Kącik Małolata...:D

Mysza   "Śmierć jest kolejnym koniem, którego dosiadamy"
26 kwietnia 2012 07:23
Wstaję coraz wcześniej :/
Facella przesadza, kiedyś była brzydka, teraz jest ładna 😁
Heval tak Ci śpieszno do 18-stki ? To oznacza tylko tyle, że możesz kupić piwo i fajki na legalu... Później to leci i nawet nie wiesz kiedy, a masz 30 lat na karku 😉 Dla mnie czekanie na 18-stkę było udręką, a tu za miesiąc bach Mysza jest pełnoletnia i... Już mi się tak nie śpieszy 😁

😍 Ostatnimi czasy podkochuję się w reggae, coś ze mną nie tak 😁
upiekłam muffinki na sobotę i wyszły 💃 całkiem smaczne 😁
Ale to bylo glupie.  🙄
😍 Ostatnimi czasy podkochuję się w reggae, coś ze mną nie tak 😁

E tam, ja ostatnio słucham japońców  😂
upiekłam muffinki na sobotę i wyszły 💃 całkiem smaczne 😁

Czyżbyś sie wybierała do wawki i dla mnie te muffinyyy?  😎
Izuuuu, niestety Gdańsk :C 🙁 Wawka dopiero w czerwcu pewnie, ale jak chcesz to upiekę 😎 /miały być ursynalia i nie będzie 🙄
ach Gdańsk  😀 A wiesz, że ja nie pojechałam w weekend i mieliśmy jechać jakoś w majówkę to wieeesz.... zostaw mi muffine  😎
uhhh juz po! 😀

ogolem moglo byc lepiej, moglo byc gorzej - jest ok 🙂

czy tylko u mnie obstawialo sie jaki kolor beda miec naklejki? 😂

ja tez okularnik, choc nikt o tym nie wie 😁
mils   ig: milen.ju
26 kwietnia 2012 12:13
Świetny był angielski, po prostu świetny. 😀
Ja soczewkowiec, na szczęście.
Świetny był angielski, po prostu świetny. 😀
Ja soczewkowiec, na szczęście.

Prosty był angielski ? 😉
Izu, wpadajcie do elbląga 😀

ja 1go maja jadę focić na zawody, zobaczę tyyyyle ludzi, z którymi się dawno nie widziałam 💃 tylko że mam być wcześniej w znajomej stajni i pomóc im z końmi, no i autobus mam o... 7 z dworca 😵
maiiaF gdzie na te zawody jedziesz? 😉
Anderia   Całe życie gniade
26 kwietnia 2012 12:28
Kamita01 aż żałośnie prosty. Coś czuję, że maksiki będą, bo i email jakoś tak łatwo się napisał. Ogólnie w tym teście nie było nic mądrego i śmiem twierdzić że nawet rozszerzony był "wersją dla ułomów"  🙂

[quote author=niemiłek link=topic=30353.msg1384564#msg1384564 date=1335437178]
[/quote]
Haha nie tylko u Ciebie, u mnie wszyscy byli przekonani, że na rozszerzonym będą pomarańczowe, a tu zonk - fioletowe. Za to z zielonymi na podstawowym trafili  😀
Facella   Dawna re-volto wróć!
26 kwietnia 2012 12:28
ja tam jeżdżę w okularach, na WFie też - mam po -2 i -2,25, więc bez nich jestem totalnie ślepa  😁

mam żółte Frugo. nie wiedziałam, że jest takie pyszne. tak, nie piłam do tej pory żółtego Frugo.

sprawdzian z renesansu - rzeźnia. moja grupa dostała okropne pytania, sto razy trudniejsze niż ta druga. każdy tak twierdził więc  🙄
ogarnęłam fizykę  👀
poza tym, że walnęłam głupi błąd z zamianą jednostek (8cm3 to nie jest 0,00008m3 :/)

i jutro może do Wroca, a może zostaję. ale oglądam VyRT na bank  💘 💘 💘 💘
mils   ig: milen.ju
26 kwietnia 2012 12:33
Dokładnie, rozszerzenie było równie banalne, co podstawa. 😀 Do tego jest taaaaka piękna pogoda, idealnie na zakończenie egzaminów. 😀
No właśnie taka piękna pogoda, miałam jechać z kolegą do łazienek ale odwołałam by z koleżanką dzień spędzić, w koncu wyjść nie może 🙁
Chociaż okna pootwierałam i tak świeeeeżo, tata bułeczki ciepłe przywiózł, och ach powiedzmy że jest pięknie  💃
maiiaF gdzie na te zawody jedziesz? 😉

