Tak czy siak ona czapraka nie ma..... A w tych zdjęciach bulwersuje praktycznie wszystko......
wątek zamknięty
alicja746, ale po co jej czaprak? jak ma kasę na nowe siodło jej sprawa. Tobie stanik ktoś karze nosić?
Niemniej koń osiodłany i okiełznany ciekawie wyjątkowo.
wątek zamknięty
agnesix, koń niestety padł jak podali dzisiaj. 😤
wątek zamknięty
babette "Zawartość chwilowo niedostępna"
wątek zamknięty
Aragoniasta, piękną klacz masz, zacne imię 😂
wątek zamknięty
poprawiony link, teraz widać?
wątek zamknięty
Aragorniasta Jaką Ley dostałą ładną derkę czemu się nie pochwaliłaś?! 😁
babette Widać 🤔 Mimo wszystko 3 od lewej nie wygląda mi na 14-15 lat... Ale żeby takie zdjęcie na fb dodawać 🍴
wątek zamknięty
patt140 bo tą "naprawioną" derkę Ley rozwalił/a kilka dni po zrobieniu tego zdjęcia i niestety oddałam ją dla koni szkółkowych, a Ley jak na taka wspaniałą klacz przystało chodzi w derce Eskadrona 😎
wątek zamknięty
Nie fotoblogowe, ale kwiatek mega 😂
wątek zamknięty
Po pierwsze filmiki nie w tym wątku 😉
A po drugie najbardziej z całego tego filmu rozbawił mnie, nie skok przez ogrodzenie, bo takowe się zdarzają, ale napis początkowy- Kucyk WKKW-ista na parkurze. Tak jakby konie WKKW nie chodziły parkurów( 😁 ) To jest dopiero kwiatek 😵 😂
wątek zamknięty
Mozii, napewno zrozumiałaś sens tego podpisu?
wątek zamknięty
Mozii, a pamiętasz w zeszłym sezonie niejakiego Emila, który w zawodach w Leśnej Woli też wyskoczył przez ogrodzenie parkuru 🙂 a co on będzie 80-tkę jechał, jak można wyżej 🙂
wątek zamknięty
koniara79, pamiętam 😁
Dworcika zrozumiałam, ale rozbawiło mnie to. Tym bardziej, że jest wiele koni, które wyskoczyły z parkuru i nie są ani WKKWistami, ani "rasowymi" skoczkami tym bardziej. Chociażby przytoczony przez koniarę79 przykład- koń WKKWistą nie był, wybitnym skoczkiem również. Dlatego podkreślanie faktu iż to był dzielny kucyk WKKWista, który UWAGA UWAGA jedzie parkur jest dla mnie śmieszne.
wątek zamknięty
myślę, że to był żart, a nie żadne podkreślanie cudownych krosowych mocy kucyka 😉
wątek zamknięty
Mozii, najwyraźniej jednak nie zrozumiałaś.
wątek zamknięty
Dla mnie to jest jaranie się na siłę kucykiem, który uciekł na rozprężalnie, a że mu po drodze wypadło ogrodzenie, to skoczył. Sam tekst i ten pod filmem i na filmie ma wydźwięk właśnie podkreślenia niezwykłych umiejętności kucyka(jeśli ktoś trafił na fotobloga gdzie ten filmik był umieszczony, to odebrałby to dokładnie tak samo). Każdy odbiera to na swój sposób. Sam film mnie nie bawi, tekst i owszem. Bez względu na to jaki był zamysł autora.
wątek zamknięty
jak dla mnie napisane dla żartu 😉 a nie wychwalanie kucora.
wątek zamknięty
to już nie można się pośmiać? czemu na siłę? mnie to rozbawiło, tych, którzy to widzieli, rozbawiło jeszcze bardziej, więc wrzucili film do neta.
wątek zamknięty
rety, Wy to macie pomysły! tak, wychwalam kuca chodzącego Bóg wie jakie WKKW za to, że ucieka z parkuru skacząc w publiczność 🤔wirek: 😜
tekst "kucyk wkkw-ista" czy "najodważniejszy konik" to przecież robienie sobie jaj z danej sytuacji! 😁
mała w ogóle nie jest szkolona do wkkw! (raz w życiu skakała mini krosik i tyle, ale z tego co wiem wkkw to coś więcej) 🙄
wątek zamknięty
analop, w tym momencie przeczysz temu co jest na filmie--> kuc szkolony do WKKW nie jest szkolony do WKKW 😉 Nie uważam, że nie można się pośmiać. Wręcz przeciwnie 😉
wątek zamknięty
Mozii, ten podpis jest dla zartu!
wątek zamknięty
Toteż śmieję się z tegoż podpisu 😉 No ale ok, niech wam będzie 😉 Sprzeczać się nie zamierzam, bom daleka od tego 😉
wątek zamknięty
Time, no co ty, eksta 😀 nie pofarbowany, ma tylko nalozone ubranko. nic mu od tego nie jest a wyglada smiesznie.
wątek zamknięty
AAAAAAAAAAA ! Time boskie ! 😀 normalnie mnie owca rozwaliła 😀
wątek zamknięty
Na szyi kwietny ma wianek, w ręku zielony badylek, koń przebrany jak baranek, a nad nimi lata motylek 😁
wątek zamknięty
ogólnie wygląda to zabawnie, ale zapewne było mu gorąco w tym wdzianku
wątek zamknięty