Kącik Małolata...:D

Sisisa, ja wczoraj nie byłam, bo lało, jak klasyfikacja jest 24 to będę dopiero w piątek, super :/ planowałam w czwartek, ale przecież będę siedzieć i się uczyć  👿 No niestety ja do lizidupców nie należę, więc obrywam w szkole 😉
Czy można się dołączyć do kącika?😀
Finezyjna, jasne, witamy 🏇 opowiedz nam coś o sobie  💃

próbuję nadrobić ćwiczenia z geografii, tylko nie wiem, do którego tematu. Już widzę wściekłość pani jak zobaczy, że mam do przodu 😁
maiia muahaha. Już to widze. Moja dzisiaj sie wściekła jak zobaczyła, że mam zadania dalej odrobione, ooj wióry się sypały.. 😁 😁
Hermes   Może i mam podły charakter, ale za to dobre serce.
16 kwietnia 2012 15:44
Ja już dzisiaj pobiłam swój poziom debilizmu 😵
Mysza   "Śmierć jest kolejnym koniem, którego dosiadamy"
16 kwietnia 2012 15:51
Łaaa 😜 Ta zielona bestia będzie moooooja, tylko moooooja  😜
Wybaczcie, nie mogłam się powstrzymać 😁 Podjarałam się 🏇
Jak mama wróci do domu to dzwonimy, proszę o kciuki ! :kwiatek:
maiiaF ćwiczenia z geografi, nienawidzę!  👿 Kiedyś spędziłam prawie cały dzień na ich rozwiązywaniu, okazało się że wystarczyło zrobić tylko poszczególne tematy, a nauczycielka nawet nie sprawdzała kto ma a kto nie. Co do geografii jutro wspaniały sprawdzian  💃
Mnie czekają ćwiczenia z chemii i biologii.  😵
bakalia07, może późno, ale trzymam kciuki!
Anderia   Całe życie gniade
16 kwietnia 2012 16:24
bakalia, ja też!  :kwiatek:
A ja w czwartek jadę wsiąść na takiego jednego koniucha i jeśli przypadniemy sobie do gustu, a właścicielka zgodzi się na maltretowanie konia, to będzie on moim podopiecznym  😁 A raczej jednym z moich podopiecznych  😎 No banan mi z twarzy nie schodzi!
Mam 15 lat, i tego ukochanego konika, który niestety czeka na mnie , bo ja leżę drugi tydzień chora w domu 🙁 jak już ją odwiedzę , chciałam trochę popróbować naturala, podoba mi się też krok hiszpański 😀 Myślicie że da się tego nauczyć 14 letniego konia?
mils   ig: milen.ju
16 kwietnia 2012 16:29
Finezyjna owszem, to w czymś przeszkadza? 👀
Finezyjna, jasne, że się da, ja jeszcze przed zeszłymi wakacjami zajmowałam się dwoma uparciuchami, 13 letnim, nic nie potrafiącym, szalejącym na widok ludzi wałachem i 19 letnią babcią, o wsiadaniu nie było mowy, więc po lekkim oswojeniu robiliśmy wszystko inne- krok hiszpański młody załapał bardzo szybko 😀 a jego rozumek działał na zasadzie- nie trzeba to nie robię 😁 spodobało mu się najwyraźniej 🤣
Tak się właśnie pytam,bo nie wiem czy ona się jeszcze będzie chciała uczyć 😀 Według mnie to koń profesor. Nauczyła mnie skakać, nie odmawia. W sumie to w kierunku sportowym idę , ale myślę że taka praca z koniem "z dołu" też jest ważna. Ogólnie lubię próbować nowych rzeczy ,niestety w mojej stajni są ludzie którzy właśnie tylko skaczą i zapewne będzie sporo gadania . Dzięki bogu przestałam się tym przejmować .Od dwóch lat próbuję zebrać mojego konia, i jak do tej pory może dwa razy mi się udało. Szukam wciąż wędzidła które ją zadowoli.
maiia, musiałaś mieć dużo zabawy 😀 
dziefczyny  :kwiatek: brać za 240 zł htc wildfire S ?  😎
Mańka! Ty mi tu nie pisz, że znów sie źle czujesz i coś sie dzieje tylko do lekarza zasuwaj ! Obiecałaś, że jak po koncercie nadal będzie źle to pójdziesz  🤬
Izuuuś kiedy to było! 😁 ja już o tamtym zapomniałam 😜
Ja tu co prawda teraz rzadko zaglądam ale... wszystko widzę! Do lekarzaaa!
Ale nic się nie dzieje! 🤣 w tym momencie pobolewa mnie ucho, tylko i wyłącznie moja wina 🥂 😁 wszystko dobrze już, spokojnie :kwiatek:
Facella   Dawna re-volto wróć!
16 kwietnia 2012 18:29
a ja znowu nie mam sił ani czasu ogarniać wątku, że nie wspomnę o zdjęciach z Jaro...

