Howrse gra :)

mam nadzieję, że nie pijesz do mnie, bo ani koni do GP nie mam, ani z nikim się nie ścigam, nie wiem, kto ile czego ma, a nawet gdyby, to i tak nie miałoby to znaczenia. wystarczyło napisać, żeby tłumaczyć, to na pewno bym to zrobiła, ale kilka razy już wklejałam tekst po angielsku i nie było takich próśb, naprawdę nie chcę tu uchodzić za kogoś, kto wie więcej, ale nie chce się tym podzielić.

odkryłam, o co chodzi z miksowaniem farb. jak się zaznaczy , jakiego koloru nam brakuje, to pokaże się nam, jakie dwa (może też trzy) kolory musimy "poświęcić", żeby zrobić ten brakujący. generalnie w zabawie chodzi o to, że aby zdobyć dany przedmiot musimy uzbierać puszki z farbami, które są na obrazku pod tym przedmiotem, a potem je wymienić. jeszcze nic nie wymieniałam, więc nie wiem, czy to jednokrotna możliwość, czy tak jak w eliksirach, można zrobić więcej razy, ale za większą liczbę puszek z farbą 🙂 nic nie trzeba zbierać, bo puszki dostajemy za czynności w grze. może jedynie RO, ale pewnie będzie promocja, że będą podwójne składniki (puszki) w nich i wtedy się bardziej opłaci. jest jeszcze druga zakładka i tam można coś samemu "namalować", czy jakoś tak, nie ogarnęłam tego jeszcze 🙂 aha, doczytałam, że można zdobyć tylko jeden przedmiot dziennie.

odkryłam, o co chodzi z miksowaniem farb. jak się zaznaczy , jakiego koloru nam brakuje, to pokaże się nam, jakie dwa (może też trzy) kolory musimy "poświęcić", żeby zrobić ten brakujący. generalnie w zabawie chodzi o to, że aby zdobyć dany przedmiot musimy uzbierać puszki z farbami, które są na obrazku pod tym przedmiotem, a potem je wymienić. jeszcze nic nie wymieniałam, więc nie wiem, czy to jednokrotna możliwość, czy tak jak w eliksirach, można zrobić więcej razy, ale za większą liczbę puszek z farbą 🙂 nic nie trzeba zbierać, bo puszki dostajemy za czynności w grze. może jedynie RO, ale pewnie będzie promocja, że będą podwójne składniki (puszki) w nich i wtedy się bardziej opłaci. jest jeszcze druga zakładka i tam można coś samemu "namalować", czy jakoś tak, nie ogarnęłam tego jeszcze 🙂 aha, doczytałam, że można zdobyć tylko jeden przedmiot dziennie.

no i właśnie o to mi chodziło dokładnie
Misskiedis   Jeździj nocą, baw się i krzycz na całe gardło!
20 kwietnia 2012 08:40
W tym malowaniu to trzeba zapełnić jak najwięcej pikseli- jeden piksel jedna farba 😵
Eh no, spokojnie , wiadomo że teraz wiekszośc ludzi zna angielski, ale są też osóbki takie choćby jak ja, którzy sie go nie uczyli , i fajnie jest jak ktoś przetłumaczy dokładnie o co idzie w następnej zabawie 🙂 calore, biorę cie za słowo 🙂
tych pikseli jest 625 🤔
Dementek   ,,On zmienił mnie..."
20 kwietnia 2012 11:22
Mam już Posejdona na PL  😀

(Tak, to było baaardzo trudne zadanie  😜 )
Miyako   聞こえる昨日の叫びが。
20 kwietnia 2012 11:30
to było bardzo trudne zadanie :P
No, trochę już pokolorowałam,brakuje mi jednej niebieskiej puszki do diamentu,a że diamentów mam już 9, to kupię HoP,tam są białe farby,a jeszczejedna biała i będę miała piąty element 😀
tych pikseli jest 625 🤔

o masakra  😵
wczoraj miałam 12 puszek, ta akcja musiałaby trwać ze 2 miesiące, to może dostałabym tego nowego konia 🤔 no ale chyba chodzi o to, kto więcej, a nie żeby wszystkie. ale jak znam com, to znajdą się tacy, co zamalują wszystkie :/
widziałyście to na com ?
można kupić dzikiego konia od Ow za 12 kuponów
czyli każdy kto tyle ma będzie miał nowego dzikiego 😀
ja już zbieram a Wy ?
Chętnie przygarnę czyjeś konto, zajmę się jakimś bądź kilkoma końmi z jakiegoś konta - czyli w tym przypadku się "zatrudnię"  😀

Kto chce kilka Granich, Dionizosa i Ametysta w ośrodku? I jeszcze dam komuś kilka koni wędrownych do stajni, jak wezmę 😀
Najlepiej z prysznicem dla Amka i Granich. Jest z ich 5 chyba, albo 4, w tym jeden chyba ma zakwaterowanie do czerwca 2013, więc odpada. Nie wiem dokładnie. 😀
Ktoś się pisze?

