Młode Konie

subaru2009   Specjalizacja: Od lady do szuflady.
11 kwietnia 2012 06:56
armara jeszcze wrzucę, te się nie nadają do publikacji  😁
breakawayy to mozemy umowic sie tam razem, bo ja mam doslownie rzut beretem  🤣  Szkoda, ze fotograficznie jestem zielona, ale chociaz oczy naciesze.
breakawayy, FirstLight no to namawiam  😉 😉
galopada_ a ile rudy ma wzrostu?
Martuha pisałam juz na poprzedniej stronie  😉 😉 w czerwcu ubiegłego roku miał 167, teraz pewnie podskoczył trochę ale nie ma więcej niz 170  😉
😡 rzuciłam okiem na poprzednią stronę ale jakoś mi umknęło
  dzięki 😉
FirstLight jasne, można się umówić 😉 zawsze raźniej 😉 muszę to cudo na żywo zobaczyć  😜
wiem, że zrobiło się tu ,,żabieńsko" ale moge wrzucić jeszcze zdjęcia młodziaków? akurat dzisiaj robiłam  👀
galopada_, głupie pytanie 🙂 Wbijaj z fotkami, to są bardzo ładne konie.
Wstawiaj Galopada! To jedne z niewieku porzadnych,przemyslanych mlp, ja je uwielbiam! Ps od piatku jestem w stadzie, jak Gocha bedzie jezdzic moge pofocic.Za 2tyg tez.
galopada_ wstawiaj wstawiaj, koniecznie 😉
quantanamera  :kwiatek:

Karla🙂 nie wiem dokładnie kiedy jedzie Rudy, ale na pewno jeszcze w kwietniu. Mam nadzieję, że uda Ci się  być akurat w Boguslawicach jak Gosia będzie jezdziła  😉

3 latki:

Day by day (po Sadam po Askar) - który powoli zaczyna wyglądać jak koń a nie wielki zrebak  😁 tydzień po kastracji więc jeszcze srednio wygląda.

krówka Dessa po Sadam po Askar - wybiera się do ZT jesienią

Justine po Sadam po Askar / Jurata po Przedświt XIII-4 - która jest coraz bardziej podobna do matki  😉

i 2 letni Drift po Jasnym Poranku ( zdjęcia Drugiego Poranka niebawem, bo czas zacząć go przygotowywac do Białki  😉 )

Qanta a ja tu wypatruje twego karego
gdzie fotki - koniecznie wstaw więcej wiecej wiecej
subaru
Trzymam Cię za słowo  💃
galopada
Świetne fotki !! Fajnie młodziaki wyglądają wszystkie zmieniły się na +, widać, że dorastają 🙂 Poraneczek - cukiereczek  😍
galopada_ Drift na tym zdjęciu wygląda znacznie lepiej niż na wszystkich które są na stronie  😉

a Justine jak zwykle pięknie choć brzusio urosło  🤣
galopada natknęłam się na twoje młodziaki przeglądając ogłoszenia, jak dla mnie to Jarowit jest  😜 śliczne CIASTECZKO. Krótki, zwięzły, długie nogi. Mój typ.
I ta maść... Skrobnij coś więcej o nim 🙂
ulcia_jg bo na tamtych zdjęciach ma rok, a na tym 2  😉 zdjecia na stronie zaktualizowane właśnie przed chwilą.

kajpo no my mówimy ze jest takim ,,supełkiem", krotki, zwięzły no i laleczka  😍 Jurek jest ciekawski, lubi jak się ktos nim zajmuje. Nie moze zrozumiec, ze ktos stoi obok jego boksu i na niego nie zwraca uwagi  😂 No co ja mogę więcej napisac... powiedz co byś chciała wiedziec to odpowiem  😉

i jeszcze zdjęcie z dzisiaj:

Możemy się przyłączyć do wątku, możemy?

Mój niespełna 4-latek, podjezdek

photo A. Drgas  :kwiatek:

pozdrawiamy 🙂
Makrejsza   POZYTYWNIE do przodu :)
12 kwietnia 2012 17:25
Co ma w papierze? Uroczy jest 🙂

Moja pięciolatka z pierwszych zawodów, więcej zdjęć w kąciku ślązaków
galopada same piękności  🍴 kasztany, oczywiście najpiękniejsze !  😍  😁
Moniqa fajny! powiedz o nim coś więcej!

a mój rudyś skończył dzisiaj 4,5 roku  💃
Moniqa
Zapraszamy, zapraszamy, piękny młodzian powiedz o nim coś więcej 🙂
Makrejsza
I jak debiut udany ?
galopada
Wreszcie wkleiłaś Jarka  😜
armara Jarosław już śmiga z siodłem. Jeśli szystko pójdzie dobrze to w ciągu tygodnia będę juz jezdziła......  😉
O kurczaki, ale fajnie  🏇 I jak Ci się z przystojniakiem pracuje ?
12 kwietnia 2012 17:38
Armara, pomijając fakt, że tak wiał wiatr, że kilka drzew w okolicy tego nie wytrzymało 😉, to było ok.
Jechałyśmy LL-kę WKKW, ale tylko ujeżdżenie , zaliczone na 60% 🙂  Zadowolona z niej jestem bardzo, z siebie trochę mniej 🙂
Bardzo dzielne jesteście, gratuluję  🏇 :kwiatek:
12 kwietnia 2012 17:44
Dziękujemy 🙂  :kwiatek:
armara na razie nic sie nie dzieje w sumie. Nie nakręca się, nie jest galopoholikiem z jakimi juz mialam styczność parę razy  😁

a mój przez płot  😁

Wojenka   on the desert you can't remember your name
12 kwietnia 2012 19:48
galopada, a swojego dużego już uruchomiłaś?
Dzięki dziewczyny za miłe słowa :kwiatek:

Młody to hanowerek - po Don Frederico, z matki po Roadster/Rohdiamant  + Andiamo
(http://www.allbreedpedigree.com/danzante8)

Cieszę się, że zaczyna wyglądać jak koń  😁 Zrzucił mamuta i ukazało się co ma "pod spodem"
Przyjechał jako surówka, powoli zaczyna pracować pod jeźdźcem
(i tutaj należy się mega wielkie podziękowanie dla Pani Trener  :kwiatek:  )

Jeszcze ostatnie foty Młodego i uciekam 😉

portetowo

padokowo

i z gay-friendem 😉

Wojenka biegał juz trochę na lonzy. w przyszłym tygodniu juz wsiadam, bo zakończyłam bój z ósemkami i czekam az mi sie wszystko zagoi 😎 😵
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się