Kuce - wszystko o

subaru
myśmy naszemu kucykowi tez zrobili licencję, krył nawet po pare klaczy w ciągu roku. Ale w wieku lat 5 zrobił sie na tyle nieprzyjemny jako ogier (przede wszystkim w obsłudze na zawodach były problemy-tak sie kogucił do innych koni, że "nie zauważał" człowieka po drodze!) że został ciachnięty.
i jako wałach jest znacznie lepszym koniem sportowym a nade wszystko znacznie wygodniejszym!
A robiąc mu licencje myślałam mniej więcej tak jak ty piszesz-jak już jest i ma zostac na stałe to niech sobie ma tą licencję:-)
Ale życie zweryfikowało pomysł 😉
to ja wrzucę Wam poniaczka z dzis 🙂
Time  pierwsze zdjęcie musisz dać do konkursu na Najsłodsze zdjęcie roku  💘
emptyline   Big Milk Straciatella
10 kwietnia 2012 20:18
Time, kocham Twojego kucyka, jest zdecydowanie moim ulubionym, zaraz po Całusie i chwilkę przed Scarto 🙂 Oczyska boskie, a zdjęcia...oj, no szkoda gadać. Mam nadzieję, że nam też się uda kiedyś takie ustrzelić. 🙂

wilczyk, to się cieszę! A owijki, oj, jeszcze nie wiem, jak to upiorę 🙂

Tia, dzięki wielkie!
Kayra   Kucusiowy wariat :P
10 kwietnia 2012 20:20
Time, ukradnę Ci go... Jak nie podobają mi się siwe tak ten ah.... 😍
dzięki dziewczęta! 🙂 :kwiatek:
tak czytam sobie ten wątek, ale się nie odzywam, bo w sumie nie mam po co 🙂 ale.. co Wy wiecie o głupich minach  😁

wybiegowe z dziś 🙂

i ze skoków z początku marca 🙂 chyba go tu nie było 🙂

10 kwietnia 2012 20:37
Zygzak, ależ on wysiwiał! Prawie bielusieńki 🙂 Mam nadzieje, że mojemu Gnomowi to nie szczeli do głowy...
Padokowo:
Zygzak - fajnie skacze poniak 🙂
haha, mina mistrzowska 🙂
Kayra no wysiwiał 🙂 choć na co dzień aż tak tego nie widać, ale jak popatrzę na zdjęcia z początków naszej współpracy..  😁

Time żeby jeszcze miał tyle samo chęci co ma techniki to byłoby całkiem fajnie 😁

dziunka chyba najlepsze jego zdjęcie jakie udało mi się zrobić (w sensie min)  😂
Time  jejuuu ukradne ci go chyba  😍 ejj no Twój kucon podoba mi się prawie tak bardzo jak mój hahaha mało który tak "wysoko w rankingu" jest
emptyline   Big Milk Straciatella
10 kwietnia 2012 23:36
A tak a'propos min, mój się krzywi i wygląda jak świniak.
Kucynek z Lanego Poniedziałku 😉
Solaoke to konik polski tak? hehe też mamy konika polskiego, klaczuchę 🙂
A my z kucykiem zaczeliśmy się przyzwyczajać się do szorów, plan jest taki, że będzie chodzić w sulce i będzie mini kłusakiem  🙂
szkoda, że jestem za stara żeby się na niej ścigać  😁

Tia, tak to kn  😀 Wałaszek 😉
to ja wam przedstawię Fionkę klaczka trafiła do nas zima w opłakanym stanie. Mega obklejona gnojem 3 tygodnie zanim ją doprowadziliśmy do porządku i można jej było założyć siodło. Klaczka całe dotychczasowe życie spędziła u rolnika dawała co roku źrebaka i czasami chodziła w bryczce od przypadku do przypadku ktoś na nią wsiadał. A u nas okazała się koniem ideałem i dla początkujących i dla mojej skokwej grupy dzieciaków.
A to ostatnie jej dokonania.

i jej pierwsze chyba w życiu 110 cm
Aszka fajna klaczucha  🙂 dobrze, że ją wzieliście  👍
To ja dodaje mojego łaciaka z wakacyjnego terenu😉 Dawnoooo  🏇
wilczyk - oh i ah dziekuję  :kwiatek:
To specjalnie FOR U jeszcze kilka fotek  💘
11 kwietnia 2012 21:11
Time, podaj adres, przyjadę po kuca... Już załatwiam przyczepkę 🙂 PIĘKNY! Ostatnia fotka na avek ;]
żegnaj się powoli z kucykiem  😍
Happiowa   córka grabarza
11 kwietnia 2012 21:18
Time C U D O W N E! 💘
zaczynam się bać, muszę kucyka zabunkrować bo jeszcze spisek zrobicie i nim się obejrzę a poniaczka nie będzie  😁 😜
wrzucałam do wątku źrebakowego, ale mało kto stąd tam zagląda to wrzucę i tu 🙂

kl. Kortina kf (Grafit kf - Korweta kf po Filutek kf) ur.2.04.2012
najchętniej by na ręce wlazła 🙂 na kolanach mi się usilnie wczoraj kładła 😁

i na pierwszym spacerku 🙂

og. Emaus kf (Graham kf - Euforia kf po Fason hc) ur. 8.04.2012

jaki ma ogonek kręcony  😍
Kucka Delka   😉
Zygzak źrebol cudny  😍
subaru2009   Specjalizacja: Od lady do szuflady.
13 kwietnia 2012 19:05
Zygzak co za cudne dziecię 😀

Cedryk b fajnie malowana 😀 taka .. jak nie lubię kasztanów to ta chwyta za oko 🙂

A ja jutro do dziecka i wsiadam !  🏇
Też kiedyś nie lubiłam kasztanów, dopóki nie stałam się szczęśliwą posiadaczką 😉, to jest drugi kasztan w rodzinie. I  :kwiatek:
Twój kuco boski, już go tu podziwiam od dawna.
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się