Burza: Dla mnie bez szału, trochę się zlewa ; ) Za to w mojej wyobraźni wygląda szałowo pod moją siwą *.* Także jakbyś zdecydowała sie go puścić masz chętną : >!
Burza, elegancko, fajnie, ale faktycznie, trochę więcej bordo w bordo by mogło być 🙂 Chciałabym zobaczyć Piorka w owijkach pod kolor cottona, wydaje mi sie, ze byłoby ślicznie.
Dramka moim zdaniem rozmiarowo nie odbiegają od innych czapraków VS, mój leży podobnie pod siodłem jak Eskadron Nici 😉 mam tylko takie zdjęcie poglądowe 😉
[quote author=xxagaxx link=topic=79630.msg1364756#msg1364756 date=1333830842] Chcesz konia w boksie w tym trzymać??
u nas w stajni jest jedna osoba która trzyma konia w tym dralonie w boksie i to jeszcze w dralonie z royalblue, aż serce się kroi... [/quote]
heheheehhe 😂 u nas w stajni to w ogóle 'wieśniaki': konie chodzą do karuzeli w veredusach carbonach i podgryzają nowe kantary eskadrona które wiszą na boksach
Tak Burza, grożę i kiwam palcem! Nie wolno marudzić 🙂 A ja teraz czekam, aż Burza wpadnie do mnie zrobić zdjęcia tego co mi zostało po oddania Navy i Burgunda Pioreczkowi 😉