Re- Voltowa Foto Zabawa. Przyjmujesz wyzwanie ? :)
Takie moje luzne przemyslenia. :kwiatek:
Po co w ogole robic liste? Niech kazdy kto chce po prostu zrobi zdjecie, podpisze sie nickiem i wyszle Ninevet przed terminem ostatecznym.
Jak widac osob sie zglasza naprawde duzo, tak ze 4 sie zawsze uzbiera, a jesli temat bedzie kiepski to zawsze ktos o tym napisze tu w watku, wtedy sie zrobi glosowanie, albo liste ktora naliczy conajmnie 4 osoby i koniec spamowania.
Te listy strasznie zasmiecaja watek, dlugo sie szuka zdjec potem i ich autorow, ciezko jest sie polapac.
Ja glosowalam na ptaszka, urzekl mnie 😍
prócz kopiowania listy, mało kto sie nie wypowiada na temat, więc taka forma zgłoszeń pewnie zostanie
zgłoszenia wysyłane na pw do np nine, zablokowałyby pewnie skrzynkę, nie zgłaszanie się publiczne doprowadzi do tego że może się okazać iż bawi się 1 osoba lub nikt,mimo pasującego tematu
przyjęliśmy taką formę więc się jej trzymajmy, można tylko mieć prośbe do nine by na pierwszej stronie edytowała swój post i wstawiała link ze strony ze zdjęciami z zabawy, oraz podpisała go tematem zadania, warto by było też gdzieś zapisać wyniki ankiety danego tematu, bo po skasowaniu w sumie nasze wypowiedzi tylko coś o wynikach mówią
no przecież jest wszystko z pierwszej strony, z pierwszego postu.
Temat 1szy: Wiosna, czyli nowy początek - zdjęcia [url=http://re-volta.pl/forum/index.php/topic,87575.msg1358784.html#msg1358784]re-volta.pl/forum/index.php/topic,87575.msg1358784.html#msg1358784[/url]
a zgłoszenia publiczne w formie listy mobilizują, "zgłosiłam się zrobię" 😉
sorry nine, nie lukam na początek, myślałam że na to nie wpadłaś, ale widać o wszystkim pomyślałaś, dzięki
tylko link nie do tej strony, bo to strona na której wawrek modowo usunął zdjęcia 😉
Ja już mam zdjęcie 🙂😉 dziś pojechaliśmy z chłopakami na wycieczkę i udało mi się coś pstryknąć. Ile się na męczyłam 😁 musiałam szpilki ściągać i skakać na bosaka przez rury, by się tam dostać 😁
1. Facella
2. Nine
3. karolinag4
4. akselka
5. aniapa
6. In.
7. Fog
8. Hera
9. NoNou
10. fin
11. buyaka
12. Baffinka
13. rambuesa
14. m.indira
15. arivle
16. madmaddie
17. Cierp1enie
18. Time
19.Mysza
20. armara
21. agulaj79
22. Tristia
23. Breva
24. wilczyk
Cierp1enie, ale po co wstawiasz zdjęcia?
po to by zobaczyć jej drogę przez mękę w dążęniu do celu 😉 a przy okazji podsunać jakiś pomysł innym, calkiem przypadkiem, lub też uczulić na to by już takiego zdjecia nie robić, bo ona juz to ma
tak czy inaczej miała jakiś w tym cel, jaki, to tylko Cierp1enie wie
Cierp1enie, ale po co wstawiasz zdjęcia?
Na dodatek beznadziejne, bez ładu, składu i pomysla 😉
yyy ale one chyba tylko miały obrazować przeszkody jakie musiała pokonać żeby zrobić zdjecie którego nei pokaze tylko wyśle nine zgodnie z zasadami.... założę się że na żadnym zdjęciu nie widać tego co faktycznie fotografowała!
