Dziękuję
Dziękuję Tunridzie za wstrząchnięcie - Ona wie o co chodzi!
Teli, dokładnie, tak jak buyaka, pisze: to my serdecznie dziękujemy! Było super 🙂
dziękuję AleksandrzeAlicji za pomoc przy moich czterokopytnych- paktycznie z kazdym problemem mogę się zgłosić do Niej :kwiatek: :kwiatek: :kwiatek: Odczytanie wyników badań, za pasty i szczepionki które mi przysyła dzięki temu ja nie jestem golona przez miejcowych wetów.. za to że ma dla mnie czas 🙂 :kwiatek:
[font=Verdana]DZIĘKUJĘ CI PO RAZ KOLEJNY[/font] :kwiatek: :kwiatek: :kwiatek:
Dziękuję Bafince i Horciakowej za akcję "marchewka" - do podziękowaniń dołącząją wszystkie konie ze stajni wpylające marchewkę :kwiatek: 💃
Kopyciak Ty je głodzisz, więc nie miałam wyboru. Zlitowałam się 😁
:kwiatek:
Eeee głodzone i tak wyglądają lepiej niż Baffina 😎 😁 Chętnie zrobię kolejną akcję marchewkową 🏇 Jeszcze raz dziękuję :kwiatek:
wiesz dobrze, że sobie na to zasłużyła 😁 nie chciała dzieci rodzić, to jeść też nie będzie 😁
dobra, dobra koniec OT bo nas pogonią 🤣
dziekuje Poni za wspaniale spedzony wieczor! :kwiatek:
Madmaddie Kobieto wczoraj to ja nie wiem co bym bez Ciebie zrobiła, zresztą nie tylko wczoraj. Podziękuję ogólnie, chyba nie pierwszy raz ale... :kwiatek: :kwiatek:
ChingisChan Za to, że zawsze można pogadać. No i za dziś, zaskoczyłaś mnie i to bardzo pozytywnie :kwiatek:
Alabamka, Izu ale ty wiesz, że nie masz za co dziękować.
Kopyciak, spoko, nie ma za co.
To ja powinnam Tobie podziękować, za niezawodną opiekę nam moją staruszką - znów to dzięki Tobie i Twojej szybkiej reakcji leczenie poszło o wiele szybciej niż można by się było tego spodziewać :kwiatek: :kwiatek: :kwiatek:
A swoją drogą mam nadzieję, że marchewka smakowała kopytnym 🙂
Dodatkowe podziękowania należą się też oczywiście Ogurkowi :kwiatek:
Ja też się wpiszę, a co tam 😉
Strzyga, :kwiatek: za wspaniały weekend, przenocowanie, kupę śmiechu, nocne rozmowy, wytrzymanie ze mną i ogólnie ogarnianie 😉 no i za królową techno 😎
Ponia, :kwiatek: za dobre rady, wzbudzenie mojej weny jeździeckiej przez napatrzenie się na porządne jeździectwo, no i możliwość postępowania na Championie 😎
Ponia, :kwiatek: za dobre rady, wzbudzenie mojej weny jeździeckiej przez napatrzenie się na porządne jeździectwo, no i możliwość postępowania na Championie 😎
😡 :kwiatek:
a ja bardzo dziękuję za odwiedziny, i zapraszam częściej 😉
Ponia, poczekaj, poczekaj, teraz to się nie opędzisz 😁
Strzyga, że niby ja? Nie mam zielonego pojęcia, o co Ci chodzi 😁 😎
I kto to mówi! Królowa Parkietu! 😀
Bardzo dziękuję dziewczynom z wątku sercowego, nawet nie wiecie jak mi się miło zrobiło na serduchu przez Wasze wsparcie :kwiatek: :kwiatek:
Dziękuję xxagaxx, za zaufanie i bezinteresowną pomoc :kwiatek:. Agnieszka wysłała do mnie- czyli zupełnie nieznajomej, wędzidło na drugi koniec Polski, żebym mogła wypróbować na swoich kobyłkach zanim będę szukała tego modelu do kupienia. Nie chciała żadnej kaucji w zamian za pożyczenie wędzidła, a nie należy ono do najtańszych 👍
Jeszcze raz WIELKIE DZIĘKI !
Bardzo dziękuję Baszni i całej Baszniowej Rodzince za tak uroczy, wesoły, rozrywkowy, radosny, pouczający, meczowy 🙂 , terenowy, odstresowujący weekend. Bardzo dziękuję za towarzystwo w tereniku, fajnie było zobaczyć inny kawałek krajobrazu, fajnie było poznać tak wesołych i otwartych ludzi. To co my zyskaliśmy dzięki temu weekendowi, to nasze.
