Jak zamawiać z HOOKS do Polski?

Zapłaciłam 22.03, 23.03 wysłali kasę ;-)
Wczoraj, czyli 29.03 przyszły rzeczy.
Tylko, że z 4 rzeczy dwie są w złym rozmiarze. KU**** posłałam im maila czy to jakiś joke?
Jak będzie robione następne zamówienie to ja też się przyczepię 🙂

Czy Ogłowie Gold Artemis FULL wypada tak samo jak FULL np. Daw-Maga?
Ja również na następne zamówienie jestem chętna. Ktoś organizuje? 🙂
tez chętnie się dowiem czy będzie jakies organizowane niedługo  🙂
sei   . let's grow old together & die at the same time .
04 kwietnia 2012 13:42
xxagaxx, udało się naprostować już kwestię wysyłki? załapali co i jak czy nadal walczysz?
Dalsza część mojej historii ;-)
Hooks przeprasza za pomyłkę i obiecał, że następnego dnia wysyła rzeczy w dobrym rozmiarze. A ja mogę im odesłać rzeczy i ich używać do momentu przyjścia nowej paczki ;-)
No i znów czekam...
A musisz je odsyłać?
Jakby Hooks pozwalał zostawiać rzeczy, które zostały błędnie wysłane to by zbankrutował  😂
Nigna   Warto mieć marzenia...
09 kwietnia 2012 23:47
Teoretycznie oni powinni zapłacić za odesłaną rzecz bo to ONI się pomylili ; /  Jakby ktoś robił paczkę też poproszę o wiadomość ; )
Moi drodzy!!! Jakby ktoś chciał zrezygnować z naszego zamówienia z hooksa to proszę napisać mi na pw!!

Właśnie dziś przyszła informacja z hooksa że oni nasze zamówienie rozpakowali i trzeba zamówić jeszcze raz  😵 😵 Więc mogę oddać kasą i nie zamawiać tych rzeczy jeszcze raz.
Nie pytajcie mnie jak, dlaczego bo nie wiem... Nie wiem i mam ochotę tą firmę zamordować. Ale skoro nawet osoba pochodząca z tego kraju, mówić w ichnim języku nie jest w stanie na nich wpłynąć, to już na pewno nie ktoś z Polski.
xxagaxx,  a mnie juz korciło, żeby zamówić kilka rzeczy....

Petit.,  Tobie jakoś te zamówienia idą mimo wszystko łatwo, jak to robisz, ze hooks Cię slucha:P?
Czy ktoś mógłby mi przetłumaczyć komentarze do tego ogłowia? http://www.hooks.se/product.aspx?productid=300309&deptid=109&sortType=sortPopularitet&sortOrder=DESC
A może ktoś je ma i mógłby się wypowiedzieć? Bardzo możliwe, że jeśli ktoś się jeszcze odważy robić zamówienie to się podłączę.  😉
ja bym się zastanowiła nad tym 😉  http://www.hooks.se/product.aspx?productid=300470&deptid=109&sortType=sortPopularitet&sortOrder=DESC
jakieś opinie?może ktoś jeszcze?
Hej,
dalsza część mojej historii ;-)
Napisałam kolejnego maila z pytaniem czy na pewno wysłali rzeczy bo jeszcze ich nie otrzymałam no i z pytaniem jak proponuja rozwiązać sytuację z płatnością (zwrot). Czy przeleją mi kase na konto czy co...
No i dostałam odpowiedź:
Jejku jejku, jak dobrze że Pani napisała, bo sprawdziłam Pani zamówienie i paczka została zagubiona. Ojej ojej, jak to się stało. Przepraszam i jeszcze raz przepraszam. Niech Pani zachowa rzeczy z poprzedniego zamówienia i ich nie odsyła w ramach rekompensaty a ja już wysyłam po raz kolejny (trzeci) zamówione rzeczy w dobrym rozmiarze.  🤔wirek: 
Nie wiem czy się cieszyć, płakać czy  🤔

