Kącik Małolata...:D
Małolaty potrzebuję małej pomocy co do piosenki na występ, pomoże ktoś? :kwiatek:
Hermes a występ z jakiejś okazji? 😉
maiiaF ooo, a u nas nie ma księży. 🙁 Same katechetki.
mils, moja szkoła należy do specyficznych (w sumie w 1597 roku taką szkołę założył zakonnik), no i do teraz są prowadzone przez zakon właśnie 😉 w sumie to ojcowie a nie księża 😁 katechetki ani jednej nie mamy 🤣
mils, a ja właśnie na ostatnio rok planuję się pożegnać z tą szkołą 😁 całą podstawówkę tu wytrzymałam 🤣 w sumie to jedna z dwóch szkół w naszym mieście, gdzie jest nauczanie od podstawówki aż do liceum. Druga taka to szkoła muZyczna, zazwyczaj albo gimnazjum z liceum, albo podstawówka z gimnazjum 🙂
Właśnie wróciłam z jazd 🏇
Jeździłam 6-cio biegową 😁
Instruktor zadowolony, w sobotę ruszamy na większe miasto 🏇
I zaraz przyjeżdża kolegą z mazdą, na którą jesteśmy z mamą zdecydowane 😜
Życie jest piękne 😁
małolatki :kwiatek: :kwiatek: wczoraj przed 23, Boreczka urodziła śliczną, karą klaczkę, prawie z takimi samymi odmiankami 😍 😅
nie powinnam dawać tego zdjęcia, gdzie jestem nieogarnięta ja 😂
śliczne maleństwo ! też kiedyś mialam takie, tylko od szetlanda ^^
Finezyjna dziękujemy :kwiatek: od szetlanda to musiał być na prawdę mały źrebak 😀
borkowa, ale ślicznotka 😍 gratulacje 🏇
maiiadziękujemy bardzo :kwiatek:
borkowa śliczna 😀 ale jaka duża , ten ogierek z moich zdj niby po zimnokrwistych koniach a wydaje się taki drobny ale może ja już mam jakieś schizy 🤔wirek:
rumka wyrośnie jeszcze 😀iabeł: Boston też wydawał się mały i zbyt nieśmiały, a teraz przychodzi, żeby się pomiziać 😍
gratulacje!
co robi 3 klasa na angielskim tydzien przed egzaminem? przez cala godzine gapi sie na tablice multimedialna na pasek pobierania pakietu Chrome, ekscytujac sie jak przy dobrym meczu i zalewajac lzami kiedy zadzwonil dzwonek i pobieranie sie zakonczylo :'😉 😁
ale my nie mamy mozgow, 8 fizyk w tym tygodniu [']
nic nie umiem na testy i robie wszystko zeby sie nie uczyc 🙄
niemiłek, nie wiem jak w tym roku jest, ale angielski to taki banał był, że nic się nie trzeba było uczyć. z polskiego wyszłam po 40 minutach, napisałam na 42/50 😂
borkowa, cudo 💘
Heval, z żadnej okazji, po prostu mamy konkurs talentów w szkole i w duecie z koleżanką będę śpiewać 🙂
borkowa mój chłopaczek coś czuje , że bd super chłopak - mimo że ledwo trzymał się na nogach musiał do mnie podejść i sprawdzić co gdzie jest i wydaje się dość silny bo jak ssał mleko to tak naciskał , że klaczy aż z drugiego cycka leciało 😁
Facella angielski no stress, polski w zasadzie tez [tylko troche sie obawiam bo obowiazuje nas gramatyka]. boje sie histy i majcy...
borkowa wlaśnie nie . Niezany był ojciec, narodziny też były nagle... wyrósł kucyk 125. Oczywiście wynieśliśmy się z tamtej stajni. miałam wtedy 6 latek więc mało pamiętam, ale Sarka to najukochańszy konik ! Niestety musiałam się z nią pożegnać po 8 latach...ale znalazła dobry domek 🙂
jeszcze raz dziękuję wam 💘
Borkowa urocze 🙂
ja w zeszlym roku pisalam egzamin gimnazjalny to z angielskiego wyszlam szybciutko i mialam max punktow. Akurat angielski to banal.🙂
A my juz po wizycie wetki. Cwaniak koń jak na zlosc nie chcial zakaszlnac choc raz na lonzy. :P Znowu zostal osluchany, ale tym razem byl czysty. Dostal zastrzyk dozylny i ziolka na kaszel. Znowu przyplatal sie jakis wirus. Teraz mamy 2 tydzien przerwy. Wolne ma miec do srody przyszlej, ale jesli wszystko bedzie dobrze to moge wsiadac w poniedzialek spokojnie, a w niedziele jak sie uda to pykniemy jakas LL-ke podworkowa. Ale to wszystko zalezy od zdrowia pana konia, nie chce zeby znowu kaszel wrocil.
