no właśnie się zbieram z podłogi i wczołguje na krzesło 😁
a jak tam jazda Myszo??
no i jak nowy instruktor 😀
Mysza, hahah ja za to przez sen gadam, krzyczę, rzucam się i płaczę czasami 😁
ja też gadam przez sen 😀
właściwie ja ciągle gadam 😂
troche, a nawet bardzo jestem podlamana tym, ze nie wiem gdzie isc do LO. za duzo pomyslow na zycie :/
Hermes to tak jak ja 😎 Podobno kiedyś krzyczałam na swojego psa: K*rwa Daffy ! Chodź tu ! Powiedziałam chodź tutaj ! Co za popie*dolony pies ! 🤔wirek:
Ida jutro mam z nowym instruktorem, dzisiaj jeszcze miałam ze swoim 😍 Ale na 6-cio biegowej mam tylko jedną jazdę, w poniedziałek znowu z panem J. 😁 A jak sama wiesz - mi to baaaardzo pasuje 😂
Iduś kochanie, nie musisz tego czytać bo mi się jeszcze załamiesz 😁
Dziewuchy ... We wtorek jadę do Szwajcarii ... Będę bez internetu do 17.05, czasami wpadnę do kącika używając telefonu mojego K... 🙁
Nie zapomnicie o mnie? :kwiatek:
Mysza, będziemy tęsknic! :kwiatek:
Mysza
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA 🤔zok:
TĘSKNIĆ TO MAŁO POWIEDZIANE!!
PROSZĘ WYKUPIC OGROMNY PAKIET INTERNETOWY W TELEFONIE!!!
nie ma opcji, żeby zapomnieć 😀
a jutro czekam na relację z nowego instruktora 🤣
niemiłek ale nie wiesz jaką szkołe czy profil? 😉
Ida wiedziałam ... 😁
Obiecał, że doładuje konto specjalnie żebym mogła sobie wejść chociaż na "fejsbuka", także kontakt będziemy miały, będziesz co najwyżej pośredniczką między mną, a kącikiem 😂
Hermesiu jo tyż byda ! :przytul:
na ja myślę, że będzie kontakt ! bo jak nie to 🤬
Będę go męczyć żeby załatwił nam modem 😁
Zresztą już mu dzisiaj powiedziałam, że czekam max do 17.05, a jak nie załatwi - to ja wracam do domu 😁
hhaha no i dobrze!! 😂
nie może być, żeby nie było kontaktu 😀
a poza tym jak kocha to załatwi 😁
Już nie tyle, że kocha... On się czasami mnie boi, ale to już jest grubsza sprawa żeby tak na forum o tym mówić 😁
hahhahahahhaaha Mysza terrorysta :nunchaku:
Czyli jednak ... 😁
K. też zawsze jak się kłócimy to nazywa mnie "małym terrorystą" 😂
Przecież ja jestem całkiem nor... No dobra, całkiem to może nie, ale w jakimś stopniu na pewno 😁
jakbys była normalna to bysmy się nie dogadały 😂
a mi już chyba z nudów odbija bo własnie sie wzięłam za robienie nuggetsów 😁
edit. a do tego oglądam księżyc w nowiu 😲
Jadę jutro na przejażdżkę rowerową, która ma trwać, no cóż... prawie 7 godzin 😁 Będzie zacnie. 😜
Mysza, nie zapomnimy!
Chingis, dobrze wyczytałam, że jutro śmigacie zawody? Powodzenia w takim razie dla Ciebie i Haxleya 🙂
Weeeeeeeeź ! Daj jednego ! Nie bądź żyła ! 😁
No to fakt ... Ja się dogaduję tylko z ludźmi mojego pokroju ... 😂
U mnie te odpały zdarzają się co raz częściej, od jakichś 2-3 tygodni mam odloty 😁
Zwykle zdarzało się coś takiego po czekoladzie albo po kawie... A tu ni z tego ni z owego.
Chociaż mam wytłumaczenie mojego dobrego humoru dzisiaj 😀iabeł: 😁
😜
trzeba było przyjechać i pastować ze mną sprzęt to bys dostała 😀
ja już od miesiąca rzygam tęczą, teraz to tylko nasilenie 😁
Było od razu mówić, że to za nuggetsy, a nie teraz ! 😂
Ja rzygam tęczą odkąd ... No... Resztę zostawię dla siebie, Ty wiesz o co chodzi to się nie muszę uzewnętrzniać 😁
Mam wrażenie, że zbałamuciłyśmy dziewczyny bo jakoś tak cicho się nagle zrobiło 😁
też mi się tak wydaje 😡
zamilczmy 😀
Hahahahahaha zabiłaś mnie tym PW 😁
Dobra, spadamy, oddajemy kącik 😁
Padam na ryja a tutaj jeszcze tyyyle rzeczy do zrobienia 😵.
ChCh, gdzie obiecane zdjęcia? 👀
Chingis Będę trzymać kciuki ! :kwiatek: I koniecznie zdjęcia wstaw !
Fin nękam koleżankę o zdjęcia. Ale jutro dostaniecie pewnie film z zawodów.
Hux&Asia team dziękuje i apeluje o jeszcze więcej kciuków 😁. Ale koreczki to mamy boskie 😎.
ChingisChan powodzonka, dajcie czadu! 😅
ida szkoly juz wybrane, zalezy jaki profil wybiore
o mamo, ogladnelam "Odlot" i moje zycie nie bedzie juz nigdy takie samo RYCZING mode: on
mitery0322 Ja ostatnio jechałam 5 ze stajni, bo zapomniałam, że mi pociągi nie jeżdzą </3
niemiłek to myśl co chcesz robić w przyszłosci i tak wybieraj 😀 😂
zawsze można zmienić na studiach 😁
no wlasnie jest kilka opcji i tu pies pogrzebany :/ i troche ciezko zmienic bedzie, biorac pod uwage jak mamy ustawiony program i matury