szkoda, że pogoda dzisiaj nie dopisała ehh
którego wkkw w Strzegomiu?
edit: już wiem -1-3.06.2012
muszę sobie wziąć urlop o jeden dzień wcześniej, bo mam od 04.06, ciekawe czy mi da.
mam pytanie, czy ktoś z fotografów będzie teraz na zawodach w Sopocie?
uderzaj do Moon,Strzygi i M.balickiej z tego co kojarzę 😉
Jakby ktos mial zdjecia konia z nr 236 przy tranzelce lub 34 na krosie, to chetnie je obejrze 🙂
[quote author=Cień na śniegu link=topic=815.msg1373418#msg1373418 date=1334517295]
[quote author=olka91 link=topic=815.msg1373383#msg1373383 date=1334516048]
A macie moje zdjęcia? 🙂 numer chyba 211. 🙂
Facella na pewno ma, sprawdziłam, przekażę 😀
[/quote]
To super! 🙂
W ogóle to podziwiam tych, którzy tam cały dzień stali z aparatami! 👍 Ja po 20 minutach oglądania krosu uciekałam się ogrzać..
[/quote]
ja siedziałam od 9.30 do 15. i robiłam zdjęcia tylko na P, kiedy mało padało (a i tak nie wszystkim) i spod wiaty na ** 😁
ale serio, szkoda aparatu.
podeślę coś do końca tygodnia, czyli do niedzielę przed 23:59 powinny być 😁
Podobno pogod na Sopot ma byc znosna, ale na dzien dzisiejszy wieje/ pizdzi masakrycznie!
Crazy, oni nie potrafią zapowiedzieć pogody z dnia na dzień, a co dopiero na za dwa tygodnie. Dziś np. miało w Trójmieście padać... 🤔wirek:
Na 100% będę ja i mój dziadzio Eos ;-)
[quote author=olka91 link=topic=815.msg1373503#msg1373503 date=1334519267]
[quote author=Cień na śniegu link=topic=815.msg1373418#msg1373418 date=1334517295]
[quote author=olka91 link=topic=815.msg1373383#msg1373383 date=1334516048]
A macie moje zdjęcia? 🙂 numer chyba 211. 🙂
Facella na pewno ma, sprawdziłam, przekażę 😀
[/quote]
To super! 🙂
W ogóle to podziwiam tych, którzy tam cały dzień stali z aparatami! 👍 Ja po 20 minutach oglądania krosu uciekałam się ogrzać..
[/quote]
ja siedziałam od 9.30 do 15. i robiłam zdjęcia tylko na P, kiedy mało padało (a i tak nie wszystkim) i spod wiaty na ** 😁
ale serio, szkoda aparatu.
podeślę coś do końca tygodnia, czyli do niedzielę przed 23:59 powinny być 😁
[/quote]
ok, dziękuje bardzo;-) Ja oglądałam P do Asiora, a L tylko kilka koni i uciekałam, zdecydowanie pogoda nie dla mnie:P
1-3.06.2012 Strzegom,
ktoś ma namiary na jakiś nocleg? sprawdzony?
znalazłam coś takiego, ale popytam znajomych
NOCLEGI
Specjalnie dla osób odwiedzających zawody Pucharu Świata zostanie uruchomione pole namiotowe w bezpośrednim sąsiedztwie miasteczka zawodów. Noclegi na polu namiotowym są bezpłatne!
Informacja o miejscach noclegowych i pomoc w rezerwacji noclegów:
Tel/Fax 074 855 07 34
office@eventpro.pl Adres poczty elektronicznej jest chroniony przed robotami spamującymi. W przeglądarce musi być włączona obsługa JavaScript, żeby go zobaczyć.
1-3.06.2012 Strzegom,
ktoś ma namiary na jakiś nocleg? sprawdzony?
Ja bardzo polecam Hotel Księżyc w Świebodzicach
http://www.hotelksiezyc.pl/Do Strzegomia trzeba dojechać (10-15 km), ale karmią tak 😍
W tamtym roku spałyśmy, z braku miejsc w Księżycu, w Hotelu Pod Wierzbami:
http://www.hotelpodwierzba.pl/Też było sympatycznie, ale ponad 20 km trzeba dojeżdżać.
no to nadal jest kłopot - bo w Hotelu Księzyc już dawno nie ma miejsc,a pod Wierzbą niedawno wzięłam 2 ostatnie pokoje ( a w zasadzie jeden,drugi do potwierdzenia).
może ktoś z okolic zna jakąś w mairę niedrogą wyporzyczalnię kamperów?
ja znam tylko z Wrocławia
www.camper.wroclaw.pl
A u zakonnic? tam sa zawsze miejsca? kurde musze tez rezerwowac, bo chce zachaczyc kobylami o te regionalki w weekend wczesniej i zostac juz na puchar....
Co do nr do zakonnic to do Leny trzeba by bylo uderzac, ja mam swoj nocleg w tajemnym miejscu🙂 jutro bede dzialac.
[quote author=Ktoś link=topic=815.msg1374979#msg1374979 date=1334646688]
no to nadal jest kłopot - bo w Hotelu Księzyc już dawno nie ma miejsc,a pod Wierzbą niedawno wzięłam 2 ostatnie pokoje ( a w zasadzie jeden,drugi do potwierdzenia).
może ktoś z okolic zna jakąś w mairę niedrogą wyporzyczalnię kamperów?
[/quote]
😵 Damn, to ja chyba na wrzesień już powinnam rezerwować...
Podejrzewam , ze przed samymi zawodami zwolnia sie miejsca, bo sa zablokowane przez organizatora, ale wiekszosc zawodnikow spi w koniowozach, nieliczni w hotelkach , a reszta miejsc zostaje.
Mocno zdesperowanym mogę polecić strzegomski nocleg, który udało mi się kilka lat temu wyhaczyć metodą "na głupka" 😁 czyli pytając we wsi tuż obok, i to w pierwszego dnia imprezy.... Trafiliśmy na przyjaznego obywatela (troszkę trunkowego) posiadającego lekko zaniedbaną nieruchomość ze strychem, który to strych udostępnił nam za grosze zastrzegając że sam tam dawno nie był 😉 Pominąwszy fakt, że nocowaliśmy we 4 na rozpadniętej wersalce i starym materacu oraz że lekko zalatywało zgniłkiem, to było fantastycznie 😜 bo z okna mieliśmy widok na ostatnie przeszkody crossu! To było jakieś 200 m od północno wschodniego krańca toru 😀
Może ten pan ma dalej ten strych (i może już wyrzucił tę wersalkę 😉 )
Czy są jakieś listy zgłoszonych osob na Sopot?
chyba jeszcze nie ma, bo też szukałam...
Ale za to wg. prognozy ma być ładna pogoda na wszystkie trzy dni 😀 bez opadów, 13-15 stopni.
ja będę , ale tylko 28 i 29.04
mam nadzieję tylko , że pogoda dopisze 🙂
też chyba będę - 27.04.
Czy nadal nie ma wejścia na hipo od strony Żabianki?
jest. Dosłownie po torach 😀 lepiej więc przejść przez sopot-wyścigi
czy w Racocie jest możliwość rozbicia namiotu? i czy przy stajni są jakieś prysznice, z których można skorzystać? 🙂
jest dużo miejsca, dookoła hali.
a są jakieś prysznice żeby można było się wykąpać? 🙂
W zeszłym roku był jeden.
UFO ich porwało, albo grawitacja przestała działać 😁