Cierp1enie, podziwiam poświęcenie😉 ja już na rurach bym zeszła przez lęk wysokości:P ciekawa jestem co znalazlaś takiego że warto bylo ryzykowac;P ja jeszcze nawet nie zabraalm się za to zdjęcie... musze się dobrze zastanowić i w końcu ruszyć z domu😉
Ja zrozumiałam to dokadnie tak jak Breva- Cierp1enie chciała pokazać jak się poświęca dla zdjęcia.
Jednak chyba nie potrzebnie, bo mogła podsunąć innym pomysł itd. 😉
Ja przy zdjęciach cierp1enie mogłabym się doczepić tylko do tego drugiego, pierwsze i ostatnie nic nie pokazują 😉
Dodofon cierp1enie chciała pokazać jak musiała się dla zdjęcia poświęcić. W poście jak byk widnieje opis 🙄
Breva nie widać tego, co sfotografowała 🙂 Znam to miejsce i wiem, że to był dopiero początek jej zmagań z rurami 😁
1. Facella
2. Nine
3. karolinag4
4. akselka
5. aniapa
6. In.
7. Fog
8. Hera
9. NoNou
10. fin
11. buyaka
12. Baffinka
13. rambuesa
14. m.indira
15. arivle
16. madmaddie
17. Cierp1enie
18. Time
19.Mysza
20. armara
21. agulaj79
22. Tristia
23. Breva
24. wilczyk
25. monia
1. Facella
2. Nine
3. karolinag4
4. akselka
5. aniapa
6. In.
7. Fog
8. Hera
9. NoNou
10. fin
11. buyaka
12. Baffinka
13. rambuesa
14. m.indira
15. arivle
16. madmaddie
17. Cierp1enie
18. Time
19.Mysza
20. armara
21. agulaj79
22. Tristia
23. Breva
24. wilczyk
25. monia
26. Sanna
Dokładnie, mój post nawiązywał po prostu do wcześniejszej wypowiedzi dla tych co się nie zapisują teraz do zabawy, bo nie wiedzą czy zrobią dobre zdjęcie,a jak zrobią to się dopiero zapiszą. Ja się zapisałam i teraz się staram, by to zdjęcie zrobić, bo inaczej to już nie ma sensu.
Zdjęcia i opis mojej przygody skasowane, niepotrzebnie dodawałam
Breva - właśnie o to mi chodziło 🙂 na tych zdjęciach nie ma nawet kawałka tego, co pokazałam na swoim zdjęciu konkursowym 🙂
Dodofon - myślisz, że bym wstawiła takie zdjęcie na konkurs? Przecież tam nic nie było, nic nie przedstawiało.
ja dzis miałam w końcu powód,żeby z aparatem wyjsc z domu, a mianowicie swieta i obżarstwo 😁
i cos tam cyknęłam, póki co nie wysyłam bo nie wiem czy czegoś lepszego nie ustrzelę 🙂
Cierp1enie, aaaa sorki, bo myślałam że zdjęcia na konkurs wstawiłaś 😡
zapisuję się 😀
1. Facella
2. Nine
3. karolinag4
4. akselka
5. aniapa
6. In.
7. Fog
8. Hera
9. NoNou
10. fin
11. buyaka
12. Baffinka
13. rambuesa
14. m.indira
15. arivle
16. madmaddie
17. Cierp1enie
18. Time
19.Mysza
20. armara
21. agulaj79
22. Tristia
23. Breva
24. wilczyk
25. monia
26. Sanna
27. Fantazja
Fantazja - nie nie 🙂 Chciałam tylko pokazać, że to zabawa i czasami można się poświęcić by mieć jakieś zdjęcie, jak już się zapisało do tej zabawy 🙂
