Kącik Małolata...:D
Kocham reakcje mojego taty
-Tatoooo...
-Co?
-Zaraz będę miała dziurę w leju...
-No i co? 😀
-To, że będzie dziura w bryczesach.
-No dobra, kupimy nowe.
😁
Trzymajcie kciuki, abym jutro przeżyła biologię i nie miała konsekwencji za piątek czyt.dzień patrona. Aż się boję. Moja wychowaczyni to jest istny terrorysta, dla mnie to horror. 😁
Mamcia kupiła mi w końcu maszynę do szycia 😜
Jutro jak będzie pogoda to lecę po nici i igły i biorę się za szycie pseudo czapraków 😁
niemiłek Jedziesz na koncert?! Zazdraszczam 😤 😁 Też strasznie bym chciała, tym bardziej sobie pluję brodę, że nie wykupiłam wcześniej mojego LPU, który skończył się w grudniu zeszłego roku, a tak miałabym zagwarantowaną wejściówkę na Meets&Greets z zespołem, i argument niepodważalny, żeby pojechać 🙄 Póki co nie mam pozwolenia od rodziców, mimo opiekuna, i dowozu pod samą pepsi arenę, no ale cóż- nie ma co się załamywać, zrobię prawko i pojadę na inny 😀
rumka Zdecydowanie chcemy fotki tej klaczki 😀
Chingis Swego czasu maniakalnie interesowałam się kynologią, i co nieco jeszcze pamiętam, ale ta rasa tylko mi się obiła- zgaduje, że cotton od faktury sierści? ;D
nopehow kciuki są, rozumiem co znaczy nauczyciel- terrorysta 😁
Mysza Wyczuwam nieprzespane noce, i pokłute palce 😉. A tak serio, to podziwiam, nie mam cierpliwości do takich rzeczy!
Moja kocica była wczoraj u weta, kulturalnie poudawała, że ją nic nie boli ( 🤔wirek🙂, i dostała wypis do domu na kilkudniową obserwację. Ledwo przywiozłam do domu, to ryk, że boli! Co za futrzak, no! Widzę, że ją boli, nie rusza ogonem, więc jutro, bądź pojutrze koczita myka do lecznicy w innym mieście na prześwietlenie (u nas tego nie robią, niestety). Będzie dobrze, musi! 🙂
Małolaty, jutro wychodzi nowy singiel, a album będzie miał nazwę "Living Things" 😀.
Czarna czy mam cierpliwość do takich rzeczy - to się dopiero okaże 😂
Ale jak szyłam dereczki dla końskich figurek (ręcznie), to robiłam to z wielkim zaangażowaniem i przez cały dzień dziecka w domu nie było 😁
Zobaczymy co wyjdzie z kombinacji Mysza + zła i wredna maszyna do szycia 😂
Facella no co, delta ujemna troche przesunieta 😁
CzarnaGrzanka si si, juz od dawna bilecik czeka 😀
uwaga uwaga Oliwka szuka czego chce robic w przyszlosci. wszyscy mowia ze bylabym dobrym lekarzem/ratownikiem, moze cos w tym jest...
Mina ludzi widzących mnie w spódniczce ... BEZCENNA ! ;D
Jak tam poniedziałek małolaty? Czy tylko mi było ciężko wstać ... ? 😵
Mi było bardzo ciężko zwłaszcza, że po 5h snu musiałam wstać na... podłodze 😵.
Też spałam 5 godzin :P Dostałam 5 z anglika i 4 chemii 💃
Chingis, ale masz hojnego tatę, ja na każdą szmatkę (czy to ludzką czy końską) muszę albo błagać długimi godzinami, albo ciułać kasę sama 🤣
mama mnie rano obudziła, niechcący oczywiście, swoim budzikiem 👿
pozytywnie w szkole całkiem 😁
wróciłam i trochę się pokłóciłam z mamą, trudno się mówi, i tak pojadę tam gdzie mam jechać 🤔
Yes, yes, yes! wychowawczyni nic nie wspomniała, na temat piątku. Do tej pory nie mogę wyjść z szoku! Ale generalnie bardzo ciężki dzień dzisiaj. Po 17 jedziemy do konia, zobaczymy czy jeszcze kaszle... Wczoraj wzięłam go na krótką lonżę i nie kaszlał, a jak wróciłam do domu dostałam smsa, że jednak w boksie pokasływał. 🙁 Eh, te konie!
nope, trzymam kciuki za rumaka :kwiatek:
Anderia mi jedynie rodzice sponsorują jakiś czaprak pod choinkę, ostatni komplet kupiłam za własne pieniądze 🙂. Ale bryczesy to rzecz potrzebna, jedna para (już mocno awaryjna) ma dziury w kolanie i na łydce (ale to da się ukryć pod skarpetkami :hihi🙂 a obecnym przetrze się lej... Tego już raczej nie zszyję 😁.
