Nadawanie imienia

derby   "Pamiętajcie, tylko spokój Was uratuje."
14 kwietnia 2012 06:37
Dunka, Diputada, Dip-Zone, Dirty Dancing, Dona Quterra, Dona Querra, Dona Light, Dipsody, Dipsodia, Drama, Delight, De Fatim, De Tana, De Passion, Dregal Blue
Fatima, Frega, F-Zone, F-Derra, Fuksja, Fedorra, Foxy Girl
u nas: ogierek (Bona-Prom) się będzie nazywał Boston  😎
ircia2   KARULA ZOŁZULA:)
14 kwietnia 2012 09:47
Bardzo dziękuje za odzew,coś wybiorę.Szwagierka podpowiedziała mi że może Unitra hehe był kiedyś taki sprzęt grający  😉 i chyba mi się wkręciło.Jak wam się podoba Unitra?
Wymyśli ktoś coś ciekawego na... V?? dla ogierka
Misskiedis   Jeździj nocą, baw się i krzycz na całe gardło!
14 kwietnia 2012 18:53
Viljar, Voltaire, Vanilla Sky, Vibro, Viveryn, Vesuvio, Vente, Van Helsing, Van Cargo (i wiele innych Van..., pełna dowolność 😁 )
Imię dla chłopaka AQH na T potrzebne.
Może być kilku wyrazowe.
14 kwietnia 2012 19:03
Vis Torio, Von Terrio, Von Z, Ver Amore, Vis Viento, Vis Verro, Velderro, Vegas, Von Vanile, Von Eco, Velmor, Vilano, Vero Quante, Ven Demilo,
Vue Razon, Vue Muego, Vue Lettor, Vue Pellegrino, Vel Chilli, Vel Hugar, Vel Quarro, Vel Samorre, Vien Sadorr, Vileno, Vasco, Vicentico, Volteo
Vazir, Vue Todo, Vo Win, Vos Taro, Vos Bern, Via Burnt

True From Devon, To Won , Tos Fanar, The Voice, The Venir, The One of Crown, The Best One, The Mine, The Sun of Sky, The Mahor, The Over
The Upon Beauty, The Milionnere, The Major, The Milo, The Finto, The Secreto, The Fibergy, The End , The Sky's Limit
Van Damme, Valentino, Varius, Varsovian, Volvo, Virus, Vademecum, Vagabond, Vagrant, Vajra (bardzo fajne moim zdaniem - "piorun" w religii hindu), Valerian, Valet, Valhalla, Valiant, Valium, Valkyr, Vamp, Vampire, Vandal, Vanir, Vanish  🤣 Vintage, Vat, Vatican,  Vatu, Vaulter, Vector, Velvet, Venetian, Versailles, Versant, Versus, Vertigo, Vesper, Vesuvius, Veteran, Veto, Vibrant, Vicar, Vice Versa, Vice - (Admiral, President itp.) Victim, Video, Vietnam, Viking, Vincent, Van Gogh, Violet, Vyper, Vision, Visitor, Visual, Vital, Vitamin, Viva Las Vegas 🤣 Vizir 🤣 Vocal Vogul, Void
Dodo- Tiramisu, Toro, Talizman, Thor, Tasman, Tagz, Tenor, Tantor, Tabaluga, Torres, Toran,
a także :
The biggest one
The smallest one
The prettiest one
The best
The most beautiful
The funniest one
The only one
The smartest one
/dogomania/
ovca   Per aspera donikąd
18 kwietnia 2012 10:07
Dodo a chłopaczek jakiej maści?
Macie jakieś pomysły na imię na L? Przejrzałam cały watek ale zadne mi sie jakos wybitnie nie spodobało. Najchetniej jakies zagraniczne, nie wykluczam polskich nazw ale jak na razie nie spotkałam się z taką, która by mi się spodobała. Imie matki Lady Love a ogiera Contendor, płec malucha jeszcze nie znana wiec i dla klaczki i dla ogierka. Na razie moje typy to Lady Maryland dla klaczki i La Fayette dla ogierka ale szukam jeszcze innych pomysłów i nic nie moge wykombinowac
klaczka: Lamia, Latona, Lucilla, Layla,Leia
ogierek: Lovercraft, Lonthano, Lombard, Litador
rybka   Różowe okulary..
19 kwietnia 2012 10:45
ogier:lucchetto, lucro, lattante, legado,líquido, Lo Conko, Lir

klacz:La Conkorda, lucertola, lógica, Lovely Con, La Con, La lucro, la lentille
subaru2009   Specjalizacja: Od lady do szuflady.
19 kwietnia 2012 11:55
dla ogra Lancer Evo 😉 , Loco
klacza La Primera, Lynette
Misskiedis, ikarina, derby wielkie dzięki Valentino będzie chyba 🙂
Chciałabym zmienić mojej kucce imię, aktualnie ma na imię Wiagra... Mi to nie przeszkadza, ale mój tata go nie lubi..  😁 Szukałam jakiegoś angielskiego, nic mi do niej nie pasuje.. Pomożecie?  :kwiatek:
Wena
Wilga
Wołga
Wega
Wisła
Winkia
Warka
Wiara
Wiwiana
Wektra
23 kwietnia 2012 22:42
Wasca, Wesca, Wienna, Wueste, Wolta, Wenir, Will Rain, Will Beauty, Wis Amor, Wis Asta, Wabala, Wasperina, Wissa, Waspasina,
equusmoth   Gudi &Greeys &Fokus
25 kwietnia 2012 19:25
Wishper, Wel Done, Wenecja, Weshpol.. 🙂
Pagotta, derby, equusmoth dzięki  :kwiatek: Coś pewnie wybiorę 😉
Szukam fajnego, najlepiej krótkiego i łatwego w wymowie imienia na Ch dla ogierka. Matka małopolska Charama; źrebak tarant😉
03 maja 2012 12:23
Chort, Chops, Chestor, Chimer, Childo, Chizmo, Cha Che, Chapet, Chaset, Choldo, Chold, Chose, Charti, Chueve, Chuan,
jakie najbardziej podoba wam się imie dla klaczy  na A  ?? : )  bo w mojej stajni urodzil sie zrebaczek i nie mamy pomysłów poza:
- Amelia
- Agara
Avena <3
04 maja 2012 19:51
Astra, Aliva, Anueva, Aviana, Aco, Azzara, Aquenta, Azza, Ayda, Afue, Asta, Anigma, Acha
Szukam imienia na F dla ogierka 😀. Coś wyszukanego i fajnie brzmiącego 😀.
04 maja 2012 19:58
Fasimo, Facto, Fusione, Ferozzo, Fuks, Fredo, Floy, Festo, Fusible, Fuerte(z hiszp. silny mocny), Fuego( ogień), Fresco( świeży),
Derby dziękuję, w końcu nazwaliśmy na C 😉
derby - dzieki  :kwiatek:
Fuego i Fresco fajne ! 😀
Fetysz, Fiasco, Figaro, Faber, Fiolex, Frazes, FRUGO ;D
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się