A dziękuję dobrze. Już sobie popitala dzielnie bez lonży. Tylko czasem potrzebuje duchowego przewodnika - zdarza mu się zamiast po śladzie iść "do cżłowieków" 😁 7 maja preselkcja, skoki luzem, ruch luzem i płyta. Mam nadzieję, że będą fotki na wypasie 😜
subaru2009 Trzymam kciuki mocno ? A co to za dziewoja ? Mam nadzieję, że Kucowi się spodoba 😎
armara, jakbym widziała Gadzinę! Upatrzył sobie moją koleżankę, która jeździ z nami zawsze na zawody. Jak Gadzik nie chce gdzieś wejść, kumpela przejdzie przed nim, zawoła go, i Gadzik idzie 😁
no to mam problem. Na ZT trzymam kciuki za Rudego i Karego z Żabna a tu teraz jeszcze jeden małopolski cukierek mi doszedł... chyba będę musiała zaangażować stopy 😁
Od innej Arizony (Oregon xx - Arica/Dahoman IX o), która z Janowa została kupiona w łonie matki. Ale linia żeńska się zgadza bo Arsena - babka Arizony tej janowskiej, to pełna siostra klaczy Arica.
Lov , niezły refleks i oko! Pewnie czekałaś na taki quiz. 😁 A wygrałaś... Uśmiech właścicielki konia (uśmiecha się). Wybacz, marchewki mi się skończyły. 😁
Niestety, siwa nie ma już więcej takich ciekawych plam. A co gorsza... Ma ich coraz więcej.