Oferta Lidla, Netto i innych niekońskich marketów
Rtk, dzięki Bogu, na wałeckiej wiosce byłam jedyną osobą interesującą się tym sprzętem, grzecznie wszystko obejrzałam i odłożyłam w nienaruszonym stanie to, co mnie nie interesowało. 😉
Ale scena, którą przedstawiłaś świadczy tylko o tym, że "wieśniak" to stan umysłu, a nie cecha określana przez miejsce zamieszkania 😉
We Wrocławiu. ul. Szybowcowa 🙂
Nie kojarzę dziewczyny ze zdjęć z forum więc chyba tu nie bywa, he he he.
A ja byłam i szczotek już nie było. czapraki zostały tylko 2 czarne, 2 palcaty i 2 kantary. Mam niedaleko jeszcze jedno netto, ale niezbyt mi po drodze no i szczotek nie potrzebowałam tak naprawdę.
w Gnieźnie w Netto było jeszcze wszystkiego po kilka sztuk... kantary ładne, podszywane, mocne okucia, czapraki tez całkiem fajne, mięsiste, uwiązy takie sobie, pacat jak palcat.... ale wyszłam ze sklepu z 2 kompletami szczotek: niebieskim i żółtym 🙂
Ja byłam dzisiaj w jednym z poznańskich netto i zakupiłam duży komplet szczotek niebieski (bo tylko taki był), były też dwa czapraki, trzy uwiązy i dwa kantary i mały zestaw szczotek... więc jak coś to jeszcze są 🙂
A ja jestem zła , bo byłam w Netto i był tylko jeden mały komplet szczotek. 👿 Kazałam kuzynce sprawdzić czy u mnie może jest ten duży komplet..
Rzeczywiście lipa straszna.. Jedyne co mi jeszcze wpadło w oko to ładny , bordowy kantarek ze złotymi ozdobnymi naszyciami i sprzączkami. Tylko niestety był Full , a na łeb mojego konia wszystko jest za duże. 👿 Więc szkoda mi było tyle kasy wydawać..
Czapraki były dwa. Czarny i beżowy. W sumie ten beżowy nawet fajny był. Jakościowo też nie najgorsze. Ale 70zł w życiu bym nie dała.. Mam tylko nadzieję , że wszystkiego nie sprzedadzą i będą wyprzedaże.
Sonkowa, ja kupiłam album na zdjęcia, bardzo ładny. bylam w okolicach 12 i podobno kompletów szczotek było DWA i zeszły godzinę po otwarciu, jedna osoba kupiła ;/ kantary były dwa, jeden nawet ładny, zielony, podwójna regulacja, podszycia, i jakies pierdółki, ale nie wart 40 zł, drugi to w czarno-białą kratkę, bez podszyc i bez sprzaczki, tylko zapinane na regulacji. uwiązy trzy dwa szmaciane, cieniutkie i bardzo bardzo liche, jeden biało-czarny, porzadniejszy z plecionych taśm, ale też uwazam, że nie wart 20 zł 😉 czapraki koszmarne, cienkie, tandetne, nijak do ceny jakość się nie odnosiła.
ale albumy bardzo ładne 🙂
eee mi się czapraki podobały, 70zł niewarte ale ładne 😉 kantarek podszywany był też bardzo ładny, ale też 40zł niewarty... ale czaprak za 50zł bym wzięła, ten zielony mnie urzekł, ładnie by mój czarnuszek w nim wyglądał 😁
u mnie byly 2 palcaty , 2 kantary - jeden podszywany niebieski a drugi w kratke zielona , 1 komplet malych szczotek , 2 czapraki w tym pony , granat i czarny , i uwiazy w tym jeden wzielam dla siebie , ten mniej szmatkowy , niebiesko-zielony
eee u mnie też lipa... W sumie to kupiłam kantar granatowo-siwy w kratkę z uwiązem jak dla mnie bardzo fajny za 40zł i na siwą pasuje 🙂 Siostra zdecydowała się na uwiąz i komplet szczotek (wzięła dla psa) . Czapraki za grosz nie warte takiej ceny w życiu bym ze takie badziewie tyle kasy nie dała... Był błękitny i czarny, i nie wiem czy ktoś zauważył ale miały odwrotnie przyszyte paski do przystół. Były też 2 baciki,ale wyglądały jak po II wojnie światowej 🙄 Albumy mi się nie podobały 🙁
To dali różne kolory po sklepach. Mi jedynie pod pasowały te szczotki i uwiąz, który według mnie był warty ceny(porównując m.in. z uwiązem inter api chyba ta sama cena, który po miesiącu wygląda jak najgorszy "sznurek"😉. Czapraki nie były warte, a albumy mi się nie podobały- u nas były 2 rodzaje "obrazków".
Ale powinniśmy się cieszyć, że w ogóle coś rzucili końskiego 😉 .
pewnie walna te rzeczy na przeceny 😎 😎
U nas został chyba tylko uwiąz szmaciany , albumy i palcaty. A szkoda, bo liczyłam, że coś przecenionego kupie.
a te szczotki to się do czegoś nadają czy raczej byle jakie, tak na żywo?
Pytam bo będę musiała babcię wysłać chyba bo w warszawie netto nie ma 🤔
Opłaca się. Ja mam te dziecięce, ale 2 szczotki mają drewnianą oprawę , w tych większych była plastikowa i rączka była taka"opadająca". Za te cenę się opłaca. W sklepach taki zestaw kupić za 30-40parę złotych.
