Orzeszkowa Problemy z kręgosłupem 😤
Współczuję. Ostatnio, jako że jeżdżę pokrzywiona, próbowałam się na siłę wyprostować. Efekt? Konie lepiej idą, ale za to mój krzyż powiedział mi f*ck off 😵 Na szczęście kręgarz już umówiony 😀
Ktoś masz na zdjęciu albo filmiku salto? Poka, poka!
Ja obecnie chodzę na masaże, podejrzenie o przepuklinę, w piątek mam neurologa. Nie jestem w stanie wsiąść na konia 😕
Dramka oby sie jak najszybciej polepszylo :kwiatek:
Ktos filmik z ladowania awaryjnego tez bedzie ?? 😀
Widze, ze to byl weekend debiutow 🙂
"Moja" mloda tez swoj zaliczyla - pierwsze zawody otwarte i pierwsze 110. Na rozprezalni skakala naprawde super - ale jak weszla na parkur to oczy jej wypadly i sie odbily od podloza - na szczescie wrocily w polowie parkuru na miejsce 😵 Zawody byly w osrodku gdzie co tydzien cos sie dzieje - od regionalek po CSI*** - wiec kolorowo, wielkie flagi trzepoczace na wietrze dokolola - to ja najbatrdziej wyprowadzilo z rownowagi szczegolnie ze jedynka i szereg 3AB byly skakane na scianie pod nimi - ogarnela sie po 6 - ale potrojny szereg skakala miodzio 🙂 wynik - 8pkt.
W ogole ma problem ze stacjonatami - polowe z nich puknie a druga zrzuci - nad okserami lata jak samolot, ale stacjonat nie respektuje w ogole - chyba ze sa w szeregach to wtedy tak.... :/:/ Ale wolnostojace olewa na maksa. Te dwie zrzutki tez byly wlasnie na stacjonatach. 😵 Ale jakos nad tym popracujemy jeszcze 😀iabeł:
dziewczyny,jak tylko kamerzysta wytrzymał presję i nagrywał do końca,to będę miała 😁 z tego co kojarzę,spadłam jej prawie pod nogi 🤣
byłam dziś z koleżanką w lesie,na spacerku takim w zasadzie stępowym....trochę kłusa,galop przez nóżkę... doszłyśmy do górki na któej zawsze galopujemy...jak porwał mnie pod górę,to myślałam,że się nie zatrzymamy 😁 biedny zmęczony konik 😂
Smerf - Twoja zrzuca stacjonaty,mój potrafi zrzucić zadem pierwszy drąg w dublu 👀
Dramko,a jakie perspektywy powrotu?
Ktos ja widzialam gdzies Twoja fotke🙂
Ktoś Na razie marne, dopóki nie przestanie boleć, a kiedy przestanie nie wiadomo
domiwa, gdzie? dawaj!
Dramka, to przykro 🙁
Ktos bylo chyba jedno, wrzucic tu?🙂 akurat z salta, a wlasciwie poczatku;d
Ktoś zgódź się 😉 wszyscy chcemy zobaczyć
Zgodnie z zyczeniem: I faza lotu;d czyli "Zaczynamy opowiesc dla wnukow o latajacej babci"
nieźle 🙂 co za lot, zdjęcie pierwsza klasa 😀
Dramka pocieszę Cię - też mam przepuklinę, chodziłam do neurologa i na rezonansie wyszło i bolało bardzo, nie byłam w stanie nic zrobić, miałam zastrzyki, 2-3 mce zabiegów i rehabilitacji i krioterapii i minęły 2 lata jeżdżę codziennie i tfu tfu ani razu nic mnie nie bolało. Pewnie masz jakis stan zapalny - trzeba się pomęczyć i przeczekać i rehabilitować chodź masaże najmniej mi pomogły 🙂bardziej magnesy, jakieś tam inne zabiegi, kriokomora i ćwiczenia 🙂
biedny koń 🙁 bardzo za blisko wyszło,a on się zabrał 🙁
ale fota pierwsza klasa,nie dało się wysiedzieć 😁
Ktoś, no na zdjęciu to wygląda nieciekawie, drąg na klatę mógł się skończyć wywrotką konia, dobrze, że nic Wam się nie stało!
Sytuacja nieciekawa 🙄
Ale styl masz świetny- na pająka 😁 😁 👍
anai, no mogło,mogło,ucieszyłam się,że stoi obok mnie i nic się nie stało... wywrotkę zaliczył dzień wcześniej Darek Reszuta,kobyła właśnie skoczyła piętro niżej i wzięła drąg między nogi i przefikołkowali oboje....
cóż,mam nauczkę 🙁
No Darek ma to we krwi 😉 Nieraz widziałam u niego takie fikołki. Właśnie to są sytuacje, których najbardziej się boję, brr.
Ale fotka świetna 😀
ktoś niezły lot!
Dobrze, że nic się nie stało 😉
drąg między nogi też mnie przeraża najbardziej chyba...
maxowa w poniedziałek zaczynam prądy i pole magnetyczne, w piątek neurologa. Masaże tez mi nie pomagają. Skaczesz?
Ktoś piękna figura 👍 a siodło nawet nie drgnęło i to sie nazywa dopasowanie 😉
Dramka to terapia jak moja, ja miałam po 2 serie tych zabiegów + kriokomora
dodatkowo ćwiczyłam sama 3 mce w domku 15 min + wygibasy na tej wielkiej piłce fitness - pomogło
mogę ci zeskanować ćwiczenia które robiłam, tak, skaczę - żadnego bólu pleców nie ma po niczym 🙂 tfu tfu neurolog mi przepisał masaże ale nic nie pomogło, dopiero poszłam prywatnie na zabiegi a potem na kasę chorych się doczekałam powtórki,przepuklinę mam w odcinku L5 S1 przepraszam zaa 🚫 jak coś to pisz na priva
a siodło nawet nie drgnęło i to sie nazywa dopasowanie 😉
😂 też o tym pomyślałam! Leży jak przyklejone 👍
Ktosiu fajny półsiad 👍 dobrze, że się nic nie stało🙂 a fotka mega
wykopie troche 😉
[quote author=Ktoś link=topic=18.msg1357792#msg1357792 date=1333308645]
chciałabym zobaczyć lądowanie....
[/quote]
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=vkK29D6NHQQ#!
wykopie troche 😉
To najnowsze trendy, patrz okładka wznowionego Paalman'a:

🙂
👍 Dziewczyna i koń pokazali klasę 🙇
wyglądało lepiej niż niejeden ląduje w siodle...