Kącik WKKW

Wlasnie tez znalazlam 😉 Ale dzieki 😉
mamy gdzies wyniki z dzisiaj z Sopotu?
dzieki Kochana
tam w linku kropka w srodku 😉
Huculska Ostoja   Fotografia Beata Gan
28 kwietnia 2012 22:48
kilka zdjęć :
1

2

3.

4

5.

6.

5 i 6 zdjęcie robione rybim 😉

6 Bardzo mi się podoba  😍
mam pytanie, bo zawsze mnie to zastanawia (moze to głupie  :icon_redface🙂. Czy Dwon Boy ma takie uszy "przyzyciowo", czy to efekt jakiegoś wypadku ?
Taki się urodził  😉
Dzięki salto  :kwiatek:
A ja tylko chcialam powiedziec, ze mocno sie zastanawiam nad tym, jak to bedzie z Badminton w tym roku. Mieszkam niedaleko i musze wam powiedziec - tak deszczowego, mokrego kwietnia to oni chyba nigdy nie mieli 🤔 Mowie wam, od 2 - 3 tygodni tak leje, ze jest to istna tragedia - wszystko zalane, mokre, a wiatr jest tak silny, ze znajomemu wiate przewrocil (nie wpominajac o tym, ze mi dzisiaj taczke ukradl - tak mocno zawial :hihi🙂, drzewa leza przewrocone przy drodze. Jezeli pogoda sie drastycznie nie zmieni, to mowie wam, organizatorzy beda mieli urwanie glowy 🤔
ikarina, nawet nie mów... rano ambitnie z derby wziełyśmy 4 konie w teren jak to w niedziele, mimo pogody... ale zmiękłyśmy i w następne dwa już nie dałyśmy radę jechać.
Nie dość że zmokłyśmy doszczętnie do bielizny  😵 to jeszcze tak nas przewiało że ani rąk ani nóg nie czułam... godzina pod kołdrą nic nie dała... dalej siedzę i się trzęsę a minęło już trochę od powrotu 🙁
Na szczęście szefowa po rozmowie odpuściła nam kolejną wyprawę... z resztą konie też nie bardzo się cieszyły z wycieczki i kombinowały jak szybciej wrócić do stajni...
koszmarnie jest! a w Polsce taka cudna pogoda... no szlag mnie trafia  🤔wirek:
Cobrinha, ja to mam luksus, bo mamy hale 😁
Ale dzisiaj latalam z wiadrami wody, bo mi stodole zalalo i gdyby nie to, ze bylam kilka dni temu cwana i zalatwilam palety, na ktorym postawilam siano i slome, to wszystko mialabym teraz mokre. Masakra, nigdy, ale to nigdy nie mielismy powodzi w zadnym z budynkow. A teraz to wlasnie - stodola mokra i do tego maly strumyczek przed boksami koni 🤔 W piatek jechalam zawody, to stalym elementem programu dresazowego bylo tanczenie w kaluzy, bo pol czworoboku bylo zalane 😵 Ja chce slonceeeee
ikarina, jeśli wytrwam do kośca sezonu hehe to uznam to za sukces... ale i tak będę szukać czegoś właśnie z halą bo ta pogoda mi na psychice ciąży  👿 hehe
Cobrinha, a w ktorym rejonie ty siedzisz? Bo wiesz... boks obok Paddy'ego stoi pusty, fajnie by bylo miec sasiada 😉
Ja tu bez swoich dzieciaków niestety siedzę 🙁  Brokenborough, Wiltshire
Teraz doceniam jeszcze bardziej jak są wspaniałe hehe
Moon   #kulistyzajebisty
29 kwietnia 2012 16:14
Ależ miałam frajdę focąc w ostatnie dni w Sopocie! Po nędznym zimowym sezonie w końcu było co wrzucać w kadry!  😍
Co prawda hipodromowe rozbabrane tło mało reprezentacyjnie wyszło, ale pogoda zrekompensowała wszystko :P
Kilka fotków:

Wrotkowa podopieczna, ochrzczona przez nas jako "łyżworolka"  😉

A tak cieszył się siwy z 8 (?) miejsca w *  😉

Brawo Asior
Czy ktoś może kojarzy bardzo ciekawej maści gniadego konia jednej z Białorusinek w **? Takie skrzyżowanie gniadego z bułanym, że się tak wyrażę.

