Kącik Małolata...:D

Aaaaaa Małolaty zakochałam się !  😍 😍 😍
Mysza   "Śmierć jest kolejnym koniem, którego dosiadamy"
27 kwietnia 2012 22:25
Kamita aaaaaaaaa jo tyż ! 😍
Ten uwiąz to chyba tylko po to, żeby go zwolnić przed przeszkodą ? 😜
Koń marzenie 💘
podziwiam i konia i dziewczynę! ja bym się pewnie zabiła przy takiej przeszkodzie jak jest na początku na zdjęciu. Albo i przy każdej innej  😂
Heval Haha, ja nawet z siodłem i ogłowiem skacząc te najmniejsze przeszkody na filmiku zabiła bym się  😂
Faceci to ch*je.
27 kwietnia 2012 22:33
fly pjona !
hahhaa Kamita ja prawdopodobnie też  😂 czasem mam wrażenie, że fakt, że nie spadłam był tylko skutkiem ogromnego szczęścia, które mnie w dniu jazdy spotkało albo po prostu cudem!  😂
27 kwietnia 2012 22:44
Małolatki, uciekam spać 🙂
Dobrej nocy !
Hermes   Może i mam podły charakter, ale za to dobre serce.
27 kwietnia 2012 22:56
Wróciłam z wesela..dawno się tak źle nie bawiłam, dawno nie popłakałam się na weselu..znów mnie wkurzył mój M. pierdziele czas to zakończyć..

Proszę zdjęcie 😉

Przepraszam za pokraczną minę :kwiatek:
Hermes bardzo podobają mi się Twoje buty! niby takie zwykłe ale bardzo ładne  😀 gdzie je kupiłaś?  😎
Powiedzcie mi, że żaden facet nie jest wart, żeby przez niego płakać.
fly błagać czy płakać?
Jeśli płakać to nie jest wart. Facet, przez którego dziewczyna płacze, który na to pozwala nie jest mężczyzną (wszystko można rozegrać tak żeby nie było drugiej osobie źle. Wystarczy się postarać. Ale niektórym facetom się nie chce  🤔 )
O dokładnie, podsumowałaś całość idealnie. 😵
Więc idę oglądnąć Hałsa, a jutro pojadę na weekend zapomnieć. I koniec z tym.

Hermes bardzo ładnie wyglądasz, w ogóle do twarzy ci jest we wszystkim 😉
27 kwietnia 2012 23:18
Heval, w CCC,ale to już w grudniu bodajże 😉
flygirl, faceci to takie dziwne coś, co myślą kroczem, bądź wcale i nie umieją odróżnić co jest ważne.
Powiedzcie mi, że żaden facet nie jest wart, żeby przez niego płakać.

nie, nie jest... 🙁
Faceci to ch*je.

Chingisku, widzisz... nie tylko ja tak twierdze,  nie bądź już zła  🙁
27 kwietnia 2012 23:37
flygirl, dziękuję :kwiatek:
Jakies ranne ptaszki, a raczej pozno kladace sie do snu? 😁

Ojtam, o cos trzeba czasem poplakac 😀
ja właśnie się zbieram i biegnę na dworzec. w sumie to nie zdążyłam zasnąć 😁

a pogoda śliczna i mam nadzieję, że pójdziemy jednak na molo, bo wolę zostać owiana morskim wiatrem niż się przegrzać/ pozdrawiam glany bo chyba nie mam innych butów, spodnie, które w sumie są ciepłe, ale innych nie ubiorę, i koszulkę, której lepiej nie ubierać, ale robiłam ją specjalnie na dzisiaj 😵 już teraz jest 13*, mogłoby tak zostać 🤣
O maj gad... pierwszy dzien weekendu majowego, czlowiek chce sie wyspac a tu nic z tego. odpust sw.wojciecha jak co roku pod moim oknem. stragany z zabawkami, wata cukrowa, kwiatki, zelki, krowki. cala noc byl taki gwar (ludzie tu spia zeby pilnowac straganow i najwyrazniej urzadzili sobie popijawe) ze nie moglam zasnac, a juz od samego rana krzyki, trabienie etc... nienawidze centrum miasta...
28 kwietnia 2012 08:48
A ja może pojadę z koleżanką nad jezioro, bądź wyjadę na działkę na mazury 🙂 Nie mam zamiaru odzywać się do M. niech teraz on poczeka i poczuje się tak jak ja..
28 kwietnia 2012 08:57
Matko jak to dobrze mieć przyjaciół, którzy są prawdziwi i nie żerują na Tobie 😍
Fly, Hermes tak trzymać ! Ja się ze swoim też wczoraj pokłóciłam, rzuciłam słuchawką i na tym skończyła się nasza rozmowa.
Facet, który myśli kroczem jeszcze ujdzie, dla mojego jestem warta 350zł 😎

Edit: Hermesiu ślicznie wyglądałaś 🙂
28 kwietnia 2012 09:13
Mysza, dziękuję :kwiatek:

Postawię mu warunek, zobaczymy czy potrafi myśleć jak dorosły facet, czy jak dzieciak..Grunt, że zawsze mogę liczyć na mojego byłego z którym się od 2 lat przyjaźnię 😁 jest cudowny, jak trzeba opieprzy, ale jak widzi, że coś się dzieje to weźmie przytuli jak przyjaciel i pozwoli się wypłakać 💘 głupia byłam, że z nim zerwałam  😡
Hermes to do niego wróć 😎

No ten to właśnie ani kroczem ani mózgiem chyba nie myśli. 🙄
ChingisChan   Always a step ahead! :)
28 kwietnia 2012 09:48
Ajaj, ja się zaraz zmywam na zawody 😅. Jeszcze raz poobserwuję ten stresik 😁.
Zrobiłam sobie listę co zabrać zawody tego 5 maja ale ciągle mam wrażenie, że czegoś zapomniałam 😂.
28 kwietnia 2012 09:52
Hermes ja też od 2 lat przyjaźnię się ze swoim byłym 😁 W sumie to już prawie 3 lata. Podtrzymywał mnie na duchu jak było naprawdę źle, jak trzeba było to się mogłam mu wyryczeć, mogę o 3 w nocy do niego zadzwonić i się nie obrazi 😉
Ale na chłopaka nie nadaje się w ogóle 😁
Fly faceci w ogóle nie myślą, a jeśli już - to innymi kategoriami. Ja swojego faceta nie potrafię zrozumieć, a on twierdzi, że to ja jestem uparta jak osioł, siksa, wredna menda i nic do mnie nie dociera 🙄 Strasznie różnimy się charakterami, on jest spokojny, domator, tylko by w łóżku leżał i mnie głaskał 🤔
28 kwietnia 2012 09:55
flygirl, ma od roku dziewczynę niestety 🙂
Mysza, no to M. też uważa, że to ja jestem ta wredna, uparta itp..
Hermes dziewczyna nie ściana, da się przesunąć 😎

Ja też cały czas wychodzę na tą złą, a to ja non stop muszę znosić jego fochy. Najśmieszniejsze jest to, że nawet razem nie jesteśmy i wcale nie zamierzam z nim być. Ale i tak to boli.
Hermes, bardzo ładnie wyglądałaś 🙂 😜
28 kwietnia 2012 10:52
mitery0322, dziękuję :kwiatek:

Jak będę miała jakieś zdjęcia z wesela już to się pochwalę moimi minami 😁
ChingisChan, dawaj listę, to zweryfikujemy i coś Ci dopiszemy, jak brakuje :P.

Chyba zaraz skoczę do konia puścić go na wybieg, a wieczorem pojeżdżę ;D.
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się