Wiesz, ty spałaś pięć godzin, nie wiem ile Ci jest potrzebne żeby się wyspać w 100%, ale ja potrafię spać do 12 😀. Więc te 5h to dla mnie baaardzo mało... zwłaszcza na twardej podłodze. 😂
bryczesy to rzecz potrzebna
Taaa, według moich rodziców jeździectwo ogólnie jest niepotrzebne, nie mówiąc już o sprzęcie 😁
A ja śpię różnię, ale w tygodniu szkolnym wystarczy mi te 5 - przez pozostałe 19 h doby jest za dużo do zrobienia, anyway 😀
Uff, abym przetrwała te dwa tygodnie, to będzie okej ;D.
Dzisiaj tylko jedna kartkóweczka - w sumie jedna lekcja, a na reszcie siedzieliśmy, nie lubię takich dni, po co przychodzić wtedy do szkoły? Bez sensu.
Jutro sprawdzian z matmy i luzzz! Fajnie, fajnie, organizujemy dzień j. rosyjskiego czy coś takiego dla gimnazjalistów 🙂.
Ja naciągnęłam dziś mamę i babcię na kask 🏇
I mama sama kupi mi igły i nici do maszyny 😁
Jakiś dobry dzień dzisiaj mam 😁
Dodatkowo rozjaśniłam sobie włosy (miały być pasemka, ale jakoś słabo to wyszło 😂 ), po raz drugi w życiu wyszłam zadowolona od fryzjera 😁
Anderia u mnie to się zmienia bo tata też jeździ a mama trochę kręci nosem, nikomu nie dogodzisz. Ale jak już jedziemy jakieś drobne stajenne zawody w jego entym czapraku to mama w końcu puchnie z dumy jacy jesteśmy ładni (poprawka, Hux jest :wysmiewa🙂.
Eee tam, jesteście, parę przecież tworzy i jeździec, i koń, a Hux przecież na pewno nie biega sam po parkurze i nie lata samowolnie wszystkich przeszkód 😁 Nie żebym wątpiła w zdolności skokowe Twojego konia, po prostu nie wierzę, że jest aż takim forever alone'm 😂
Hux skacze tylko jak jeździec tego chce 😁. Jeździec chce skoczyć to on wyratuje, da z siebie wszystko jeśli jeździec jest niepewny to się zatrzyma. Cała filozofia Huxowego. 😀
ChingisChan, koń jest ładny i koń ładnie skacze? Skąd ja to znam ;D. Człowiek, który na nim siedzi już nie jest taki ważny ;D.
Olać człowieka! 🤣 Ma być tylko estetyczny a to koń robi za gwiazdę 🏇.
ChingisChan, no właśnie, moja mama konia perfekcyjnie do zawodów przygotowuje ;D, grzyweczka zawsze zapleciona (ja nie mam do tego cierpliwości) a ja mam tylko siedzieć na nim, przecież to on skacze!
U mnie to cud jak mama dotknie spoconej szyi konia 😂. Zaplataniem zajmuję się ja bo nikomu nie chce się bawić w szycie grzywy.
Ja już po lekcjach, obiad zrobiłam (przy okazji napomknęłam tacie, że przydadzą mi się nowe bryczesy 😁 ) a teraz rozwaliłam się na kanapie przed HBO i tak do końca dnia.. 😍
ChingisChan, mój 'nosi' siatkę, bo w koreczkach, korkach... Korach chyba ;D. wyglądałby jak mutant 🙂.
Potrzebuję pilnie pieniędzy, eh!
Nie ma to jak dostawać oceny z kartkówek i sprawdzianów mimo nieobecności w szkole i to nie kołki 😁
Klasyfikacja 24.04 :/ byłam pewna, że 18... lipa, lipa, bo się uczyć trzeba... 🙄
Arroch, ha.ha.ha. Dwa dni przed zakończeniem roku? Dziwnie... Jaka średnia na zakończenie szkoły się szykuje :P?
Jak zwykle, 3-4 ocen do paska... 🙄
Arroch, o nieee, smutne 🙁.
Ale mi zimno... Nie wiem, czy jechać do konia, czy odpuścić sobie...
Małolaty błagam... trzymajcie kciuki!! Dzisiaj wykonuje telefon związany ze zmianą stajni ! Aaa boje się !