Howrse gra :)

Potrzebuję wolnego boksu , w dobrym ośrodku dla źrebaka do GP :kwiatek:
i poszukuję instruktora do swojego ośrodka, bo na tymczasowym zbankrutuję.  🙁

Ze źrebakiem juz nie aktualne, ale instruktor dalej bardzo pilnie poszukiwany.
Mysza   "Śmierć jest kolejnym koniem, którego dosiadamy"
22 kwietnia 2012 17:25
Moich też nikt nie chce, PG ponad 550 (trochę słabo jak na obecne PG niektórych koni bo długo nie grałam [a mają teraz ponad 600]), ale 5 000 equus to chyba nie dużo ...
Bardzo potrzebuję Wody Młodości, dam za nią  Piętę  Achillesa,  lub equus :kwiatek:
22 kwietnia 2012 18:02
Watrusia ja mam wodę jak chcesz 😉 Ale wolałabym equus zamiast tej pięty achillesa 😉
[bMysza][/b], poszło pw.
Pilnie kupię konia w wieku od 48 lat w górę !
Nawet młodsze tylko jakby mógłby ktoś postarzyć...

Mogę zapłacić CR lub eq, pilne, ważne niestety tylko do dziś !

Na sprzedaż aktualnie:
http://www.howrse.pl/marche/vente/voir?id=7263999&message=vente

edit:
Poszedł :P
Mogłam śmiało wystawić za więcej bo sprzedany w minutę.

edit:
Kto postarzyłby mi klacz 44 lat 4 miesiące do ok 49 lat i np. 2 miesięcy?
Oferuję eq i CR.. Albo jakieś 30 źrebaków, bo mam niepotrzebne.
kurczę, wątpię już w swoje siły.
wydaje mi się, że najbardziej opłaca się luzytanki hodować, ale teraz to już masakra. sprzedaję konie ze stratą, płacę za głupie pokrycie zawsze 7500 + 200 za weterynarza mamy 7700, a koń nie chce zejść za durne 10.000 - 20.000 po prostu totalnie beznadzieja. ale za to jak spojrzałam, jakie PG mają konie na International, o matko ! tam to są giganty.. jesteśmy 100 lat za nimi.
tiaa, tylko tych dobrych koni jest tyle, że nie mogę posprzedawać klaczy z ponad 90* i ponad 1800 um! :/
POMOCY !  🙇

Dwa konie 44 lata czekają na postarzenie i zwrot w wieku 49 lat, do 12😲0 🙁 nikt nie moze pomoc? 🙁
ale jak zwrócą Ci, jak trzeba czekać tydzień z odkupieniem konia?
My items

Philosopher's Stone
x 1

Black Orchid
x 1

Poseidon's Horseshoes
x 1

Poseidon's Pack
x 1

Helios' Ray
x 1

Diamond
x 1

Croesus' Fortune
x 1

wymienię na coś na PL, piszcie bo akurat na International będzie mój mały magazyn rzeczy do wymiany,
raczej się nie wkręcę. będę postarzać konie do kuponów itd..  😎

Z konta Julki wysłałabym te konie, a potem ktoś kto by mi pomagał wysłałby na moje.
Chyba nie tydzień, a 10 dni 😉

Za ile wystawić Ci te niepotrzebne konie? 500 eq?
Wyślę Ci połowe, bo niektóre kupiłam za 1 200 a niektóre za 1 000 i trochę szkoda.. :P No ale czego się nie robi dla Ciebie :P
nom do 800eq

Witaj rosolowa,
Gratulacje!

