Aszka, Wow pierwszy raz spotkałam się z taką sytuacją, żeby ptaki zabierały koniom ich własną sierść 😁 wiem, że konie teraz zrzucają zimową ale to mimo wszystko jest nietypowe. Czy u Was tak częściej się zdarza? Bo ja jeszcze nigdzie nie widziałam czegoś podobnego 🙄
nine, podpis musi być 😁 a moment świetnie uchwycony, jak lustrzane odbicie. edit: właśnie doczytałam, że napisałam to samo, co gevernmenthorse nade mną 😁
Sanndy, wcale nie, później jak zjeżdżał, to specjalnie nas minął i z uśmiechem pomachał 😁
Podpis być musi, bo zdjęcia lubią dostawać nóg, a mojego popisu telefonowego stracić nie chce 😉 Z resztą cieszy mnie jak on wygląda na takim zdjęciu, brakuje tylko dupnego "photography" i należałabym do wybitnego klubu 😎
to może coś ode mnie 🙂 na pierwszym zdjęciu kostki siana właśnie zjadają biednego konika 😜 a drugie ze względu oczywiście na Jacka 🙂 o trzecim chyba nie muszę mówić 🏇
zdjęcie ja zrobiłam, a 'modelka' po prostu spadła po przeszkodzie, coś tam im nie wyszło i chyba był to skok ze stój, a że konik wyrywny nie był to się zatrzymał 🙂