Zawody Hipodrom Sopot i okolice.....

Strzyga   Życzliwościowy Przodownik Pracy
31 marca 2012 22:33
Ej, skoro ten wątek został odkopany, to chyba w marcu miał się zakończyć przetarg, prawda?
Moon   #kulistyzajebisty
01 kwietnia 2012 08:32
Przepraszam za nieregulaminowego posta...

Ano miał. I co z tego?  🤣 😎
deborah   koń by się uśmiał...
01 kwietnia 2012 09:02
a nie miał zostać dopiero w marcu ogłoszony?
Moon   #kulistyzajebisty
01 kwietnia 2012 10:14
Eee, no właśnie - w marcu miał być dopiero ogłoszony.

Jednak do dziś nie ogłoszono nowego przetargu. - Myślę, że prawdopodobnie nastąpi to pod koniec marca. W tej chwili przygotowywany jest projekt zamienny przebudowy dużej ujeżdżalni, okazało się bowiem, że nie będziemy mogli wykorzystać starych dźwigarów i zastąpić je trzeba nowymi (...)

Co nie zmienia faktu iż dalej jest o sprawie cicho, na hipo nie dzieje się nic, a cała sprawa mi się przynajmniej wydaje być lekko zamiatana pod dywan.
Cóż, szkoda tylko, że w środku Trójmiasta mamy mało zachęcającą czarną dziurę niczego, za którą nikt nie beknął. Bardzo ładna wizytówka, bardzo...
no ale zaraz tam będzie miasteczko kibiców przecież 😅
asior   -nothing but eventing-
01 kwietnia 2012 10:18
Mijalam w poniedzialek Hajpo pociagiem. To jest jakas kpina... Myslalam, ze w rok zrobia duzo wiecej, niz rozwala duza hale i wykopia wielka dziure.
Moon   #kulistyzajebisty
01 kwietnia 2012 10:29
Asior, bo Doraco zeszło z budowy jakoś wrzesień/październik, to i więcej nie zdążyli zrobić. Od tamtej pory stoi wszystko jako boski nieużytek.

rewir, obstawiam, że owe miasteczko ma właśnie "dokończyć" - zrobienie jeszcze większej czarnej dziury niczego. -.-
Ponia   Szefowa forever.
01 kwietnia 2012 15:42
Przynajmniej w chwili obecnej można jeździć po świętym placu 😀
Strzyga   Życzliwościowy Przodownik Pracy
01 kwietnia 2012 17:19
O, mój błąd, myślałam, że się zakończy... no cóż.
A to w ogóle jeszcze aktualne, że tam ośrodek jezdziecki ma być ??
😉 😉
no projekt na nowe stajnie jest niby dość ładny, cle coś mi się też zdaje, że już nie będzie to ośrodek jeździecki.
Z tego co słyszałam sprzedali ostatnio czworobok i przeszkody
ciekawe co wystawią za miesiąc na międzynarodowe WKKW  😂
Moon   #kulistyzajebisty
01 kwietnia 2012 21:27
agnesix, czworobok i przeszkody sprzedał pomorski ZJ, a to dwie różne "instutucje".
Pońku mój drogi, myślę ze znów otworzyli, żeby się podłoże ubiło, przed wkkw tylko...:P
no tak, ale nie zmienia to faktu, że teraz nie ma czworoboku na hipodromie...  i nie mamy gdzie ćwiczyć... chyba sobie piaskiem wysypiemy "kontury"
Ktoś   Dum pugnas, victor es...
18 kwietnia 2012 16:37
kasiek, sorry,ale jest do tego odpowiedni wątek.łzawa historia jakich wiele.przykro mi,że kolejnego konia spotyka taki los,ale jest kilka wątków pomocowych.

Ktos, chodzilo mi o to ze jest to kon z naszego podworka...
...każdy koń jest z jakiegoś podwórka i każdego konia żal jest tak samo- są wątki pomocowe
...z drugiej strony, wklejanie gotowych łzawych tekstów dla quoniarek, w moim przypadku rodzi efekt bumerangowy 🤔

Koń + Jeździec => zawody + wygrana => kontuzja + wyrok => leczenie + nadzieja => fanaberia + kasa = RZEŹNIA
skoro już to wkleiłaś, to wnoszę, że rozumiesz ten schemat przypominający implikacje, ale implikacją nie będący...pomożesz mi go zrozumieć? :kwiatek:
Mysle ze jestes na tyle inteligenty zeby go zrozumiec...
Czy ktoś coś wie na temat noclegów w Sopocie w czasie CSIO ? Konkretnie chodzi mi tylko o jedną noc, a ciężko mi znaleźć jakąś kwatere, która umożliwia takie wyjście. Minimum to zazwyczaj chcą 4 noce 🙁
Wilejka   nie. na wiele sposobów !
09 maja 2012 19:29
... i chcą za nocleg od 40 zł wzwyż, co w sumie jest zrozumiałe, ale 3 noclegi dla dwóch osób ... to już trochę daje po kieszeni.
jestem w stanie dać np 50 zł za nocleg, ale kurde nigdzie nie mogę znaleźć na jedną noc. A niestety na więcej nie jestem w stanie jechać (praca..)
09 maja 2012 19:41
Podziękujcie piłkarzom ;-) niestety,to czas euro i 3miasto tez zwariowało....a na terenie hipodromu jest miasteczko kibiców,jak tam z noclegami?
przystanek kolejki SKM jest przy samym Hipodromie, zatem np Rumia, Reda, czy Wejherowo wcale nie są złym adresem na szukanie noclegu.
z Sopotu pływają statki na Hel, tam powinno być jeszcze łatwo o nocleg o tej porze roku.
Chyba rozbije sobie namiot na miękkim podłożu na parkurze! O!  😫
09 maja 2012 20:09
whitemoon071, na świętym placu? zaaresztowali by Cię!
Nie no tak serio to w sumie problem jest, jak nie to wezmę namiot i po prostu jedną noc przenocuje w namiocie. Myślę, że będą miejsca na namiot na jakimś campingu ?  🤣
09 maja 2012 20:17
za rok też będzie CSIO, a nie będzie już europejskich piłkokopaczy, może nie warto się szarpać?
Tylko właśnie euro się kończy 1 ! a ja jadę tydzień później prawie :P Poza tym.. w tym roku startuje ktoś kogo znam osobiście, więc to też takie małe 'przeżycie' w moim świecie zawodów regionalnych tylko 🙂
A ja mam takie pytanko, trzeba odbierać odznakę z biura na Hipo czy wystarczy, że mają mnie w swojej bazie? Już ponad rok po odznace jestem, a jeszcze nie odebrałam 🤔wirek:
Bischa   TAFC Polska :)
12 maja 2012 21:07
Jak dobrze mieć rodzinkę w Trójmieście, na której zawsze mogę polegać 😁
Kiedy jest CSIO?
Moon   #kulistyzajebisty
12 maja 2012 21:09
5-8 lipca.
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się