Hipponalia - 20.04.2012 Klub Eter WROCŁAW

... a jakieś foty będą ? 😀
epk, gdybys była sponsorem i dawała jakąkolwiek nagrodę ( przypomnę,że nie były to drobiazgi ), nie chciałabyś mieć miejsca siedzącego?

Gdybym była sponsorem, to bym się wkurzyła, że wszystkie loterie były na kupie i nazwy firm sponsorujących nagrody ginęły w czeluściach  😉
Na poprzednich edycjach lepiej to wypadało i te emocje..  😁
A tutaj długie wyczytywanie listy.
Co kto lubi.

Znajoma podsumowała: LANSONALIA  😁

Za wysokie progi dla nas, szaraczków- taki odbiór niestety.

Chociaż w Instytucie także była "separacja".
Masz racje, hanoverka zmykam, bo żal....
[img]/forum/Themes/multi_theme/images/warnmute.gif[/img] calkowita edycja posta
DJ jesteś obrzydliwie żałosny i błagam cię kimkolwiek jesteś zmykaj stąd i nie rób wiochy 😀iabeł:

edit byk 😡
DJ, ty chyba nie rozumiesz co jest napisane.
nikt nie narzeka na nagrody- byly super, i swietnie, ze w ogole byly. mi sie nie podobalo to, ze za koszt biletu+ miejscowki nie bylo gdzie siedziec. nie podobalo mi sie, ze za stol robily miekkie pufy, na ktorych wylewaly sie drinki. nie podobali mi sie rowniez agresywni ochroniarze. co to ma wspolnego ze sponsorami? ktos ma jakiekowiek pretensje do sponsorow? 👀 🤔
chodzi o sposob organizacji, chodzi o kierunek, w ktorym poszla impreza. i mamy prawo wyrazac swoja opinie. natomiast ty, nie wystawiasz najlepszej glownemu sponsorowi jednak.
Widać poza "ochami" i "achami" nie wolno wyrażać opinii 😉
Wolę nie wiedzieć, co było w wyedytowanym poście.

Ja mam mieszane uczucia, przed następnymi, jeśli impreza się utrzyma, zastanowię się dwa razy.
Bombal, bylo o tym, ze ci sie nie podobalo bo drugiego konia nie wygralas.  🙄
Sio   nowe wcielenie marchewki
22 kwietnia 2012 21:16
Mnie też zaskoczyło jak pan ochroniarz kazał nam iść piętro niżej bo to jest stajnia VIPów :/  dla szaraków-piwnice. No i myślałam,że jak impreza jest integracyjna to będzie na 100% (VIPy i my). Patrycja mi nie pasowała w ogóle do imprezy. No i nie mieli mięty na moje wymarzone mojito.....
Koło12 nawet muzyka się poprawiła (albo procenty mnie poprawiły) 😉
I mam jeszcze pytanie,które się ciągnie za mną od piątku: Co to jest stóg paszy?? 😉
Nie którzy zaczynają już przesadzać.
Nie znam we Wrocku klubu który by nas wszystkich pomieścił (no może P1 i Metropolis jak jeszcze działają) dlatego czepianie się ochrony i puf nie ma sensu.
Co do czytanie i zaznaczanie każdego sponsora przy rozdawaniu nagród (lub wręczaniu nagród przez nich) spowodowało by że rozdanie nagród skończyło by się pewnie o 4 rano ...
Sponsorzy z mojej strony powinni być zadowoleni. Logo ich cały czas były na monitorach. Wyróżnienie ich przez własne piętro uznaje za słuszne (nawet mieli podobno co jeść ;p)
Na większych zawodach też mają oni własne stoliki itp.
Osoby które dają kasę też chcą być jakoś wyróżnieni.
Wszędzie tak już jest nie tylko u nas (w jeździectwie)
Po za tym bardzo dobra promocja ich w internecie.
No i o to chodzi ... by w tym sporcie też się kasa pojawiła. Trzeba go trochę pod lansować ;p
Wypromować u potencjalnych sponsorów.
Co do prowadzącej (Patrycji Kazadi) to jeżeli organizator miał na to funduszy to czemu nie ... zawsze mogła też ona przyciągnąć (p.s mi się nie podoba ;p).

