Kącik Małolata...:D
nopebow, przypomniał mi się sprawdzian z religii w zeszłym semestrze 😂 ktoś miał katar i raz lekko pociągnął nosem, potem ktoś po cichu drugi raz. Na co ksiądz powiedział "Ja nie mogę słuchać jak wy tak smarkacie!" i wyszedł... wrócił po 10 minutach z kolorowymi chusteczkami i rozdawał z tekstem "pani Eliza (pani z sekretariatu) miała tylko białe, więc szukałem 🤣 " 😂 często tak robił, albo podpowiadał jakoś delikatnie, na przykład rozmawiając o czymś w ogóle niezwiązanym, no ale do swojego monologu wplatał odpowiedzi naszych pytań z kartkówek 😁
maiia Bardzo sympatyczny ksiądz 😂 No i to w sumie to jest fajne. Bo religia nam się na nic nie przyda też. Tak samo jak historia - skoro jestem na bio-chemie to założenie jest takie, że matury z tego przedmiotu zdawać nie będę. Z tego powodu, koleś robi wszystko aby nam życie ułatwić. Daje łatwe pytania na sprawdzianach, nie podaje nam niepotrzebnych informacji, no i te akcje podczas sprawdzianów są bezcenne. 😁 A cała klasa zawsze ma arsenał w piórniku i wokół siebie. A sorek udaje, że nic nie widzi 😁 A na początku sprawdzianu mówi nam zawsze "Tylko nie ściągajcie, to nie jest moralne w szkole" i uśmiecha się przy tym 😂
Mój instruktor zaczyna mnie przerażać 😁
Jedziemy sobie spokojnie autem do Legnicy, w radiu reklama sklepu z bielizną, babka nawija o dobrze dopasowanych biustonoszach, a on do mnie "ooo słyszysz?" a wzrok taki - 😀iabeł:. Nie wiem jak miałam to odebrać, specjalnie jeżdżę w bluzkach bez dekoltu co by mi nie było widać stanika, widział ? 😂
Chyba się zakocham 😜
Wypiłam Frugo i mam odjazdy 😁
czarnagrzanka oj tak, niebezpieczne bydlaki z tych lisci 😂
Facella Model jak ma przez kałuże przejsc to nogi na supeł zawiąże byle nie wejsc 😵 😁
mils zbieram !! i w wakacje pokażemy Ci się już w najlepszej odsłonie 😀
powodzenia na zawodach !! 😅 :kwiatek:
rumka dzięki :kwiatek:
a ja jutro wybywam do Bogusławic na cały weekend 😍
idaczerwcowa ja zawsze omijam, bo już wiele razy słyszałam jak to się mój konik w kałuży położył. 😁
Superdonkey no cóż 😂
Model to chyba dla zasady unika, bo wiesz W KAŁUŻACH ŻYJĄ ALIGATORY !! 👀😜
Co tam aligatory, ważne że kałuża, że czaprak będzie brudny. 😜 Już raz położył mi się w rzece, w miejscu gdzie było pełno błota, miny ludzi kiedy wracaliśmy do stajni... bezcenne. 😁
A ja mam konia nie bojącego się aligatorów! 😀iabeł:
Coś nam ostatnio nie idą podskoczki... Wszystko idzie w przeciwnym kierunku do tych zawodów 😤.
Fajnie jest mieć samych fałszywych znajomych... 😵 😕
Kamita teraz nikomu nie można ufać, jak widać nawet własnym znajomym 😉
Pomijam już fakt, że jeszcze nie dawno dowiedzieliśmy się, że i na forum ktoś ma tupet i obsmarował nam tyłki 😉
Kamita moze poprostu przyszedł czas na zmianę towarzystwa? 🙄
Mysza ja chyba nie w temacie, co za aferka z kącikowym obgadywaczem 👀 🤔
Mysza Chyba jednak za bardzo ufam ludziom 🙄
ida Masz racje...
Kamita ja tak miałam po pierwszej liceum i wyszło mi to na dobre 😀 :przytul:
A no, ostatnio z tym zaufaniem ciężko. Gdzie się podziała prawdziwa, szczera życzliwość ludzka? 🤔
Jutro zakończenie roku. 😜 A dzisiaj byliśmy na ognichu z wychowawczynią. 😀
Fly dobijasz 😵. Ale pociesza mnie fakt, że moja siostra pisze maturę 3 maja 😁.
Małolaty będziecie trzymać kciuki? Oby wypaliło z transportem moim i konia bo zawody zakończą się na planach 😵.
Kamita01 ja również za bardzo ufam ludziom, przyzwyczaiłam się już do tego, że nikomu nie mogę zaufać w 100 %.
Chingis trzymam kciuki!
03:31 - co mówi ta dziewczyna?
tysiąc pięćset sto dziewięćset lat dla flygirl z tego co zrozumiałam 😀
ida :kwiatek:
Chingis będę trzymac na pewno 😍 a kiedy jedziecie ? ( sorry skleroza :icon_redface🙂
O ja, ale głupi błąd zrobiłam w podstawie, jak zawsze. 🙄
Nie ma to jak siedzieć w szkole w ten jeden dzień po testach z 5 osobami w klasie.:/
Kamita 5 maja... Ale nic nie jest załatwione i w efekcie siedzę jak na szpilkach :/.
tysiąc pięćset sto dziewięćset lat dla flygirl z tego co zrozumiałam 😀
tysiac pinct st dziwncyt lat dla flygirl, nie ? - tyle rozumiem jak się przysłucham, nie wiem co to za nick, strasznie niewyraźnie i myślałam że to coś po angielsku.. :P
ChingisChan ja może nie będę trzymać bo ostatnio cos moje nic nie dały? 🙁
mikusiowa trochę niewyraźne to prawda 😉
mils trzeba było sobie zrobić wspólne wagary 😜
Chingis jak to możliwe, skoro matury oficjalnie zaczynają się 4?
Ida trzymaj! 😀 Każda para kciuków się przyda 😁.
Fly moja siostra zdaje maturę międzynarodową (jest w IB) ich to nie obchodzi, że Polska ma w tym czasie wolne 🙂.
mikusiowa- to nie jest czasem Kawecan?? Kiedyś sporo pisała 😉
aaa chyba że tak, to wszystko wyjaśnia. 🙂
Jak ja bym chciała już być po to nawet sobie tego nie wyobrażacie. I 4 miesiące wakaaacji. 😍 😍
Pagotta, możemy się jedynie domyślać, chyba, że widziałaś kiedyś jej zdjęcie 😀
jeeeeej wszystko wskazuje na to, że jadę do Wrocka na VyRTa 💘 💘 💘
kij z tym że nie czuję nóg i mama jest na mnie obrażona, bo nie chcę jeździć w pewnej stajni. byłam tam dzisiaj i byłam bliska ryczeć na jeździe, kompletnie nic mi nie wychodziło na jakimś jednotonowym bydlaku, który kompletnie mnie nie chciał słuchać. sorry, był 20 razy cięższy ode mnie i zmęczył mnie już przy czyszczeniu 😵