Zawody Hipodrom Sopot i okolice.....
Ej, skoro ten wątek został odkopany, to chyba w marcu miał się zakończyć przetarg, prawda?
Przepraszam za nieregulaminowego posta...
Ano miał. I co z tego? 🤣 😎
a nie miał zostać dopiero w marcu ogłoszony?
Eee, no właśnie - w marcu miał być dopiero ogłoszony.
Jednak do dziś nie ogłoszono nowego przetargu. - Myślę, że prawdopodobnie nastąpi to pod koniec marca. W tej chwili przygotowywany jest projekt zamienny przebudowy dużej ujeżdżalni, okazało się bowiem, że nie będziemy mogli wykorzystać starych dźwigarów i zastąpić je trzeba nowymi (...)
Co nie zmienia faktu iż dalej jest o sprawie cicho, na hipo nie dzieje się nic, a cała sprawa mi się przynajmniej wydaje być lekko zamiatana pod dywan.
Cóż, szkoda tylko, że w środku Trójmiasta mamy mało zachęcającą czarną dziurę niczego, za którą nikt nie beknął. Bardzo ładna wizytówka, bardzo...
no ale zaraz tam będzie miasteczko kibiców przecież 😅
Mijalam w poniedzialek Hajpo pociagiem. To jest jakas kpina... Myslalam, ze w rok zrobia duzo wiecej, niz rozwala duza hale i wykopia wielka dziure.
Asior, bo Doraco zeszło z budowy jakoś wrzesień/październik, to i więcej nie zdążyli zrobić. Od tamtej pory stoi wszystko jako boski nieużytek.
rewir, obstawiam, że owe miasteczko ma właśnie "dokończyć" - zrobienie jeszcze większej czarnej dziury niczego. -.-
Przynajmniej w chwili obecnej można jeździć po świętym placu 😀
O, mój błąd, myślałam, że się zakończy... no cóż.
A to w ogóle jeszcze aktualne, że tam ośrodek jezdziecki ma być ??
😉 😉
no projekt na nowe stajnie jest niby dość ładny, cle coś mi się też zdaje, że już nie będzie to ośrodek jeździecki.
Z tego co słyszałam sprzedali ostatnio czworobok i przeszkody
ciekawe co wystawią za miesiąc na międzynarodowe WKKW 😂
agnesix, czworobok i przeszkody sprzedał pomorski ZJ, a to dwie różne "instutucje".
Pońku mój drogi, myślę ze znów otworzyli, żeby się podłoże ubiło, przed wkkw tylko...:P
no tak, ale nie zmienia to faktu, że teraz nie ma czworoboku na hipodromie... i nie mamy gdzie ćwiczyć... chyba sobie piaskiem wysypiemy "kontury"
kasiek, sorry,ale jest do tego odpowiedni wątek.łzawa historia jakich wiele.przykro mi,że kolejnego konia spotyka taki los,ale jest kilka wątków pomocowych.
Ktos, chodzilo mi o to ze jest to kon z naszego podworka...
...każdy koń jest z jakiegoś podwórka i każdego konia żal jest tak samo- są wątki pomocowe
...z drugiej strony, wklejanie gotowych łzawych tekstów dla quoniarek, w moim przypadku rodzi efekt bumerangowy 🤔
Koń + Jeździec => zawody + wygrana => kontuzja + wyrok => leczenie + nadzieja => fanaberia + kasa = RZEŹNIA
skoro już to wkleiłaś, to wnoszę, że rozumiesz ten schemat przypominający implikacje, ale implikacją nie będący...pomożesz mi go zrozumieć? :kwiatek:
Mysle ze jestes na tyle inteligenty zeby go zrozumiec...
Czy ktoś coś wie na temat noclegów w Sopocie w czasie CSIO ? Konkretnie chodzi mi tylko o jedną noc, a ciężko mi znaleźć jakąś kwatere, która umożliwia takie wyjście. Minimum to zazwyczaj chcą 4 noce 🙁
... i chcą za nocleg od 40 zł wzwyż, co w sumie jest zrozumiałe, ale 3 noclegi dla dwóch osób ... to już trochę daje po kieszeni.
jestem w stanie dać np 50 zł za nocleg, ale kurde nigdzie nie mogę znaleźć na jedną noc. A niestety na więcej nie jestem w stanie jechać (praca..)
Podziękujcie piłkarzom ;-) niestety,to czas euro i 3miasto tez zwariowało....a na terenie hipodromu jest miasteczko kibiców,jak tam z noclegami?
przystanek kolejki SKM jest przy samym Hipodromie, zatem np Rumia, Reda, czy Wejherowo wcale nie są złym adresem na szukanie noclegu.
z Sopotu pływają statki na Hel, tam powinno być jeszcze łatwo o nocleg o tej porze roku.
Chyba rozbije sobie namiot na miękkim podłożu na parkurze! O! 😫
whitemoon071, na świętym placu? zaaresztowali by Cię!
Nie no tak serio to w sumie problem jest, jak nie to wezmę namiot i po prostu jedną noc przenocuje w namiocie. Myślę, że będą miejsca na namiot na jakimś campingu ? 🤣
za rok też będzie CSIO, a nie będzie już europejskich piłkokopaczy, może nie warto się szarpać?
Tylko właśnie euro się kończy 1 ! a ja jadę tydzień później prawie :P Poza tym.. w tym roku startuje ktoś kogo znam osobiście, więc to też takie małe 'przeżycie' w moim świecie zawodów regionalnych tylko 🙂
A ja mam takie pytanko, trzeba odbierać odznakę z biura na Hipo czy wystarczy, że mają mnie w swojej bazie? Już ponad rok po odznace jestem, a jeszcze nie odebrałam 🤔wirek:
Jak dobrze mieć rodzinkę w Trójmieście, na której zawsze mogę polegać 😁
Kiedy jest CSIO?