"Złote rady koniarzy" oraz prosto z Photoblogów
Ciska- niech wyjdzie, że jestem głupia, ale nie do końca zrozumiałam. Czy Ty się ze mnie wyśmiewasz? 😁
Ale o tych ludziach to mówię szalenie poważnie. Zależy mi na kontakcie z kimś jeżdżącym, bądź mieszkającym w Piotrkowie. Może niepotrzebnie, ale zobaczymy...
wątek zamknięty
[quote="kujka"]juz widze jak ta krejzi 16ka pracuje na utrzymanie swojego konia[/quote]
Ulotki! Promocje! a co! Miesięcznie pewnie z tysiaka wyciągnie! 😉😉
wątek zamknięty
Rewir,
a co to da? jeśli koń jest własnością tej panny, to zrobi z nim, co zachce...
wątek zamknięty
rewir- bardzo się cieszę.
wątek zamknięty
napsiałam do strazy dla zwierząt bo oni mogliby mieć większy wpływ niż my - nawet jak nie zabiorą, to mogą pouczyć i uświadomić - zawsze to coś innego niż objechanie przez net, na który i tak nie zareaguje bo my 'nie znamy tego konia!! my mamy same grzeczne i koffane koniki i nikt z nas nigdy nie miał problemów z końmi! no i nikt z nas nie ma tyle doświadczenia!'
nie chodzi mi o prowokacje pod zdjeciem lonżowanego wałacha, ale o opis poskramiania dębowania u tegoż
anna szymańska to nie właścieielka konia tylko chyba jej kolezanka
ale znalazłam juz nazwisko panny Katarzyny 😀iabeł:
Sosi ... 👍
?? 👀
wątek zamknięty
One jeżdżą w tej samej stajni o ile isę nie mylę., czyli widza, pozwalają na to.
wątek zamknięty
ehe to zerkijcie sobie na pb zwichrowanej, chyba ktoś mi powiedział parę miłych słów hahahaha
wątek zamknięty
Ale Tobie czy właścicielce konia. Ja myślę, że jej pb należy zostawić w spokoju ===> nie karmić trola, bo to nic nie da...
wątek zamknięty
Strzyga , tak sobie żartuje 😉 😁
wątek zamknięty
Ale ze mnie czy ze mną? bo nie wiem do końca jak to interpretować. Czym też mam się zaśmiać czy się obrazić, toć już nie raz dziś obrażona zostałam...
wątek zamknięty
zaśmiać bo to był żart napewno nie miał na celu obrażenie 😉
wątek zamknięty
właśnie nie wiem 😀 na wszelki wypadek poczułam się pojechana 😀
wątek zamknięty
ciska, to już wiem jak interpretować i szeroko się uśmiecham.
Gillian, dobry patent ;]
wątek zamknięty
_kate, koleżanka zna ją i myślę, że jakiś tam wpływ wywrze, jeśli nie na niej to na rodzicach. Można próbować przecież 😉
wątek zamknięty
a ja myslę , że to dziecko szczęścia jest w takim wieku że nikt ani nic na nią wpływu nie wywrze... 😉 po prostu musi dorosnąc do pewnych rzeczy. I naprawdę za parę lat wspomni to swoje zachowanie i się przeżegna... głęboko w to wierzę.
wątek zamknięty
milosko droga, jeśli to czytasz, a na pewno to czytasz, wytłumacz mi proszę, co to znaczy, bo za cholerę tego rozszyfrować nie mogę:
miloska - 12 min. temu
to niehc nie bedzie ci go żla bo to jej
wątek zamknięty
ciska, ale oczywiście tego nikt z komentujących nie widzi... tylko że słit konik i w ogóle piknie 😉
wątek zamknięty
a najlepszy komentarz do tego syfu, :
" tynia17 - 01/01/2009 13😲3:57
fajne zdjęcie no i co z tego ,że brudno ma ;P
;***"
wątek zamknięty
No bo poniekąd "a zrobil o akurat kiedy wnwozili mu gnoj i mial brudno phi", więc przynajmniej jest nadzieja, że brudy wywalone i zostało pościelone w boksie po wybraniu.
wątek zamknięty
Gillian i co z tego? jak tak jest na co drugim fotoblogu... 🤔wirek:
dla mnie to jest jedna wielka żenada, szkoda gadać po prostu 🙄
wątek zamknięty
martynkakoniki, no w sumie to nic z tego, tylko dziwi mnie "znieczulica" i fakt, że nikt się nie zainteresuje tym, że koń leży w żywym gównie tylko tym, że "współczują czyszczenia".
wątek zamknięty
ja skomentowałam to zdjęcie już dośc dawno, ale do tej pory sie nie ukazał
wątek zamknięty
dla mnie te dziewczyny w photoblogach są po prostu obrzydliwe. to nie są ludzie. jak można tak traktować zwierzęta? w głowie mi się to nie mieści...
wątek zamknięty
najgorsze ze przez taki atak jak np ten
Maxim - 2 min. temu
Sory! W tym momencie ide i zgłaszam to! Mieszkam koło Piotrkowa Trybunalskiego mam 20 lat i żal mi się robi takich ,,ISTOT'' (bo nie można cię nazwać człowiekiem) jak Ty! Poprostu i tak konie to zwierzęta mściwe a Ty w końcu się o tym dowiesz i poniesiesz zasłużoną kare! Mam nadzieje że ten koń cię zabije! Ale ciesz się będziesz sławna!
nic do niej nie dotrze....
wątek zamknięty
I troll nakarmiony...
wątek zamknięty
... i orgazm w locie...
wątek zamknięty
janek15
dla mnie te dziewczyny w photoblogach są po prostu obrzydliwe. to nie są ludzie. jak można tak traktować zwierzęta? w głowie mi się to nie mieści...
mówisz ogółem o użytkownikach tej strony czy o tych wyżej wymienionych konkretnych przykładach ?
Bo szczerze to sama mam o takie coś 😁 i odebralam to jako 'ogół'.
A ja wam powiem że CO STAJNIA TO INNY ŚWIAT, INNE ZWYCZAJE, INNE WARUNKI. ot co.
Nie można sprawić żeby wszyystkie konie pławiły się w czystym boksie, żeby wszystkie konie były traktowane jak zwierzęta a nie jak jakiś 'gorszy gatunek' No po postu się nie da. Więc to że akurat ktoś coś napisze, wstawi pouczajacego komentarza akurat NIC nie zmieni, niestety. Do niektórych osób a w sumie to do większości to niedochodzi, bo każdy ma swój 'idealny' świat. A raczej większość która tak właśnie myśli. 😉.
wątek zamknięty
kcj90, a mozę akurat do kogoś dotrze i uda sie poprawić los choć jednego konia?
wątek zamknięty
Ten wątek jest zamknięty Nie można w nim odpowiedzieć.