Młode Konie

a Bondzio dzisiaj wyszedł pierwszy raz z hali i "odkrywał świat"  😅
darolga, a co za młodziak? to xx? mi się bardzo podoba, bo ja lubię szlachetne i delikatne konie
siwaaa  😉
galopada_ mam nadzieję, że to szybko nastanie 🙂 Póki co, wszystko idzie w dobrym kierunku!
dagorek niesamowity!  😍
Karmelek - gratuluję koniska! Mało że piękny, to jeszcze zdolniacha! 🙂
dagorek - chyba niezłe ziółko z niego? 🙂 Ślicznie się prezentuje 🙂
Salto - dobrze mu z oczu patrzy 🙂 To powodzenia w pracy! 🙂
Jedne z moich podopiecznych młodziaków: Fenicja ( Pegasus HB x Lord Alexander) w wersji roboczej i Tuareg (Pegasus HB x Insider ) w wersji pastwiskowej:

faraa ajajaj jaka szyjka  😍
dagorek jesli kasztan to tylko taki odcien !!!
No i mamy wspolnego przodka - ogiera wlkp. Fortel  😁
Martucha no niestety nie mogę ponieważ dopiero po lecie robię zamianę koni i przeprowadzam młodego do pracy. Takie życie!  😉
faraa, Fenicja bardzo młodzikowo wygląda. Tuareg się świetnie prezentuje! 🙂

dagorek, Bardzo ładny koń. 🙂 Jeździcie coś już?
grast- wbrew pozorom bardzo mily z niego chlopak 🙂 i pomimo swoich rozmiarow zaczyna zwracac uwage na to, ze ja mam mniej sily niz on (co na poczatku wywolywalo u niego wieeelkie zdziwienie 🙂😉 i dostosowuje sie do mnie 🙂
FirstLight- zgadzam sie w 100% 🙂 i licze na to, ze mi za bardzo nie zrudzieje na lato 🙂 czyli daleka, ale rodzinka 🙂
Sankaritarina- dopiero powoli zaczynamy. na razie jestesmy na etapie nauki lapania rownowagi pod jezdzcem 🙂
Jusioo pierwszy raz pod siodłem od sierpnia  💃

a tymczasem Jurek ogórek...

😍
galopada_ uwielbiam go! 😍 więcej! 😍
AleksandraAlicja   Naturalny pingwin w kowbojkach ;-)
19 kwietnia 2012 16:10
Jusio to chyba quarterem jest, nie małopolakiem  🤣
Ale Jusia jest duuuużo teraz  😍
kujka   new better life mode: on
19 kwietnia 2012 16:20
AleksandraAlicja, tak samo tego konia odbieram 😉 taki quarterek-swineczka 😉
generalnie nie do konca moj typ. Zdecydowanie z zabienskich koni moja faworytka jest laciatka.

ale ciekawa jestem jak sie jego losy potocza. on jest ciagle na sprzedaz, prawda? czy jak sie nie sprzeda to Zabno bedzie go pokazywalo w sporcie? Bo to chyba najbardziej utytuowany tamtejszy kon?
Shantowa na razie nie bo wam się przeje  😂

AleksandraAlicja no ale on przez te ponad pół roku całkiem opadł z mięsni. Boję się jak bedzie wyglądał jak pojdzie w trening i przypakuje  😂

armara prawda ze roznica? tu zdjęcie sprzed niespełna roku: https://www.facebook.com/photo.php?fbid=203595009677615&set=a.166177346752715.25608.100000813513188&type=3&theater

kujka akurat dla mnie to on jest idealny  😜 uwielbiam takie konie jak Rudy, z dużą muskulaturą ( mimo braku pracy) i ogierzastym wyglądem  😍 😍 😍 mogłabym go sobie postawić i patrzec, chociaz jak się wsiądzie to jeszcze bardziej sie człowiek zakochuje  💃
Jest na sprzedaż, idzie znowu do Zakładu. O to czy się sprzeda ( może to zle ze tak myślę) się nie martwię. Są już zainteresowani z Pl i nie tylko. Jeśli się nie sprzeda to pewnie pojdzie mpmk ale ciężko go pokazywac jakoś regularnie w sporcie bo to wiąże się z duża ilością pieniędzy...  😉 wiadomo, ze zrobione bedzie wszystko, zeby go rozreklamować ale na ile się to uda - okaże się  😉
galopada
Czym go karmicie? Muszę Juniora jakoś tak napompować  😁
armara no własnie Jusio taki raczej wybredny jest. Byle jakiego sianka nie ruszy  😂 poza tym owies + jakieś muesli  😉
zabeczka17   Lead with Ur Heart and Ur Horse will follow
19 kwietnia 2012 18:56
galopada 😍 tyle co mogę napisać 🙂
My pracujemy 🙂
Jusio cudo! Jak pączek w maśle.
Wojenka   on the desert you can't remember your name
19 kwietnia 2012 18:57
Kasztan super!
MMVG mam nadzieje ze nie sugerujesz, ze jest gruby  😉

Wojenka dziękujemy! :kwiatek:

zabeczka17 dzięki! Twoja Młoda wygląda coraz lepiej!
19 kwietnia 2012 19:00
galopada bardzo dziękujemy 🙂 staramy się w tygodniu nie próżnować 🙂 dzieki za pomoc  :kwiatek:
Nie! Jest idealnie odżywionym młodzieńcem, sugeruję, że ma się bardzo dobrze 😉 Jak pączek w maśle 🙂
MMVG u nas określenie ,,pączek w maśle" jest negatywne więc wolałam się upewnic  😁  :kwiatek:

jeszcze statycznie, ale wyszedł troche jak łajza  😁

19 kwietnia 2012 19:15
chce taką łajzę  😍 piękny jest
galopada_, jest bardzo w moim typie. Okrąglutki i piękna głowa. Ile ma w kłębie?
epk masz dobry gust  😁 w czerwcu miał 167 ale moim zdaniem ( i nie tylko moim) podskoczył ze 2  👀 do 5 roku zycia jeszcze moze podrosnąć max 2  😉
No i wtedy już zupełnie będzie jak dla mnie 🙂. Baaardzo w moim typie, no ciacho!
Katharina   "Be patient and trust in the process"
19 kwietnia 2012 19:53
galopada_ ideał !  😍
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się