Podsumowując impreza mi się bardzo podobała.
Trzymam kciuki za następne.
Bombal, bylo o tym, ze ci sie nie podobalo bo drugiego konia nie wygralas.  🙄

Hahaha, dobre!

Tylko niech mi ktoś wyjaśni, czy lepiej się unosić, obrażać i tupać nóżką, czy wysłuchać opinii, także negatywnych, z których można by wyciągnąć wnioski, żeby następna impreza była lepsza?  🙄
A jeszcze warto dodac, ze ludzie którzy podjęli się organizacji tego wydarzenia od a-z nie są profesjonalnymi organizatorami imprez masowych. Włożyli w hipponalia  kupę swojego czasu, serca i pewnie niejednokrotnie pieniędzy - chocby z tego powodu duży szacunek.
W to nie wątpię, dlatego mogę zrozumieć reakcję DJ, co nie oznacza, że jedyne akceptowalne wypowiedzi mają być do głębi pochwalne 😉
sei   . let's grow old together & die at the same time .
22 kwietnia 2012 21:41
odnośnie telebimów/monitorów tylko jedna uwaga... pomiędzy sponsorskimi wstawkami leciały nagrania z ujeżdżenia czy skoków. wszystko fajnie ALE wolałabym oglądać naszych 😉 patronem medialnym był ŚK. czemu nie wykorzystano nagrań z ich archiwum prezentujących np.przejazdy z Cavaliady, Torwaru, MP, HPP czy czegokolwiek innego?
Fajnie było spędzić czas z Katiją, Hanoverką i Jarą 🙂 Jara wytańcowałaś się z moim mężem ? :P
I fajnie że Sei dojechała i się znalazłyśmy 😉
I potańczyłam sobie z Zairką 🙂
Zairka   "Jeżeli jest Ci pisany to będzie Twój..."
22 kwietnia 2012 21:49
Dobra wypowiem się może ja bo byłam Vipem wsród szaraków 😉
jakos sponsor naprawdę nie mam uwag, jestem mile zaskoczona profesjonalizmem imprezy i organizatorów.
Już dzisiaj dzwonili ludzie o pensjonat z rozdanych ulotek.
Jako zwykły szarak, praktycznie z parkietu nie schodzący
Sytuacje nie fajne ze ochroniarz chciał mnie praktycznie na siłe wepchnąć do Vipów (miałam opaske) oddzielając mnie od męża i przyjaciół z którymi przyszłam 😲 ale ochroniarze to zewnętrzna firma a nie wina organizatorów.
Fakt że koszt imprezy był spory 30zł bilety/ 25zł w przedsprzedaży i 25zł za rezerwacje miejsc od osoby + drinki po 20 zł 😵
No i faktycznie bolał ten podział Vipy i szaraki tym bardziej że impreza ogłaszana była jako danie szansy szarakom zapoznania sie z Vipami w celach np sponsorskich🙂

ogólnie i tak jestem mega zadowolona, natomiast mój mąz który di tej pory kochał Hiponalia stwierdził że więcej juz nie pójdzie 😉

Sei jestem zła! dlaczego nie podeszłaś 👿
katija ja będe mieć fotke Twojej bezcennej miny za scenie 😀iabeł:

Dla tych co nie wiedzieli która to ja ( ta po prawej)
sei   . let's grow old together & die at the same time .
22 kwietnia 2012 21:53
Dyra, fajnie było mieć do kogo się odezwać  :kwiatek: p.s. masz ekstra włosy! nie mogłam przestać się gapić 😉
Zairka, wstydziłam się! byłaś w gronie (dużym) znajomych 😉
Sei dziękuję Ci bardzo za komplement! i mam nadzieję że nie raz jeszcze się spotkamy :kwiatek:
22 kwietnia 2012 22:13
Zairka, wstydziłam się! byłaś w gronie (dużym) znajomych 😉

Kochana! Ale ja nie gryze, a chetnie bym Cie poznała 🙁
katija ja będe mieć fotke Twojej bezcennej miny za scenie 😀iabeł:

moze lepiej nie... 😵 😁
tak tak, dajcie jakieś fotki  😅
JARA   Dumny posiadacz Nietzschego
23 kwietnia 2012 06:15
Nie znam we Wrocku klubu który by nas wszystkich pomieścił (no może P1 i Metropolis jak jeszcze działają) dlatego czepianie się ochrony i puf nie ma sensu.

