Howrse gra :)

Cierp1enie, dziękuję  😍 😍  :kwiatek:
A więc wieczorem muszę się trochę pobawić w postarzanie.. 😀
ja już w to się bawiłam i jakoś udało się 🙂
A nie wiesz ile średnio zużyłaś punktów dorastania?
Ja chyba na klacz bez wody w wieku 42 lat (chyba) jakies 39 mniej więcej, szczerze nie pamiętam.
Facella   Dawna re-volto wróć!
21 kwietnia 2012 12:04
[quote author=liberian_girl link=topic=49169.msg1378916#msg1378916 date=1334968940]
Facella, swoje Pinto wystawiłaś stanowczo za tanio. Póki nikt nie zalicytował możesz cofnąć aukcję (ledwo się powstrzymałam przed licytacją). Nieograniczony promień heliosa jest w tylko w zestawie harmonii, także Twój koń ma jeszcze darmowe Złote Jabłko + zmianę wyglądu towarzysza. Konie z nieużytym tym zestawem schodzą za minimum 25 tysięcy 🙂.
[/quote]
tyle że to koń z zadania, o ile dobrze pamiętam - ma tylko promień. wabankowa już licytuje, mam nadzieję, że z końcem aukcji cena podskoczy jeszcze.

zabrakło mi jednego punktu do Afrodyty  😵
A można prosić link do aukcji?
21 kwietnia 2012 12:15
oczywiście: klik
Miyako   聞こえる昨日の叫びが。
21 kwietnia 2012 12:23
masz jeszcze czas do 23 🙂
podskoczy na pewno 🙂
Mogę kogos prosic o dodanie do znajomych i podrzucenie PD w zamian za gratulacje?
Baaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaardzo potrzebuje, mam 9 juz a potrzebuje na postarzanie klaczy aby miec Heliosa...
I jeszcze jajka z PD by się przydały...
na howrse : kadziiik.
z kropką 🙂
21 kwietnia 2012 14:44
mikusiowa, zaakceptuj zaproszenie to wyślę z jajka, jeśli wpadnie mi PD.
Dziękuję, zaakceptowałam  :kwiatek:

Aktualnie zero punktów a koń czeka w wieku 49 lat, drugi w 45... Eh... 🙁
21 kwietnia 2012 15:00
wysłałam Ci jeden.

właśnie mi ktoś sprzątnął sprzed nosa z licytacji źrebną kobyłę, tanią, potrzebną do zadania, bo był "błąd wewnętrzny" na 10s przed końcem aukcji i strona się nie przeładowała  👿
Wiem, dziękuję, wysłałam rzepę za to  :kwiatek:

Jeżeli macie graczy godnych i niegodnych polecenia proszę pisać na PW lub tu z uzasadnieniem, bo robię listę na profilu howrse 🙂
21 kwietnia 2012 15:35
jak to jest z tym malowaniem na COM? bo mam obraz pomalowany prawie do końca, tzn. brakuje mi tylko czarnego, jeśli zostawię to dzisiaj, to od jutra muszę malować od początku czy nadal tylko czarnym?
Tylko czarnym 🙂
Dziękuję zaćjesz, MiyakoKuchiki. i HurricaneMars. za punkt dorastania 🙂
Jak myślicie, za ile mogę wystawić tego konia: http://www.howrse.pl/elevage/chevaux/cheval?id=8500861 żeby mi się opłacało? Ma niewykorzystany zestaw harmonii.
Link nie działa, musisz wejść na swoją stronę i w zakładkach poszukać ów konia 😉
http://www.howrse.pl/elevage/fiche/?id=8500861
A teraz? Jeśli nie to koń ma na imię Dante 🙂 2 strona, pierwszy po prawej  😀
Wystawiłabym za 25 000 eq lub 20 000 eq. Nie ma zaskakującego PG, ale nie jest złe i ZH robi swoje..  😁
Może nawet za 30 000 wystaw.
21 kwietnia 2012 16:18
ja bym wystawiała nawet za 35000-40000.
edit: jakby co, mam dwie nowe klacze w ciąży na sprzedaż: 1 i 2
Dzięki dziewczyny  :kwiatek:
Wystawiłam za 37000 😀
te 37.000 to trochę za dużo. ;]

Co jest lepsze ? Nyx czy 5 żywioł ?
nyx 🙂
22 kwietnia 2012 10:21
dar, o przepraszam, mój Pinto z mniejszą ilością bonusów i o wieeeeleee mniejszym PG poszedł w końcu za 35 700  😍
także spokojnie nawet za 50tyś można wystawiać.
Wymienię 3 kupony na International na Polskie  😀
Facella, nadrabiałam PG za najlepszymi, miałam super klaczki i super ogierki, a schodziły za dosyć niską kwotę, teraz zaniedbałam swoje luzytanowe standko, musiałabym od nowa, kupić jakąś dobrą młodą klaczkę i szybko ją wytrenować.

a propo, wiecie jak trenować konia do GP ?
bardzo by mi się to przydało i innym też na pewno, chodzi mi o umiejętności pow. 1200.
albo bliskie.

W takim razie niebawem na COM będę miała Nyxa, obecnie mam KF. 4 dni temu konto tam założyłam, nie ?  🤣
Wystawiłam najpierw za 37 000 na aukcji, a za chwilę zmieniłam na bezpośrednią za 38 tyś. i poszedł w niecałe pół godzinki  😁 także mogłam spokojnie za 50tysi wystawić 😀iabeł:
Na przyszłość będziesz wiedziała..  😁
a moich koni nikt nie kupuje. a ceny nie są jakieś z kosmosu :/
jutro będę miała nyxa i nie wiem, czy zostawiać, czy wymieniać na ro
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się