Aravey, ale super kolor ma ten york! Mogliby tylko wprowadzić podział na DL i VS, bo nie cierpię takich prostych czapraków pod skokówkami (chociaż i tak wygląda całkiem całkiem). xxagaxx, uwielbiam to zdjęcie, kojarzy mi się z panami spod mojego wiejskiego sklepu, którzy ze wszystkich sił starają się utrzymać pion. 😁
gryglodor wyglądają dobrze zwinięte, choc ja na takie krótkie nózki bym ciut bardziej w dół i w górę zawinęła, zeby nie wyglądały jak takie serdelki 😀 A to zwierze źrebne czy takie grube? 😁
xxagaxx o wielkie dzięki! nikt mnie nie uczył zawijać poprawnie i to właściwie jest metoda prób i błędów. 😉 znaczy się raz czy dwa, trenerka pokazywała, ale to było strasznie dawno. 😉 źrebne, źrebne. 10 miesiąc. 😉
xxagaxx dzięki :kwiatek: Dzionka ładnie w ESie,ale macie chyba lepsze zestawy? 🤣 kittajka Esa puszczaj, resztę zostaw :kwiatek: gryglodor ja mam zawsze problem z Ankowymi owijami :P Raz mi wychodzi,raz nie. Ostatnio maiza w ogóle nie mogłam zawinąć na małego 🤔wirek: Azbuka jak nie lubię jasnych fioletów na rudych,tak tu wygląda meeeega! serio, przeprzepięknie 😜
emptyline nie powiem, podoba mi się, niestety dereczka nie jest już taka czysta, bo kucyk zgubił ją po drodze do stajni i leżała sobie na ziemi dopóki nie zoorientowałam się, że gdzieś zniknęła 😉