Młode Konie

Wojenka   on the desert you can't remember your name
26 kwietnia 2012 09:04
Sankaritarina, maleństwo teraz podziało się w avatarze  😁
Mały mięśniak się robi, co?  🙂
Czy możecie mi polecić czym uzupełniać karmienie 2 latki? Coś bym chciała jej dorzucić na dobry rozwój.
subaru2009   Specjalizacja: Od lady do szuflady.
26 kwietnia 2012 19:24
Proszę o kciuki za Ogra - być moze będzie Panna i będzie się kucyk rozdziewiczał.  💃

armara , Wojenka jak wieści z frontów o młodziakach  ? 😀
Lov   all my life is changin' every day.
26 kwietnia 2012 20:34
Wojenka, a bardzo dobrze, najpierw kombinował troszkę na rozprężalni, ale potem było już elegancko, i dwa razy na czysto 😉
Filmik

armara, co tam u Juniora w szkole? 😀
A dziękuję dobrze. Już sobie popitala dzielnie bez lonży. Tylko czasem potrzebuje duchowego przewodnika - zdarza mu się zamiast po śladzie iść "do cżłowieków"  😁 7 maja preselkcja, skoki luzem, ruch luzem i płyta. Mam nadzieję, że będą fotki na wypasie  😜

subaru2009
Trzymam kciuki mocno ? A co to za dziewoja ? Mam nadzieję, że Kucowi się spodoba 😎
26 kwietnia 2012 20:39
armara jeszcze nie wiem którą wybiorą. Na razie mam odzew z hodowli pod Wro 😉 Oj, chciałabym żeby wyszło 😀 Ah,... ja się domagam Juniooraaa...

Lov niesamowity Twój rudy 😀
Jeszcze się od niego nie odpędzicie 😉 Jak tu przyjdę 7.
A tu jedno, żebyście nie zapomnieli jak wygląda  😁
26 kwietnia 2012 20:44
armara, jakbym widziała Gadzinę! Upatrzył sobie moją koleżankę, która jeździ z nami zawsze na zawody. Jak Gadzik nie chce gdzieś wejść, kumpela przejdzie przed nim, zawoła go, i Gadzik idzie 😁
No śmieszny jest. Pozytywnie mnie zaskoczył, bo myślałam, że będzie problematyczny - ma się to swoje adhd  😁
armara może pytanie trochę nie na miejscu bo chyba wszyscy twojego ogierzastego znają bardzo dobrze, ale
co się kryje pod kryptonimem "Junior" ?  😁
Spokojnie już tłumaczę. To 3-letni ogierek małopolski, wyhodowany przez nas. Oryginalne imię to Arsene Lupin 🙂
http://chmielewscykonie.republika.pl/arsene.html
no to mam problem. Na ZT trzymam kciuki za Rudego i Karego z Żabna a tu teraz jeszcze jeden małopolski cukierek mi doszedł...  chyba będę musiała zaangażować stopy  😁

a tak na poważnie to robi wrażenie  👍
Narazie 7 maja musi przejść preselkcję. Więc chwilowo możesz ściskać obydwa, a w czerwcu się okaże 😉
Bardzo mi miło  :kwiatek:
armara, on jest od Arizony z Janowa? takiej gniadej z białą odmianą na łbie?
Od innej Arizony (Oregon xx - Arica/Dahoman IX o), która z Janowa została kupiona w łonie matki. Ale linia żeńska się zgadza bo Arsena - babka Arizony tej janowskiej, to pełna siostra klaczy Arica.
aha-tamta Arizona to ma teraz z 18 lat i chyba była po Cynik xx
Nie tamta jest młodsza, rocznik 97. I faktycznie jest po Cynik xx
i gniada z odmianą białą?
Nigdy jej nie widziałam. Gniada na bank, znam tylko jej potomstwo.
Tarantino 🙂

Horacy

Kto na zadku mego konia znajdzie plamkę w kształcie serca?  😎

27 kwietnia 2012 20:25
Być., na dole, po prawej! 😁
Lov , niezły refleks i oko! Pewnie czekałaś na taki quiz.  😁 A wygrałaś...
Uśmiech właścicielki konia (uśmiecha się). Wybacz, marchewki mi się skończyły.  😁

Niestety, siwa nie ma już więcej takich ciekawych plam. A co gorsza... Ma ich coraz więcej.
27 kwietnia 2012 21:19
Być., a pfff, ja tu myślałam, że przynajmniej odkurzacz dostanę, albo chociaż zelazko... tak to ja się nie bawię 😎
27 kwietnia 2012 21:25
Ogro stracił 2 zęby  😅 łii, należymy do grona szczerbatych  😁

Jutro wsiadam na stępa  💃 mhahaha. Nie mogę się doczekać  😁
27 kwietnia 2012 21:28
Mogę, mogę, mogę? Mam trochę ze środowego treningu 😅

Lov
Ależ on ma dużo luzu. Fajne dziecko  😜
subaru
Panna dotarła ?  😎
Lov fajny ten Twój rudy!  :kwiatek:

a ja zaraz bede miała filmik z 3 jazdy ( w sumie to 2 takiej konkretniejszej) na Jurku ogórku  🏇

27 kwietnia 2012 21:36
armara, galopada_, :kwiatek: ja też go uwielbiam 😁

Słuchajcie, czy przy niedoborze cynku o młodziaka, może być problem z przytyciem? Bo tak nam wyszło w badaniach, i wet tak wspomniał..
27 kwietnia 2012 21:53
armara nie, na razie coś facet ucichł :P
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się