Ja się zapłaczę za Idą przez te dwa tygodnie bez neta 😕 !
Kooooooocham jąąą ! 😜 💘 😍 A pogaduchy na fejsie są the best < 3
Niemiłek ja złożyłam podanie do technikum na kierunek technik-fototechnik i zrezygnowałam dla LO zaocznego 😁
Ale przywidziało mi się ostatnio LO Medyczne i tak się zastanawiam, czy się nie przenieść 😂
Jak tak dalej pójdzie, to skończę z 4 latami szkoły średniej, ale każdy rok z innego kierunku 😁
Mechanikiem też bym chciała być. Ale mnie nie chcieli przyjąć - rasizm normalnie 😂
Mysza miłego wyjazdu, będziemy tęsknić - nakręcasz kącik 😀
Chingis powodzenia jeszcze raz!
A ja się dziś w stajni nalatałam i zdecydowanie lubię to! Szkoda tylko, że nie mam z tego nic, ale po tym co dziś mi powiedziano to nic mnie nie zdziwi 🙄
Mysza będzie cię nam tu brakować ! :grupa:
A miałam iść spać o 23 😵. Jestem w połowie listy "co zrobić"...
Małolaty jaką mam kupić sukienkę na wesele 2 czerwca z moim M. bo trochę mi mało czasu zostaje 😵
Chingis a co jeszcze zrobić musisz? 😉
Hermes a masz jakiś pomysł? prosta, delikatna ? czy raczej na odwrót ? 🙂
Wypastować buty, ochraniacze, wyprasować, zapakować plecak 😵.
Ja nakręcam kącik ? 😁 Pierwsze słyszę, myślałam, że sieję tu zamęt i chaos 😁
Kamita01, delikatna, ale coś z dekoltem i żeby mojemu M. szczena opadła 😁
Mysza siejesz pozytywny chaos 😀
Hermes chyba musisz się po prostu po sklepach przelecieć 😉 Swoją drogą strasznie dużo macie tych wesel, ja to mam wieczną posuchę w rodzinie bo wszyscy pożenieni albo dopiero narzeczeni i jeszcze ślubu nie planują 😂 może i lepiej bo nie lubię wesel za bardzo
ChCh wyśpij się dziewczyno! jutro ważny dzień i trzymamy kciuki za Was 👀
Chingis Ojej, to bierz się do roboty i spać! 😉
Hermes Ostatnio jak chodziłam po sklepach to żadnych fajnych nie widziałam 😫 ale jak jakąś gdziekolwiek zobaczę to dam znać! a kolor? raczej jasny czy ciemny?
Suszę ochraniacze suszarką i tranzelka schnie 😀
Chingis a o której jutro zaczynacie? wiesz muszę wiedzieć o której godzinie kciuki trzymać. LL jedziecie? 👀
Jedziemy mini LL i LL, przed mini jest W 😁. Czyli tak koło 11 zacznij 😀. Albo o 9! Żeby ładnie wchodził do przyczepy 😁.
Chingiss spoko spoko, kciuki masz obiecane :kwiatek: hahahha W??? 😁
Właśnie nie wiem co to 😀. drągi na ziemi? 😜
Haha możliwe 🤣 tak do 30cm, taka adrenalina jest jak się W jedzie 🏇 haha
W pierwsze słyszę? heh to coś dla mnie i mojego talentu skokowego 😂
Kasix takie rzeczy tylko w Przyjaźni 😀. Swoją drogą to masz niedaleko 😀, koło Żukowa.
Voltowa wersja mego arcydzieła for Asilos :
Chingis tego małego Żukowa koło Przelewic? 👀
Mysza tak, nakręcasz pozytywną energią. 🙂
Chingis Weź Ty już lepiej idź spać!
ChingisChan Ja tu proszę się zgłosić z pierwszym miejscem!! 💃
Mysza Bez Ciebie to nie to samo 😀iabeł: 😀
Alabamka dobre 😀
Chingis Dokładnie, my tutaj innej opcji niż pierwsze miejsce nie przewidujemy! 😁