 🙁
patt140, ja też olewałam po pewnym zawodzie na pewnym chłopaku..a teraz jestem de facto z jego kolegą 😁 ale mogę przyznać z ręką na sercu,że jestem dzięki niemu szczęśliwym porąbanym człowiekiem i wszystko idzie ku dobremu i jest naprawdę wspaniałym człowiekiem 😍
Hermes Heh 😀 To ja się teraz mszczę na jednym, który przypomniał sobie o mnie po
2 miesiącach, i już kochana nie kochana itd... Piszę z jego dwoma kolegami, z oby dwoma jestem już na nieco "bliższych kontaktach" teraz to kwestia czasu kiedy się o tym dowie 😁
Chyba robię to trochę podświadomie...
Mam do niego straszną słabość tylko on nawet nie ma pojęcia jaką mi krzywdę wyrządza jednym telefonem, czy głupim sms'em na dobranoc... To mnie już dręczy od dobrych 2 lat, chyba jest na Niego chora 😕 😕
Burza wybudziła mnie ze snu... 😵
Ta... Coś czuje ,że to będą najgorsze urodziny w moim życiu .
bakalia, mam to co roku. Sie nie przejmuj! 🏇
Kamita01, ja też się obudziłam przez burzę po 5, takiej burzy daaaaawno nie widzialam 😜
bakalia07, najlepszego 😅
Bakalia, stooo laaat, najlepszego 💃
burza była fajna, pierwszy raz nie chciało mi się zwlekać z łóżka żeby popatrzeć 😁
ćwiczę sobie metody na świadomy sen, to jest taaakie fajne 😜 już kilka razy mi się udało 💃
mam do przeczytania CAŁE Quo vadis. na jutro. 🙄 odpuszczę i jak zwykle zostanę przy streszczeniach 😀
patt oo moja pokrewna duszo. Też co chwilę jestem krzywdzona, nieświadomie lub świadomie, a ja głupia się tym straszliwie przejmuje zamiast odciąć się w cholerę.
Bakalia wszystkiego naj! 😅