Szukam RO, ktos chce sie o coś wymienić?
NIE MAM OM. 🙂

przyjmę wszystkie boskie 🙂 na rosolowa  :kwiatek:
O co chodzi z tym Posejdonem?  - Daj jabłka swoim ulubieńcom - to komu mam je dawać? swoim koniom nie mogę  🤔
cudzym koniom.
chce ktoś piętę Achillesa i różdżkę płodności na pl za to samo na com?
Koniom innych graczy,chyba coś ponad 30 musisz rozdać.
Ok. dzięki, załapałam  🙂
widziałyście to na com ?
można kupić dzikiego konia od Ow za 12 kuponów
czyli każdy kto tyle ma będzie miał nowego dzikiego 😀
ja już zbieram a Wy ?

ciekawe czy na pl też tak będzie
przyjmę wszystkie boskie 🙂 na rosolowa  :kwiatek:

A w sumie Cierp1enie nie pomyślałam o Tobie, hehe. Bo się nie odzywasz...  😕
Ok to zarezerwuj mi kilka boksów, a masz prysznic chociaż jeden? Jak nie to też ok 😉
[quote author=calore link=topic=49169.msg1378189#msg1378189 date=1334913546]
tych pikseli jest 625 🤔

o masakra  😵
[/quote]

a czym więcej farb zmiksujesz - czyli tak jakby więcej farb - tym łatwiej jednak ci będzie zgarnąć tego Saturna,
nawet nie zacznę się w to bawić, a właściwie.. dzięki wam założyłam konto na international 😉 i się będę wszystkiego dowiadywała równo z wami 🙂
zarezerwowałam Ci 2 bosky, a i tak ktoś się wprosił do nich :/ bez sensu i
czy puszki z białą farbą można zdobyć jakoś inaczej po za bezpośrednimi sprzedażami ?
Dementek   ,,On zmienił mnie..."
20 kwietnia 2012 14:33
Mam na wymianę z Com na PL:
Black Orchid x 2 -do neg.
Artemis' Arrow x 1 -do neg.
Poseidon's Horseshoes x 1 -do neg.
Water of Youth x 1 -do neg.
Pandora's Box x 1 -do neg
Horn of Plenty x 1
Nyx Pack x 1
Apollo's Lyre x 1 -do neg.
i [s]KUPON[/s]
czy puszki z białą farbą można zdobyć jakoś inaczej po za bezpośrednimi sprzedażami ?

W RO siedzą.
i don't like this  🤬
A to jest reguła? Bo mi się wydaje że i można białą w ufo złapać, i np. przy tym jak koń wygra zawody? W sumie nie wygrałam jeszcze białej, ale wydaje mi się że może się trafić w "normalnych czynnościach", ale nie wiem w sumie 😀
CzarownicaSa   Prosiak statysta, który właściwie nie jest ważny.
20 kwietnia 2012 16:39
Ma ktoś może konia urodzonego dn. 06.10.2010? Muszę mu dać jabłko w ramach dokonania 😉
http://www.howrse.pl/elevage/fiche/?id=30
CzarownicaSa, mam nadzieje że dobry link do tego konia
Watrusia, link dobry, ale koń jest urodzony 5.10.2010, tu jest właściwy http://www.howrse.pl/elevage/fiche/?id=22 🙂
aha, na forum wyczytałam, że jak się wejdzie w katalogi -> konie -> wpisze Pewniak -> przejdzie na ostatnią stronę, to koń na samym dole, będzie na pewno tym urodzonym tego dnia 🙂
Chętnie pożyczę konia do zadania bodajze 97 czy któregoś, koń powyżej 25 lat bez kamienia, do oddania! 😉

Chetnie pomogę w dokonaniach 😀
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się