A strona stała bo mówiłam - mam ograniczony transfer, a to nigdy nie zaczyna działać od pierwszego, tylko jak wpłynie wpłata. Druga sprawa - nie było mnie w domu przez kilka dni. Zresztą to już nie ważne, mamy nową...
generalnie - postaram się wieczorem :-) Ale żeby uprzedzić pytania - to 'wrzucisz' to trochę: a. obrabiania fot b. robienia miniatur c. kodowania d. transferu na serwer więc nie potrwa 5 minut 😉
Ja tu śledze cichutko wątek, bo niestety narazie nie mam nic z tych firm, ale spoko, niedługo nadrobię =) ceny troche przerażające, dlatego dzielnie czekam aż powstanie galeryjka i wybiorę sobie wkońcu co kupić =P
sznurka - brązowa czyli chocolate? bo wyglada ciut jaśniej...
szmatoholicy - jak wstawialiście foty do wątku ankowego to napiszcie pod postem, że "do wrzucenia na szmatoholicy" - wtedy będę wiedzieć, które foto brać, a których nie...
a wogole na tej stronie to raz sie foty wswietlaja raz nie raz bład raz ze nic nie ma czemu tak jest;>? Anaa moze ktos ci pomoze to jakoś sprawniej pojdzie ;> 😉
Anaa podmieniła linki na górze, mam nadzieję, że już jest ok 🙂 Ocean dałam dwa, bo żadne spektakularne nie jest, więc zdecyduj może, które sie lepiej komponuje 😉
Tattini bo jesli ci sie nie wyswietla reszta to znaczyz e tam nic nie ma 🙂 a teraz mi sie wyswiedliły a wczesniej nie 🙂 wiec raz mi sie wyswietla a raz nie 😉
to ja się dorzucę ze swoimi 😉 Anky purple+ owijki JumpTec eskadron gelb + owijki Eskadron gelb 😉 Eskadron olive+ owijki Eskadron groszek Eskadron silver + ochraniacze yyy chyba no name Eskadron black + owije no name Eskadron petrol +ochraniacze no name