Bardzo dziękuję również za transport Zgidusia, naprawdę będę Was chwalić wszędzie 🙂 . Oczywiście Zgiduś dołącza się do podziękowań.
Aaaaaaaa jak miło!!! To my dziękujemy Teli za odwiedziny i Zgidkowi za terenowe towarzystwo!! Uwielbiam tego konia!! A jego Pani jest przemilą osobą i niezwykle nam miło, że spędziła u nas cześć weekendu. Zapraszamy any time!!
dziękuję Tunridzie za życzliwość i cenne mailowe rady cd.siodła :kwiatek:
Uzbierało mi się trochę tych voltowych podziękowań 😡
Przede wszystkim dziękuję lostak, bo to tak naprawdę od naszej rozmowy przewartościowałam wiele w swoim życiu. Byłam wtedy w dziwnym momencie życia, trudnym, miałam wrażenie, że kręcę się w kółko i nic z tego nie wynika, że czego nie dotknę, to napotykam mur. Naprawdę lostaczku kochany wyciągnęłaś mnie za uszy w górę :kwiatek: Wprowadzanie zmian nie było łatwe, bolało i czasem nadal boli, ale to zupełnie inna jakość mojego życia. Bardzo, ale to bardzo Ci dziękuję! :kwiatek:
Dziękuję również Forcie, która potrafi dać mi solidnego kopa w momencie, w którym dopadają mnie wątpliwości, za wsparcie i pomoc w mojej sytuacji życiowej :kwiatek: Oczywiście również dziękuję za doraźną pomoc przy Skarym, to naprawdę super, że w stajni możemy liczyć na siebie 🙂
Abre dziękuję za setki zdjęć, za fantastyczne towarzystwo w stajni, za wielogodzinne rozmowy na gg (do których mam nadzieję jeszcze kiedyś powrócimy 🙂 ), za pomoc i gotowość do pomocy, za to, że po prostu jesteś. I że jesteś sobą, niezależnie od wszystkiego :kwiatek:
Prawie jak podziękowania za Oskara 😡 Ale tak sobie myślę, że to forum, że właściwie ludzie, którzy je tworzą, to w dużej mierze nietuzinkowe osobowości. Cenię sobie to, że dzięki forum miałam możliwość poznania kilku osób i cieszę się, że to są wartościowi ludzie, wartościowe znajomości- i że przetrwają ponad istnienie czy uczestnictwo w forum :kwiatek:
Chciałam podziękować BASZNI za prezent dla mojej Córeczki :kwiatek:
Dziękuje również CHAFF za wymienienie się chustami :kwiatek:
Dziękuję :kwiatek: majek za to, ze jest niesamowita, sama zaproponowala pomoc, zrobila dla mnie zakupy, wylozyla pieniadze, stanela na uszach, zeby mi zakup wyslac- z UK! A my sie w ogole nie znamy 😡 ! Po prostu totalnie bezinteresowna pomoc w duzym stezeniu 🙂.
Dziekuje!
dziekuje Julie za cukierki i startowy worek musli dla Gilka 😉
oraz Szam za kazda okoloweterynaryjna (i nie tylko) porade :kwiatek:
dziękuję fin za materiały, które mi przysłała zupełnie bezinteresownie :kwiatek:
podziękowania jeszcze dla Myszy, Hermesowej i Alabamki za to, że rozweselają mnie w złe dni i chociaż każda z nas jest inna to jakoś mamy ten wspólny język :przytul:
o jesus, kujka, dowaliłaś do pieca w dzisiejszym dniu pełnym radości🙂 To ja powinnam dziękować tobie za to, ze odpowiadasz na każde moje nawet kretyńskie jeździeckie pytanie 😉
I w bardzo ważnym dla mnie dniu (myślę, że nawet przewracającym życie do góry nogami) dziękuję kucynie, za znalezienie dla mnie Madi, nadzorowanie całej akcji i wszystkie prezenty, które ruda otrzymała na start. Tak cudownego konia i wspaniałej cioci chrzestnej każdemu życzę 😉
idaczerwcowa Ja weszłam w Twoje ostatnie wiadomości przez zabawę a natknęłam się na tekie miłe słowa... Ja również dziękuję, strasznie pozytywnie na mnie działasz, nawet gdy jesteś niewyspana tryskasz energią tak pozytywnie... i miło mi się z Tobą spędza czas :kwiatek: