normalny bibkowy 😁 tylko bez obuwia ordynarnie sportowego 😁
no dobra, ja się wybieram, loży nie zajmuję bo pewnie i tak będę ciągle tylko krążyć pomiędzy znajomymi 😉 bilet sobie kupię stacjonarnie o ile będzie się dalo :P
ostatnie dwie imprezy były w trybie na sardynkę, zwłaszcza przy losowaniach 😉 teraz klub dużo większy, więc powinno być ok 😉 nie jestem tylko przekonana do całej nowej formy imprezy, ale cóż, trzeba iść z postępem, pójdę, zobaczę, ocenię ;P
JARA, zrób stylizację na hipsterkę 😁 ja mam inne, ale nie zamierzam umierać w szpilkach (poza tym jestem dość wysoka jak na średni wzrost polaków). założę średno przeze mnie lubiane baleriny pewnie jakieś 🙄 aczkolwiek nadal nie mam się w co ubrać. niebawem biegne do ZT...
Dziewczęta adoptujecie jeszcze die osoby do swojego stolika?? (tzn. mnie i mojego chłopaka?) jeśli jest to możliwe... :/ I jakbyście mi mogły napisać jak to jest z opłatą za to siedzące...ja jak zwykle zakręcona i na ostatnią chwilę... myślicie,że da radę jutro jeszcze kupić bilet na miejscu?? edit-trochę podopisywałam 2 razy 😉