Kuce - wszystko o

my z dzisiaj 🙂
jak koń zaczyna wyglądać to pańcia siedzi jak...  😁 kiedyś zaczniemy wyglądać! 😜 (jak się ujeździmy oboje w końcu 😉 )

no i poskakaliśmy też dzisiaj co nieco 🙂

i mój nowy podopieczny og. Tel Awiw kf (Grafit kf - Tereska ak po Nowator oo)

fajnie to Twoje siwe szyjką ciągnie 🙂
no i żółty czapraczek <3
własnie przymierzam się do kupna zółtego  😜
Na razie bez zdjęć, ale muszę się pochwalić moim kucykiem! Był cudownie grzeczny (poza faktem, ze nie wsiada do przyczepy na prawą stronę i nastał bunt, kiedy chcieliśmy inaczej :P) i udało nam się wywalczyć zadowalające wyniki 60% i 63% w klasie P 🙂.
witajcie, witajcie 🙂 podłączam się do waszego wątku 🙂
Zygzak piękne siwe  😍
ja od października współpracuję z kucem i przyznam , że uwielbiam tą inteligencję jeśli chodzi o pracę pod siodłem, klaczka robi ogromne postępy, jednym słowem miodzio🙂 tylko irytują mnie te humorki... 😀
dziunka, super, gratujuję 🙂. Ja chcę jakieś ujeżdżeniówki na moim wystartować, musimy się wziąć ostro do roboty 😉.
Time czapraczek też uwielbiam 😀

dziunka gratulacje! 🙂

tajfunowaa  :kwiatek: bo z kucami się fajnie pracuje 🙂 choć osobiście wolę facetów 😁 ( z dużych koni też 😉 ) ale być może dojdzie mi też od maja klaczka do zajazdki 😉 i będę mieć dwa młodziaki do roboty i Siwego w treningu 🙂

dodam, że wybieramy się z Siwym na jego pierwsze zawody 19 maja u nas 😁 ciekawe czy księciunio zechce skakać, czy stwierdzi, że to zbyt męczące 😎
ja miałam w sierpniu Małego przepchnąć przez pierwsze zawody, ale praca więc chyba niestety nie dam rady 🙁
ja osobisci również wolę facetów, klacze mają swoje humorki (jak to kobiety :hihi🙂
Kasix1997   My little Princess
22 kwietnia 2012 13:45
No to coś świeższego wstawię, fotki z piątku 😀
emptyline   Big Milk Straciatella
22 kwietnia 2012 14:19
U nas do zawodów jeszcze bardzo, bardzo daleko, ale za to pojeździliśmy sobie na kantarku, byliśmy w terenie na oklep plus wybraliśmy się na konsumpcję trawy.

To ja na razie jedną fotę z wczoraj wrzucam, by forumowa juliadna, mam nadzieję, ze się nie pogniewa, ale baaardzo mi się podoba 🙂

Zygzak świetny jest  💘
Emptyline kurde świetny jest Twój kuc  💘 (nie chcecie może gościa w majówkę?  👀 )

a ja kucyka dzisiaj polonżowałam. oczywiście nie obyło się bez turboturboturbo galopu, bo kucynio cały czas w boksie stoi  😁 ale potem łądnie wyluzowała sobie. co więcej, lonżowałam ją w końcu na wędzidle i jakoś je zaakceptowała   😀

i juz wiem kiedy wsiadam  😍 jakoś w majówkę dzwońcie po pogotowie bo wsiadam na nia pierwszy raz od miesiaca NA OKLEP, bez pasa ani nic  🏇

i taki słoneczny dzisiejszy turbo kuc w końcu z w miare odpowiednia linia 😀

wilczyk, nie myślałaś o tym, żeby ją całą ogolić? Nie byłoby wtedy tak widać tych ran...
własnie, ja też bym całą ją ogoliła.
A ja na malego znalazłam w końcu siodłooo  😅 😅
Time pochwal się nam jakie! 🙂

A my dziś z Panem Koniem mieliśmy robione fotki 😉

Sisisa, Time powiem tak, ja bym ja opitolila juz dawno, ale to nie jest moj kuc, ja sie nia tylko zajmuje, a właścicielka sie nie zgadza :/

Brunatna on jest cudowny  😍
brunatna zrobię małego offa, jaki rozmiar masz Anky ?
ee powiem, że szału nie ma, ale lepsze to niż na oklep, ale powiem Wam, że tak się przyzwyczaiłam na oklep jezdzić (3mies), że dziwnie mi w siodle "konia nie czuje", więc będę na zmianę siodło i bez siodła :P
Może uda mi się fotki pstryknąć to wrzucę nas w siodle 🙂
22 kwietnia 2012 21:25
Time, ta na zdjęciu na Volcano to DR'ka, ale na Twoim będzie namiot  🙂
hahahah Time my mozemy sobie Anky DR jako derki kupowac  😁
jestem zrozpaczona!
czemu ANKY nie produkuje na poniaki  👿

ale mam na oku za to pięknego eskadronka i już niedługo za króluje na Małego grzbiecie  😍
brunatna Jestem zakochana w twoim koniu !!!!  😍 😍
Nie wypowiadam się w tym wątku, ale śledzę na bieżąco wasze kucole i wszystkie są prześliczne  😉
23 kwietnia 2012 17:22
Time, mój chodzi w VS-kach, wiem, że większy, ale wyglądają fajnie, może dadzą radę u Ciebie?

a ile Twoje konisko ma wzrostu?
23 kwietnia 2012 18:25
Time, 142, ale na mniejszym też wyglądało okej. I pod małą ujeżdżeniówkę też w razie czego pasuje. Zresztą, wilczyk chyba kupiła coś na swoją małą, nie? 🙂 Może jest szansa, na strzelenie fotki poglądowej, bez siodła oczywiście 🙂

Swoją drogą, jak Twój wielkooki ma na imię?
Remo 🙂
kurde mały ma 117, chyba będzie dużawe, na niego pony czapraki są takie na styk
brunatna super się prezentujecie 🙂
emptyline piękność  😍
to i ja dodam dwa zdjęcia 🙂
ja na moja pannę 120 zamówiłam VS ale dopiero co zaplacilam wiec idzie jeszcze 🙂 ale jak tylko dojdzie to zrobie zdjecie jak to wyglada 🙂
o wstaw, wstaw, a mógłby mi ktoś zmierzyć VS-ke? :kwiatek:
a to my z soboty 😉 Bierzemy się do pracy 🙂 No i zafundowalismy sobie irokeza 😎
no dobra, miałam wrzucić fote w siodle, to macie, świeża bo dzisiejsza!  😜
Time, cuudnie 😅
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się