niespodziewanie byłam dzisiaj w stajni, o 13 się dowiedziałam, że jadę i o 15 już byłam w busie  😁
bardzo dobra decyzja, bo jak trener powiedział "to jest to, co Jaruś lubi", czyli porządnie pozbierałam Rodiego i to utrzymałam  💘
w ogóle wreszcie Wapińska ma ogar i zaczyna jeździć, nie wozić dupę. i jaram się okropnie  🏇
16 kwietnia 2012 18:48
Facella zabieram Cię ze sobą do Szwajcarii 😁 Jak mnie trenerka nie będzie chciała, to może chociaż tobie się uda 😁

Auto jest prawie nasze 😅 Jutro umawiamy się na oglądanie go i podpisujemy umowę 🏇
16 kwietnia 2012 18:49
Mysza, spoko, a kiedy? nie wiem czy można na dowód wjeżdżać  👀
btw, gratuluję wyjazdu  :kwiatek:
16 kwietnia 2012 18:55
Facella można na dowód - już sprawdzałam 😁 Jedziemy w czerwcu, Ty będziesz mieć wakacje, ja będę już po kursie 😁
Dzięki :kwiatek: , ale mam pewne obawy, że nie podołam 😁
Facella, o wiedzę, że nie tylko ja muszę ogarnąć zdjęcia, ale czasu brak..    😵
To super, że dobrze ci idzie w jeździectwie, ja czekam na ładną pogodę i do koni na rowerze.  😎
Mysza zazdroszczę auta! Będziesz teraz wymiatać na drogach.  😁 I wyjazdu też!
Finezyjna witamy!  🙂
Facella gratuluję. Udany trening to jednak daje kopa do działania, co?
dziękuję za kciuki za zdrowie końskiego chorowitka  :kwiatek:
16 kwietnia 2012 18:59
nopebow śmiesznie będzie, jak nie będę mogła zdać egzaminu, nissan sobie postoi 😂
16 kwietnia 2012 19:00
nopebow, bardzo. a miałam lekką spinkę dzisiaj, jak wsiadłam na konia to od razu wrzuciłam na luz i stwierdziłam, że potrafię zrobić wszystko, co mi każe trener i nawet czasami wychodziło :-D
Badziocha wkurza wędzidło, w sumie od bitego roku miał ogłowie zakładane sporadycznie co skończyło się tak, że na kantarku mam większą kontrolę niż na wędzidle, z tego wniosek, że w sprzęt do naturala trzeba zainwestować  😁 a tak serio to planuję zmienić wędzidło na gumę... a jak to nie pomoże to sama nie wiem co...  🙄
Model dzisiaj lepiej niż w sobotę  😜
najlepiej nam się pracuje w galopie  🤔wirek: 😁
natomiast troszke mnie przerażają te dojazdy a dokładnie dojscie ze stajni do przystanku bo zmokłam i przemarzłam dzisiaj totalnie  :/
mils   ig: milen.ju
16 kwietnia 2012 22:26
ida niedługo będzie prawdziwa wiosna! 😉
wszystko tylko nie deszcz i śnieg! A teraz wiosna , zaczną się wyjazdy w teren ^^
17 kwietnia 2012 12:02
klmvnjrnkgv kpdwm ! 👿
Jak ja nie cierpię ludzi, do których się dzwoni, mówi, że auto bierze się na bank, a później dzwoni się na drugi dzień ugadać termin i zostaje się powiadomionym, że dzisiaj ktoś przyjeżdża auto obejrzeć i wpłacił zaliczkę, ale mam zadzwonić po 16-stej bo może jednak się nie sprzeda 👿
Nosz k*rwa mać !!! 🤔wirek: Jak trzeba mieć nasran* we łbie, żeby zgadzać się na takie warunki, a później ni z tego ni z owego nawet nie raczyć poinformować chociażby sms'em, że auto prawie sprzedane 😵
Najgorsze w tym wszystkim jest to, że mama wzięła specjalnie mniejszy kredyt bo mieliśmy kupić nissana. Teraz zostałam z garstką pieniędzy i bez auta 😵
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się