Właśnie stałam się szczęśliwą posiadaczką ... Mazdy 😜
Wszystko na hurra, kolega przyjechał w 1,5 godziny po moim telefonie, przewiózł mnie i moją mamę, wszedł na herbatkę i tak oto dobiliśmy targu 😁
Jestem niemożliwa 😂
nopebow nie zauważyłam, że zechciałas wysłuchać moich żali za co ogromnie dziękuję i następnym razem wykorzystam twoje uszy/oczy 😡 :kwiatek:
[font=Verdana]MODEL JEST CUDOWNY!!![/font] dzisiaj chodził jak marzenie, rozluźniony, schodził główką i wreszcie łapie o co mi chodzi jak mu daje sygnały 💘
pracowalismy dzisiaj w galopie na kole i poprostu był tak cudownie luźny i posłuszny, że aż nie chciałam przestawać 😍 😁
jakos się wszystko ostatnio układa, sprawa z trenerem też prawie rozwiązana <tfutfu> i cos mam obawy, że jest za dobrze 🤦
chociaż po tym jak cierpiałam przez pół roku to chyba mi się cos od życia należy 🙄 😀
Ojaaaa, Małolaty stałam się posiadaczką euro starów 😜!
Ida cieszę się, że z trenerem już prawie się udało. A, że Model pracuje doskonale to też i Twoja zasługa na pewno bo jeździeć też swój udział ma. Pozostaje tylko życzyć samych sukcesów we współpracy! 😅
Mysza gratuluję samochodu 😀
Tyle tych cydownych źreboli tutaj, że aż nie mogę się doczekać żeby zobaczyć co z nich wyrośnie 😀
A u mnie bez zmian. Prawdopodobnie wsiądę dopiero za tydzień bo mi się wirus przyplątał 👿
Kurde, nic nie umiem na jutro 🙁. Będzie masakra, kobieta od biologii wymyśliła, że mamy za mało ocen i dowaliła nam kartkóweczkę i sprawdzian ;/.
Małolaty potrzebuję małej pomocy co do piosenki na występ, pomoże ktoś? :kwiatek:
Jakiej, jaki występ?
Mysza No to gratulacje! 😀 Daj znać jak chodzi, i jak bardzo "pro" czujesz się w nowym "śmigaczu" 😎 Dobra, ponosi mnie xd
niemiłek Te testy to nie taka masakra, uwierz osobie, która już przez to przeszła 🙂. Z fizyki , i matmy doprawdy najbardziej podstawowe wzory wystarczą, angielski, jak już sama mówiłaś, to naprawdę banał (spokojnie można iść "z marszu" 😉 ), a jeśli idzie o humana- dokładnie czytać zadania! Poleciały mi punkty, bo streściłam nie ten tekst 😵 (nie tylko mi zresztą, duuuża część robiła lament, i nawet w tv o tym mówili xd Mieliśmy streścić tekst 1, a zadanie pod tekstem 3 O.o ). Dasz radę! :kwiatek:
Grzanka bo to był właśnie test czy czytamy ze zrozumieniem i dokładnie 😉 Ja na test poszłam właśnie 'z marszu' (na wszystkie trzy 😂 ) i w sumie nawet zaliczyłam. Na fizyce to były banały po prostu. Była tabelka, o ile dobrze pamiętam i np znak i trzeba było napisać co to (tzn, że np omy, volty, vaty itp) tylko na polskim zaskoczyła mnie ilość historii, której nie potrafię zdzierżyć i niewiele umiałam ale jakoś tam poszło.
Ale to też inaczej bo ten za tydzień to już inny niż nasz i trudno powiedzieć jak to u nich będzie wyglądać. Ale będziemy trzymać kciuki 🙂
Hermes a w jakich repertuarach czujesz sie dobrze? Czego lubisz słuchać, co lubisz śpiewać?
Trzymajcie za mnie kciuki bo się zwlekłam z łóżka i jadę do szkoły żeby logarytmy w końcu zaliczyć... Trzymać kciuki trzymać! :kwiatek: