Howrse gra :)

CzarownicaSa   Prosiak statysta, który właściwie nie jest ważny.
20 kwietnia 2012 17:07
Bardzo dziękuję, dziewczyny! 🙂
Mikusiowa ja jestem chętna na pożyczenie konia 🙂 Leci pw 🙂
Mysza   "Śmierć jest kolejnym koniem, którego dosiadamy"
20 kwietnia 2012 17:09
Przygotowałam dwa rożki na krycie i ... Właśnie sobie teraz przypomniałam 😵
Dwie minuty za późno 🙄
Zapatrzyłam się jak zwykle na film ... 🤔
gdyby co mam Upominek Hestii, mogę sprzedać 😉

a najchętniej kupię konia z umiejętnościami powyżej 1200 + dodam 3 kupony + RO 🙂 opcjonalnie możemy się dogadać jakoś bo mam jeszcze OM i kilka cennych przedmiotów na PL. 🙂
Facella   Dawna re-volto wróć!
20 kwietnia 2012 18:02
mam na sprzedaż:
na PL cztery konie, więcej info w prezentacji profilu
na COM trzy konie, w tym pegaza, więcej info w prezentacji profilu
edit: nie mogę jeszcze tworzyć zarezerwowanych sprzedaży, więc jeśli ktoś jest zdecydowany - anuluję aukcję i przechowam konia.
20 kwietnia 2012 18:33
Facella wypraszam sobie dwóch Samarów [?] na jednym howrse ! 😁
Ja byłam pierwsza ! Zmieniaj temu fiordowi imię ! 😂
CzarownicaSa, odpisałam, odpowiedz i koń przypełznie do Ciebie na 10 dni..  😉
20 kwietnia 2012 18:36
Mysza, jak jest wystawiony na sprzedaż, to chyba nie mogę. kup go sobie i będziesz mieć dwóch  😂
20 kwietnia 2012 18:39
Wrrrr ... 😤             😁
Jeden mi wystarczy, obecnie przebywa u Cierp1enie i chyba ma się dobrze 😁

20 kwietnia 2012 18:45
ja u Ciebie namierzyłam fiordkę Sonię! Sonia nie jest fiordką  😤
serio, jeśli chcesz go kupić, to nawet z ceny Ci zjadę.
Czy ktoś chciałby mnie wspomóc w zdobyciu konia wędrownego Heliosa?  :kwiatek: :kwiatek: :kwiatek:

Mogę dać coś z CR, equus, dozgonną wdzięczność  🤣, konia +25 bez kf do zadania mogę pożyczyć.. 😉
Dementek   ,,On zmienił mnie..."
20 kwietnia 2012 18:56
Mogę użyczyć klacz w wieku 42 lat i 2 m-cy.
20 kwietnia 2012 19:01
Facella jak nie jest fiordką ? A ta z Jaro ze stajni hodowlanej ? Toż to fiordka jest 😀 😁
A co chciałabyś w zamian?  🙇
Myślę, że starczyłoby mi punktów dorastania.. 🙂 Potem oddałabym Ci i również byś miała. 😀 Chyba, że zadanie wypełnione
20 kwietnia 2012 19:04
Ja się w tego konia nie bawię  😉 A tak to coś z CR, obojętnie co 🙂 Tylko proszę login na Howrse
I mam jeszcze jajko z 6 PD- przed chwilą latało.
podałam link do konia urodzonego 06.10.2010. jak w niego wejdziecie, to macie, że urodził się 5 czy 6? bo dostałam info, że 5, a u mnie jest 6 🤔
kadziiik. z kropką 😉
A co dokładniej z CR?
Podaj jakie rzeczy Cie interesuja, bedzie mi latwiej... 🙂
20 kwietnia 2012 19:22
Na PW odpisałam.
Kto chce dostać jajkiem w ekran? / Kto chce 6 PD ?
Hmmmmmmm mi by się przydało, zwłaszcza że nie mam dużo, na prawdę, i potrzebuję na Twoją Numn  😀
20 kwietnia 2012 20:21
Zaakceptuj zaproszenie :P
Zrobione  😉
Facella, swoje Pinto wystawiłaś stanowczo za tanio. Póki nikt nie zalicytował możesz cofnąć aukcję (ledwo się powstrzymałam przed licytacją). Nieograniczony promień heliosa jest w tylko w zestawie harmonii, także Twój koń ma jeszcze darmowe Złote Jabłko + zmianę wyglądu towarzysza. Konie z nieużytym tym zestawem schodzą za minimum 25 tysięcy 🙂.
zrobiłam z puszek kamień filozoficzny 🙂 wyszło, że każdy prezent można zrobić tylko raz.
No, tylko raz 🙂 ja już zrobiłam kamień, 50 tys i brakuje mi jednej puszki do różdżki 🙂
Cze wie ktoś z Was może czy jak przez dłuższy czas nie loguje się na konto usuwają je?
Nie było mnie tam wieki i jeszcze trocha, a dziś mi przyszła ochota na zaglądnięcie na moje konto, i nie chce mi wejść  🙁 Już nawet zmieniłam hasło, i nadal pisze że albo błędny lofon, albo hasło.
Tak, konto staje sie po prostu nie ważne a do znajomych rozsyłają wiadomości, że dany użytkownik nie korzysta już z howrse.
Denerwuje mnie to.  👿
.
Kupiłam konia w wieku 50 lat i 4 miesięcy... Zmarnowałam pieniądze bo trzeba obchodzić urodziny danego konia, a nie kupic juz  w tym wieku...  😵  🤔wirek: 👿

Ktoś chętny do kupna? Więcej na PM.

Pożyczę konie aby zdobyć Heliosa!!  🤣
mikusiowa dziękuję  :kwiatek:
Kurde to szkoda, bo miała długi staż :< parę kuponów, rzeczy z czarnego rynku, i duuużo koni ;/
Noo faktycznie spora strata.
Ależ proszę bardzo..  😉
A co chciałabyś w zamian?  🙇
Myślę, że starczyłoby mi punktów dorastania.. 🙂 Potem oddałabym Ci i również byś miała. 😀 Chyba, że zadanie wypełnione

wystawiłam Ci moją Lady Gage
wiek 44 lata ale ma wodę młodości :/
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się