Isabelle Ja piszę do nich maile, grzeczne, uprzejme, przeważnie dostaję odp tego samego dnia, nawet po kilku minutach. Jeżeli nie odpisują przez 24 h to wysyłam kolejnego z tą samą treścią. ( W sumie to raz tak zrobiłam). ;-)
Petit.,  smiej się i bądz radosna! niezłego gratisa dostałaś 🙂 pochwal sie co żeś za darmo chapnęła🙂

w takim tazie to ja bym chciała, żeby mi zagubili paczkę😀
Euphorycznie, różne te opinie. Od bardzo pozytywnych, przez pochwałę jakości w stosunku do ceny, w dwóch narzekają, że nachrapnik nieproporcjonalnie mały w stosunku do reszty, aż do narzekania na jakość skóry, że  się pogorszyła w stosunku do poprzednich lat.
kermit   Horses horses everywhere ..
16 kwietnia 2012 21:27
Czy ktoś mógłby mi przetłumaczyć komentarze do tego ogłowia? http://www.hooks.se/product.aspx?productid=300309&deptid=109&sortType=sortPopularitet&sortOrder=DESC
A może ktoś je ma i mógłby się wypowiedzieć? Bardzo możliwe, że jeśli ktoś się jeszcze odważy robić zamówienie to się podłączę.  😉

Na stronie Hooks można wszystko oglądać i czytać po angielsku, łącznie z cenami w Euro. Wystarczy kliknąć w ikonkę flagi EURO i Świat staje się dość prosty  😉
Rzeczy wystawię na pewno w ogłoszeniach ;-)
Ogłowie i wodzę ;-)
Euphorycznie, różne te opinie. Od bardzo pozytywnych, przez pochwałę jakości w stosunku do ceny, w dwóch narzekają, że nachrapnik nieproporcjonalnie mały w stosunku do reszty, aż do narzekania na jakość skóry, że  się pogorszyła w stosunku do poprzednich lat.

O, Dziękuję bardzo  :kwiatek: jak nachrapnik mały to już nie dla nas 😀 A świat może i byłby prosty gdyby po zmianie języka automatycznie tłumaczyły się też komentarze. Czyli wracam do zbierania na meksykana. Jeszcze raz dziękuję, Naboo  😉
19 kwietnia 2012 05:20
xxagaxx, co z naszym zamówieniem? zaczynam tracić nadzieję, że hooks to ogarnie  😵
to już ze.. 2 miesiące czekamy ? 😵
Chetnie przylacze sie do zamowienia. Jesli ktos bedzie zamawial do Polski sprzet jezdziecki prosze o kontakt.  Z gory dziekuje 🙂
xxagaxx, co z naszym zamówieniem? zaczynam tracić nadzieję, że hooks to ogarnie  😵

sei dopiero 9 dni temu złożyłam je więc raczej żadnych wieści jeszcze nie mam.
23 kwietnia 2012 19:12
Czytam te wasze problemy i nie mogę uwierzyć.
W piątek 13 złożyłam zamówienie na stronie Hooks. Dzisiaj poniedziałek 23.04 otrzymałam kompletną paczkę.
Trwało to w sumie tydzień - 5 dni roboczych i dwa weekendy.
Bez zastrzeżeń wszystko było. Oczywiście świadomie na stronie zamawiałam to co było na stanie.

Paczkę można nawet śledzić na stronie, o wszystkim wiedziałam, kiedy przekracza granicę itp.
Ba nawet sama zrobiłam czeski błąd w numerze domu a kochany kurier i tak mi paczkę doręczył.

P.S. dla tych co nie wiedzą, jeśli zawartość zamówienia przekracza 300 EURO to przesyłka jest za darmo  😅

P.S. to nie była moja jedyna paczka bezproblemowa  😉
23 kwietnia 2012 19:46
kermit: być może mieszają sie gdy jest dużo rzeczy zamówionych na raz ; /
23 kwietnia 2012 19:57
'ja' pierwszy raz mam takie przeboje z hooksem... no ale cóż. bywa i tak. widocznie z dużymi zamówieniami mają problem. mam tylko nadzieję, że te rzeczy dotrą do mnie do 20 maja max. nie spieszyło mi się z nimi, ale to już ponad miesiąc więc teraz zaczyna  😁 😵
23 kwietnia 2012 20:11
No może nigna ale to w związku z tym po co składać zamówienia za duże ?
23 kwietnia 2012 20:21
kermit: bo im więcej tym taniej 😀  Niestety w tych czasach każdy myśli o oszczędnościach  😉
23 kwietnia 2012 20:31
To znaczy, że jest zniżka jak więcej zamówisz ?  🤔
To znaczy, że jest zniżka jak więcej zamówisz ?  🤔

Wychodzi taniej przesyłka - rozchodzi się na kilka osób 🙂 Nie wiem, czy hooks uskutecznia jakieś rabaty ilościowe...? 👀
Maea nie uskutecznia (chyba ze je o czymś nie wiem), zamawiam czasem za sporo ponad 3000 koron i jeszcze rabatu nie dostałam .
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się