No właśnie, klub o takiej wielkości, który pomieści 1500osób, a na imprezie tylu nie było, nie ma stolików? Co kiedy klub pęka w szwach?

Jara wytańcowałaś się z moim mężem ? :P
Ja się w Twoim mężu zakochałam  😍  😉

a ja poza hanoverką i katiją nadal nie wiem kto był kto, jeśli chodzi o nicki z forum
Ja to taka mała, ruda kula, co pilnowała Ci torebki jak poszłaś do wc 😉 I chyba u nas już więcej nikogo nie było z forum.

A ochroniarze z jakimś przerostem ambicji. Nie chcieli wpuścić na imprezę dziewczyny, bo kupiła piwo w monopolowym i butelkę po nim wrzuciła w śmietnik pod klubem.

edit:
literówka
23 kwietnia 2012 07:55
JARA to ochroniarze beda mieli zdziwione miny jak odslonia kotare przy naszym stoliku i otworza smietnik w damskim 😁
Ooo sie vipy wziely i obrazily (dj) 😉. Ja mam w nosie - chca robic taka impreze to robia. Ja na taka isc wiecej nie chce. Klimat nie moj juz i jednak zagubil sie od pierwszej edycji. I nie jest to tylko moje zdanie. Juz na tej imprezie brakowalo kilku osob ze srodowiska znanych i powszechnie lubianych. Z rozmow z ludzmi na kolejnych braknie sporo wiecej wiec na miejscu organizatorow przemyslalabym jednak co i dla kogo chca organizowac. No chyba ze sie organizuje dla samej organizacji...
23 kwietnia 2012 08:41
JARA to ochroniarze beda mieli zdziwione miny jak odslonia kotare przy naszym stoliku i otworza smietnik w damskim 😁

Ochrona raczej nie sprząta klubu 😉
23 kwietnia 2012 08:41
[quote author=Zairka link=topic=87616.msg1380711#msg1380711 date=1335164141]

Ochrona raczej nie sprząta klubu 😉
[/quote]
kto ich tam wie 😂
I nie jest to tylko moje zdanie.

I tak to ja zostałam największym maruderem- przez fakt wygrania konia w poprzedniej edycji nie można wyrazić bezszałowej opinii.
Gwoli ścisłości konia wygrał mój chłop. Ja to jeśli coś w życiu wygrałam, to konkursy klasy L i trójkę w totka w podstawówce  😁
23 kwietnia 2012 09:30
Ja się napaliłam na ta imprezę po tym jak w zeszłej edycji nasłuchałam się waszych pozytywnych opinii. No niestety, spodziewałam się czegoś lepszego, bardziej .. zintegrowanego, a nie rewii mody w kieckach na sylwestra 😉
Sio   nowe wcielenie marchewki
23 kwietnia 2012 09:57
JARA nie podobały ci się piórka, żaboty i srebrne rękawy?? (a ja się już zastanawiam gdzie dorwać kurę 😉 )
23 kwietnia 2012 10:35
Katija stwierdziła, że te wilcze maski to zapewne nowy design kasków 😀

edit:
aha aha, a ten kołnierz jak Dracula to zapewne nowe kołnierze ortopedyczne 😉

Uważam, że jako edycja ogólnopolska to musialo byc tak zorganizowane. Ciężko o swojskość przy takiej imprezie 😉 klubu innego tak naprawdę nie dalo się wybrać. Co do vipow to uwazam ze wszystko bylo dobrze zorganizowane, przeciez vipy mogly zejść w tlum a co wiecej nawet chętnie to robily, piętro vip przydatne bylo do oglądania konkursów czy pokazu. Tym razem nie bylam sponsorem ale zauważylam ze organizacja calego sponsoringu poszla w dobrą stronę bo ostatnio bylo przy tym naprawdę sporo zamieszania. Uważam, że warto bylo pójść to zobaczyć, ale przydalaby się jakaś jawna informacja ze na miejscu bilety będą droźsze niź w przedsprzedaży, niektórzy tak malo domyslni jak ja zwyczajnie na to nie wpadli 😉
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się