A te zdjęcia - Makrejsza na zawodach - zrobiła Lovecruellove, w trudnych warunkach pogodowych 😀 Naszym łosiom w stajni też robi fotki, za co jej razem z makrejsza - dziekujemy :kwiatek: Makrejsza a ja jestem bardzo dumna, że na Darmie startujesz 😅 Trzymam kciuki za Wasz team 😍 😀 😍
Makrejsza, 60% jak na pierwsze zawody, to bardzo ładny wynik 🙂 fajnie się prezentujecie na zdjęciach, kto wie, może się kiedyś spotkamy na jakiś ujeżdżeniówkach 😉
Nowelisa, ciężko, po drodze Trenerka wyjechała do Austrii na miesiąc, ja mam czarne wizje, jak zawsze zresztą. Nie potrafię zrobić küru. Chociaż koń chodzi rewelacyjnie, więc za 2 godziny zbieram się do stajni pracować 🙂
[quote author=kare_szczescie link=topic=99.msg1370730#msg1370730 date=1334308075] Nowelisa, ciężko, po drodze Trenerka wyjechała do Austrii na miesiąc, ja mam czarne wizje, jak zawsze zresztą. Nie potrafię zrobić küru. Chociaż koń chodzi rewelacyjnie, więc za 2 godziny zbieram się do stajni pracować 🙂 [/quote]
Tak trzymać 😅 Swoją drogą wcześniej nie miałam pojęcia, że tyle śląskich cukiereczków chodzi ujeżdżenie cieszy to mnie bardzo.
zawsze do usług :kwiatek: jakbyś narzekała na brak fotek to wiesz do kogo pisać 😉 Fajnie było się spotkać i zobaczyć Darmę po takim czasie. Wygląda rewelacyjnie! 😍
Iwona9208, dziękuję :kwiatek: :kwiatek: Wkładam w tego zwierza mnóstwo serca i pracy, cieszę się, że widać efekty. 🙂 Z resztą ptaszki ćwierkają, że nasze następne zawody to będą skokówki 🏇 🏇 zobaczymy 🙂
Makrejsza On ma bardzo krótka szyje xD nie sugeruj sie jej górą xD popatrz na odległość od ganasza do łopatki xD ogłonie na tej focie wyszedł fit i bardzo kozystnie nawet nie widać tak ze ma łep jak szafa xD i powiem Ci szczerze ze zmiana fryzury na loczek pozwoliła na osiagniecie efektu długiej szyji 🙂