Isobel Do filmików jest inny wątek. 😉 Już trochę zamieszania w koło tego filmu było i dziewczyna naprawiła swoje błędy. Wystarczy spojrzeć na jej nowe filmy. Nie to, że jej bronię czy coś, ale pasowało by to wyjaśnić. 😉
Domi18422 : patrze na jej nowe filmiki i... nic nie widze ? Dalej jeździć nie potrafi, a przez rok można na prawde wiele zdziałać,nie rozumiem ludzi którzy kupują konia a dopiero potem uczą sie jeździć.
zazwyczaj nie krytykuje ludzi, bo nie czuje takiej potrzeby ale tutaj jest mi strasznie szkoda konia. Widac ze szczery i sie stara, no ale kuleje. W innym filmiku ma zalozone gumy i jest puszczony luzem, osiodlany na padoku.. zreszta w kazdym filmiku zobaczymy jaki super 'patent' albo 'trening' albo juz nawet nie wiem jak to nazwac 🙄
Ehh napisałam jej grzeczny komentarz żeby zainwestowała w bardzo dobrego trenera^^ Co by nie wyjść na wredną 😁 Ale jeździć na kulawym koniu 🤬 😵 🤔 jak tak można ? Matko, jak ja bym kogoś takiego na żywo zobaczyła to 🤬
Hm.. chodziło mi głównie o to, że zrozumiała swoje błędy, po części je naprawiła. Nie mówię tutaj, że jeździ świetnie i wszystko jest idealne ale nie jak tak jak było wcześniej. 😉 Najbardziej porusza mnie tu fakt, że nie ma koło niej trenera/instruktora. Bo tutaj widać koń jak i ona sama potrzebowali by tej doświadczonej ręki. 😉 I to tyle ode mnie w tej kwestii.
Hm.. chodziło mi głównie o to, że zrozumiała swoje błędy, po części je naprawiła. Nie mówię tutaj, że jeździ świetnie i wszystko jest idealne ale nie jak tak jak było wcześniej. 😉 Najbardziej porusza mnie tu fakt, że nie ma koło niej trenera/instruktora. Bo tutaj widać koń jak i ona sama potrzebowali by tej doświadczonej ręki. 😉 I to tyle ode mnie w tej kwestii.
... ale najgorzej urodzić się klamką 😁 A tak na poważnie. Dobrze, że dziewczyna wie gdzie robi błędy, tylko niech coś z tej wiedzy jeszcze pozytywnego wyniknie.
Jazdę na kulowym koniu poczuje nawet świeży jeździec, jeżeli trochę w siodle obyty. Miałam taki przypadek i ewidentnie można stwierdzić, że coś nie gra w chodzie, nie trzeba tego widzieć. Konia szkoda, ewidentnie widać jak kuleje. Z resztą jak się patrzy na jazdę to koń usztywniony, łeb wydarty, aż w niebo to złe oznaki.