Ja kupiłam dla swojej kantar z uwiązem za 40zł czarno szary. Ale za to nie bylo u mnie ani jednego kompletu szczotek, ani jednego palcata i ani jednego albumu !!!!! Były tylko żółty uwiąz, który był jak szmata dosłownie...
Granatowy uwiąz też taki miekki i nitki powyłaziły z niego. No i dwa czarne czapraki, które nic nie warte ....
Jestem mega zła na nich, że nie dali do naszego netto ANI JEDNEGO kompletu szczotek grr !!!!
(zato ciesze się z kantarka z uwiązem, bo na ulotce jest, że kantar 40 a uwiąz 20, a ja za moj kantar z uwiazem dałam same 40zl 🤣 ).
Zdjęcie kompleciku na mojej Rudzince postaram się mieć jutro :kwiatek:
Tia, eeej to też bym wzieła jakbm wiedziała! moze jutro podskoczę, choc watpie, żeby było. bo sądizłam ze własnie ten kantar czarno biały za 40 zł a za 20 uwiąz! jakbym wiedziała, że razem to bym wzieła:/
No bo do mojego był podpięty uwiąz i metka tylko na kantarze 😁
Ale zobacz, zobacz ;D Zawsze można zrobić cyko myku i uwiąz doczepic do kantara i z uwiązu metke oderwać a na samym kantarze zostawić 😜
Tia, ty tak serio? Brawo 🤔wirek:
Szczotki wyglądają na fajne, kantar był taki bordowy ze złotymi elementami, nawet miał jakieś podszycie, ale... za 40 zł znalazłabym fajniejsze 😉 Z kolei drugi był bez podszycia i pomarańczowo-brązowy, więc totalnie nie moja kolorystyka.
Szczotki u nas były tylko żółte, może ktoś chciałby się wymienić za niebieskie? 😉
Livia Nie jedna rzecz już widziałam jak ludzie przekabacali. Ja osobiście tego nie robię, bo stać mnie na to, żeby kupić koniowi daną rzecz bez przekrętów, ale w byłej stajni miałam dorosłą "babę", która bez zadnego stresu, nic mówila każdemu jak to sie tam robi, żeby miec a nie wydać 👿. Może troche się zapędzilam, ale to wina towarzystwa byłej stajni 😡. No dobra koniec tego 🚫 , mój kantar wydaje sie mocny, ma srebrne okucia. Ale był granatowy z podszyciem neoprenowym (?) też ze złotymi okuciami, ale ta sprzaczka mnie nie przekonywała ...
Tia, sorry, nie kradnę... dla mnie jak jest napis "uwiąz 19, kantar 39" to nawet jak przyczepiony jest to i tak pełnopłatny...
czyli dobrze myślałam, a Ty zapłaciłaś za jedno, bo drugie podczepione i metki nie miało, a nie za komplet 39.
trzeba sobie radzić w tym chorym kraju 🙄
Sonkowa, ja kupiłam album na zdjęcia, bardzo ładny. bylam w okolicach 12 i podobno kompletów szczotek było DWA i zeszły godzinę po otwarciu, jedna osoba kupiła ;/ kantary były dwa, jeden nawet ładny, zielony, podwójna regulacja, podszycia, i jakies pierdółki, ale nie wart 40 zł, drugi to w czarno-białą kratkę, bez podszyc i bez sprzaczki, tylko zapinane na regulacji. uwiązy trzy dwa szmaciane, cieniutkie i bardzo bardzo liche, jeden biało-czarny, porzadniejszy z plecionych taśm, ale też uwazam, że nie wart 20 zł 😉 czapraki koszmarne, cienkie, tandetne, nijak do ceny jakość się nie odnosiła.
ale albumy bardzo ładne 🙂
To ja wykupiłam te 2 zestawy szczotek : ) jeden niebieski , drugi zielony 🙂 ( jak pojechałam do stajni to dziewczyny mi jeden zestaw zabrały ) 😁
W netto byłam o 11 i właśnie rozkładali sprzęcik 🙂Jak byłam to nie rozłożyli jeszcze albumów, uwiązł widziałam czerwono- czarny ale był jakoś marnie wykonany ... czaprak był czarny i chyba zielony, ale za tą kasę to mnie nie powaliły 🙄
z zielonego zestawu dla dzieci jestem bardzo zadowolona, jednak gdy w już w domu otworzyłam ten niebieski to okazało sie że gąbka zafarbowała od szczotki 😫
ale za tą cenę to się opłaca : )
ale ten kantar i uwiąz to był komplet... lepszy kantar, podszyty był za 39,99 a ten gorszy bez podszycia był tez za 39,99 ale + uwiąz ten z taśm pleciony, w tym netto co byłam każdy kantar miał doczepiony uwiąz a przy uwiązie nie było metki
Mi się właśnie też tak wydawało..
Ale w sumie ten najlepszy uwiąz był podczepiony do kantara a te tandetne były normalnie z metkami.. Więc dziwne to wszystko .. 👀
Mój komplet. Na metce było "kantar parciany w kratę. Uzda i uwiąz" . I zapłacilam 40zł (bez grosza)
Tia dokładnie tak, też się zdziwiłam szłam nawet do czytnika sprawdzić 😉 faktycznie lepszy uwiąz był z gorszym kantarem i w tej samej cenie był sam lepszy jakościowo kantar
No właśnie. W komplecie uwiąz był mocniejszy, sztywniejszy, A te osobne to do du** ...
U mnie tez byl sam kantar ladniejszy solo, i zczepiony kantar z uwiazem w kratke z metka tylko na kantarze. Wiec to nie przypadek, tylko gazetka nie opowiedziala szczegolow 😉.