stajenne, bardzobardzo towarzyskie w milejewie 😉

ja mam wadę na lewe -5 a na prawe -3,5, co Wy wiecie o byciu ślepym 😁 bez okularów to nawet z pokoju nie wychodzę, więc co mówić o wfie 🙄

edit: Izu co to za kolega? 😎
Facella   Dawna re-volto wróć!
26 kwietnia 2012 12:44
tak a propos... noszenie przeze mnie okularów na WFie nie zmienia faktu, że kto jak kto, ale w nauczycieli to celuję wybitnie  😵
[quote author=niemiłek link=topic=30353.msg1384564#msg1384564 date=1335437178]

Haha nie tylko u Ciebie, u mnie wszyscy byli przekonani, że na rozszerzonym będą pomarańczowe, a tu zonk - fioletowe. Za to z zielonymi na podstawowym trafili  😀
[/quote]

hahahahahaha u mnie to samo!

na rozszerzeniu chyba zrobilam jeden blad, ale moze mi to uznaja, bo to wstyd troche 🤣

Ten co go aż za dobrze znasz 😉
mitery wybierasz się na zawody do Hubertusa ?

[tt][tt][tt][sub][sub][sub][sub][sub][sub][sub](Nie ważne, że dopiero czytając Twój post dowiedziałam się, że takowe mają być)[/sub][/sub][/sub][/sub][/sub][/sub][/sub][/tt][/tt][/tt] Oczywiście, że będę 😎
[quote author=maiiaF link=topic=30353.msg1384629#msg1384629 date=1335440586]

Ten co go aż za dobrze znasz 😉
[/quote]

a, HAHAHAHA 😎
I już wie o kogo chodzi  🤣
Zaraz sie wkurze i sama do łazienek pojadę, aż posprzątałam  😵
domyśliłam się 😂 😵 😁

ja mogę z Tobąąąąą 💃 musiałabyś poczekać jakieś 5 godzin :C
Dawaaaj, czekam! Ja w tym czasie kupię żelki, szampana i znajde przepis na prosiaczki  🏇
a tak na serio, to jutro szkoła :C ale jak będę na początku czerwca+ potem pewnie pół wakacji ( 😎 ) to już trzeba się koniecznie spotkać 🥂 <--- nie żeby coś 🤣
Mysza w sumie 18 to taka magiczna cyferka choć jak tak się zastanawiam to wolę być hot 17  🤣

sprawdzianz TI to jakaś rzeźnia będzie jak sprawdzi. Mieliśmy narysować schemat sieci prywatnej zamkniętej  🤔

jescze jeden dzień i weekend  😍 (oby rodzice mi pozwolili pójśc na konie bo umrę  🏇 )
Hermes   Może i mam podły charakter, ale za to dobre serce.
26 kwietnia 2012 14:40
A ja mam w końcu dobry humor, mój M. się trochę poprawił, ale nie będę zapeszać 😎 i wpierdzielam truskawki i banany w polewie czekoladowej 😍
a ja sie ciesze, ze juz po egzaminach. niewazne jak, wazne, ze po! 💃
Anderia   Całe życie gniade
26 kwietnia 2012 14:46
No dokładnie, martwić to się będziemy jak wyniki przyjdą  😂
A swoją drogą wie ktoś kiedy? Ciągle słyszę inne wersje - a to po zaraz po majówce, a to końcówka maja, a to tydzień przed zakończeniem roku... oświeci ktoś?  🤔
my mieliśmy wyniki jakoś krótko przed zakończeniem roku.

Tak jest! Zaczynamy powoli majówkę! Jutro jeszcze kartkówka z trygonometrii <3, a potem pożegnanie klas trzecich. Będzie mi ich brakowało, bo trochę znajomych tam mam i tak pusto się zrobi w tej szkole. Napisałam sprawdzian z renesansu oraz kartkówkę z historii. Swoją drogą, to takie fajne, kiedy nasz sorek od tegoż przedmiotu specjalnie wychodzi z klasy, ogląda kalendarz, pisze coś na tablicy etc.  😎
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się