Marcin spadł z Magnolii w **?
Kurcze, a gdzie wyniki klasy L? Akurat tam najwięcej znajomych a nie ma...
Makrejsza   POZYTYWNIE do przodu :)
29 kwietnia 2012 18:26
Moon   #kulistyzajebisty
29 kwietnia 2012 18:28
Dzionka, skoki L dziś były dopiero 14:45, czyli jako ostatnie, może jeszcze nie zdążyli wrzucić... ;-)
Lena, tak, co prawda nie wiem na jakiej przeszkodzie, wodę na bank pokonali jeszcze razem.

edit: O już są wyniki z L  😁
Cobrinha, ty mieszkasz ode mnie rzut kamieniem i nic nie mowisz  🤬
Daj znac, jak bedziesz miala ochote na jakas herbate albo cos  :pijacy:
Ma ktoś może zdjęcia konia Burzan? Startował w kl. L 🙂
ikarina, dzięki... no to mówię heheh
leci PW  😀
asior   -nothing but eventing-
29 kwietnia 2012 23:01
Moon, sliczna fota Siwego!!!! Piekny wesoly grubas!  💘
Huculska Ostoja   Fotografia Beata Gan
30 kwietnia 2012 03:39
A ja tylko chcialam powiedziec, ze mocno sie zastanawiam nad tym, jak to bedzie z Badminton w tym roku. Mieszkam niedaleko i musze wam powiedziec - tak deszczowego, mokrego kwietnia to oni chyba nigdy nie mieli 🤔 Mowie wam, od 2 - 3 tygodni tak leje, ze jest to istna tragedia - wszystko zalane, mokre, a wiatr jest tak silny, ze znajomemu wiate przewrocil (nie wpominajac o tym, ze mi dzisiaj taczke ukradl - tak mocno zawial :hihi🙂, drzewa leza przewrocone przy drodze. Jezeli pogoda sie drastycznie nie zmieni, to mowie wam, organizatorzy beda mieli urwanie glowy 🤔

Ikarina, to pożyczcie trochę deszczu, bo u nas susza, pastwiska nie rosną  🙁
No to wykrakalam 🙁
[url=http://www.britisheventing.com/news.asp?itemid=3132&itemTitle=Badminton+2012+Sadly+Cancelled&section=59&sectionTitle=Latest+Eventing+News+Headlines]Badminton odwolane[/url]

titina, na prawde nikomu takiego deszczu nie zycze  🤔 Wczoraj wyciagnelam 15 wiader takich duzych 20-litrowych wody spod mojego siana, dzisiaj jescze nazbieralam 5. Ech, gdyby nie te palety, wszystko by bylo stracone.
Lotnaa   I'm lovin it! :)
30 kwietnia 2012 11:26
Szkoda Badminton  🙁 Ale w tej sytuacji to jedyna słuszna decyzja.
No to wykrakalam 🙁
[url=http://www.britisheventing.com/news.asp?itemid=3132&itemTitle=Badminton+2012+Sadly+Cancelled&section=59&sectionTitle=Latest+Eventing+News+Headlines]Badminton odwolane[/url]

titina, na prawde nikomu takiego deszczu nie zycze  🤔 Wczoraj wyciagnelam 15 wiader takich duzych 20-litrowych wody spod mojego siana, dzisiaj jescze nazbieralam 5. Ech, gdyby nie te palety, wszystko by bylo stracone.

Współczuję. Tak to niestety jest, jedni mają susze, a drudzy w tym samym czasie są podtopieni. Szkoda zawodów, liczyłam na relację w Eurosporcie  🙁
Ale w tym wypadku decyzja wydaje się być słuszna.
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się