Jesteś jednym z 22000 graczy, którzy wysłali najwięcej czekoladowych jajek w Howrse.
W nagrodę otrzymujesz  1 x Powiew Eola .
o miło..
Ok, postaram sie  😀
Dementek   ,,On zmienił mnie..."
23 kwietnia 2012 13:40
[quote author=Cierp1enie link=topic=49169.msg1380944#msg1380944 date=1335178350]

Z konta Julki wysłałabym te konie, a potem ktoś kto by mi pomagał wysłałby na moje.
Chyba nie tydzień, a 10 dni 😉

Za ile wystawić Ci te niepotrzebne konie? 500 eq?
Wyślę Ci połowe, bo niektóre kupiłam za 1 200 a niektóre za 1 000 i trochę szkoda.. :P No ale czego się nie robi dla Ciebie :P
[/quote]

Koń może wrócić do gracza po 10 dniach. Bez względu na to, przez ile rąk ,,przejdzie".
Zwój Plutona
x 4
Lira Apolla
x 3
Muśnięcie Filotes
x 2
Puszka Pandory
x 2
Pięta Achillesa
x 1
Czarna Orchidea
x 1
Różdżka Płodności
x 1

te rzeczy wymienię na coś na com. różdżkę, piętę i muśnięcie tylko na to samo.
Dementek, ów koń akurat przez  moje ręce się nie przewinął, kupiony z konta którym się zajmuję tymczasowo zostałby wysłany na konto pomocnika, który później przesłałby je na moje.
Dementek   ,,On zmienił mnie..."
23 kwietnia 2012 14:39
A, tak to tak  😉
Potrzebuję instruktora jazdy do swojego ośrodka, jest ktoś chętny?  :kwiatek: Ma ktoś może jakiś  system na  branie  pracowników? bo szału już dostaję 😫 Cuda na kiju wyprawiam, codziennie ponawiam zgłoszenia, piszę ogłoszenia na forum Howrse, mam napisane na stronie mojej i ośrodka i d.....pa, nikt sie nie zgłasza, a tymczasowy ciągnie kasę  jak diabli. 
ja mam zatrudnionych znajomych więc nie pomogę 🙁

jupi 😀

23 kwietnia 2012 15:29
Ja się w końcu spięłam i zaczynam znowu z howrse, stanęłam na 2 mln i mi się odechciało grać, zrobiłam się żyd, przestałam kupować konie, mnożyć rożki itd. Ale ostatnio coś mi odbiło 😁
Sprzedaję wszystkie niepotrzebne konie i ruszam na nowo z hodowlą achałteków i arabów (swoją drogą miałam ochotę zastrzelić Cierp1enie za te araby bo to jej sprawka 😁 )
lizzy   Bo ja na hubertusie gonię stajnie a nie lisa :)
23 kwietnia 2012 16:34
Mysza jaki masz nick? może coś od Ciebie kupię 😉
Facella   Dawna re-volto wróć!
23 kwietnia 2012 16:57
kto nie ma jeszcze HurricaneMars w znajomych? potrzebuję do zadania :/

i pytanie z rodzaju ambitnych, jak określić, czy koń bardziej nadaje się do klasycznej jazdy, czy do westernowej?
a o jakie konie konkretnie chodzi?
Hmmm, tu masz wyjaśnienie czego potrzebuje dana specjalizacja:
http://www.howrse.pl/member/forum/topic?id=1395864565&page=20

Myślę, że to trochę zależy od konia, a określić można jak sie chce.
Może się mylę..  😀
Facella   Dawna re-volto wróć!
23 kwietnia 2012 17:07
Watrusia, o wszystkie, zastanawiała mnie zależność ilości gwiazdek w poszczególnych umiejętnościach od tego, czy lepiej sprawdzi się w west, czy w klasycznym.
aha, bo ja patrzę na to jakie są w realu 🙂 i tak dopasowuje, bo jakoś  nie mogę sobie wyobrazić np: anglika czy holsztyna  w weście.
lizzy   Bo ja na hubertusie gonię stajnie a nie lisa :)
24 kwietnia 2012 08:11
mógłby mi ktoś pogratulować gry? potrzebuję do zadania. nick dendrobium    :kwiatek:
trwają jakieś aktualizacje, ciekawe co to będzie 🙂

Napisali, ze dodawane są nowe opcje i będzie można odkryć jeździectwo westernowe i coś tam  😉
24 kwietnia 2012 09:31
Lizzy na pierwszej stronie są nicki 🙂
Ale jak już odpisuję to nick Gestut Lilienhof
Większość koni mam słabych, więc raczej ich się będę chciała pozbyć (chociaż zastanawiam się czy nie zostawić ich sobie na kupony) i kilka z PG 470 - 550 😉
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się