To ja też się tym razem odważę
1. Facella
2. Nine
3. karolinag4
4. akselka
5. aniapa
6. In.
7. Fog
8. Hera
9. NoNou
10. fin
11. buyaka
12. Baffinka
13. rambuesa
14. m.indira
15. arivle
16. madmaddie
17. Cierp1enie
18. Time
19.Mysza
20. armara
21. agulaj79
22. Tristia
23. Breva
24. wilczyk
25. monia
26. Sanna
27. Fantazja
28. jestemzlasu
ha ha - święta spędziłam na łonie przyrody, bez kompa, tematu więc nie znałam.Taka paskudna ruina stanęła mi na drodze i chwilę pomyślałam, że dobra by była na konkurs, tylko kto poda taki temat. Oczywiście zdjęcia nie zrobiłam 🙂
Marysia - trzeba było robić, choćby dla zwykłych pstryków 🙂 ps. teraz masz nauczkę 😁 😁
Ja mam tyle pomysłów, ze głowa mała 😉 Tylko czasu jak na lekarstwo :/
baffinka, Facella, fakt, zgłosiłam się, a potem odpadłam - w końcu znalazłam nową pracę i pochłonęła mnie od A do Z, ale obiecuję, że w tej edycji już postaram się zgłosić swoje dzieło 😀 Sorry Nine za zamieszanie, sama się zdziwiłam, że mogę się tak zająć pracą 😁
1. Facella
2. Nine
3. karolinag4
4. akselka
5. aniapa
6. In.
7. Fog
8. Hera
9. NoNou
10. fin
11. buyaka
12. Baffinka
13. rambuesa
14. m.indira
15. arivle
16. madmaddie
17. Cierp1enie
18. Time
19. Mysza
20. armara
21. agulaj79
22. Tristia
23. Breva
24. wilczyk
25. monia
26. Sanna
27. Fantazja
28. jestemzlasu
29. MsCarmen
Dziewczyny, bo ja się tak trochę boję, że jeśli terminy będą takie krótkie, i będziemy się bawić tydzień w tydzień to szybko nam się skończą tematy, lub ucichnie chęć i coraz mniej osób będzie chciało się bawić? Czy tylko ja mam takie uczucie, że szybko skończy się zapał wtedy?
arivle, no nie wiem czy jest to możliwe żeby skończyły się tematy... wystarczy rzucić np maksymalnie otwarty temat, typu "moja interpretacja piosenki pt."... i tu każdy musi posłuchać piosenki i spróbować zobrazować swoje odczucia😉 a pisoenek jest mnóstwo!😉 i ja bym się o to np. nie bała - mi raczej mijał zapał kiedy było przedłużanie o jeszcze jeden tydzien, bo ileż można myśleć o jednym temacie😉 poza tym myślę sobie że wlasnie taka częstotliwośc i regularność spowodują że focenie wejdzie w nawyk, a zdjęcia np. raz w miesiącu niewiele nauczą i łatwiej będzie to olać... takie moje przemyślenia😉 a, no i najważniejsze - jeśli dla kogoś jest za często to zawsze może sobie zrobić przerwę nie biorąc udziału w danym zadaniu😉
Arivle ale termin jest do 24 czy jakos tak. 2 tygodnie ponad. do tego 4 dni glosowania i na jeden temat wychodzi 3 tygodnie.
do 24? To jestem ślepa widocznie. W takim razie macie całkowitą rację. Byłam pewna, że na zrobienie zdjęcia jest tydzień 😵 :kwiatek:
Gratuluję wygranej !!! :kwiatek:
Moje zdjęcie było nr 5 🙂
I oczywiście dopisuję się do nowego tematu 🙂
baffinka, Facella, fakt, zgłosiłam się, a potem odpadłam - w końcu znalazłam nową pracę i pochłonęła mnie od A do Z, ale obiecuję, że w tej edycji już postaram się zgłosić swoje dzieło 😀 Sorry Nine za zamieszanie, sama się zdziwiłam, że mogę się tak zająć pracą 😁
1. Facella
2. Nine
3. karolinag4
4. akselka
5. aniapa
6. In.
7. Fog
8. Hera
9. NoNou
10. fin
11. buyaka
12. Baffinka
13. rambuesa
14. m.indira
15. arivle
16. madmaddie
17. Cierp1enie
18. Time
19. Mysza
20. armara
21. agulaj79
22. Tristia
23. Breva
24. wilczyk
25. monia
26. Sanna
27. Fantazja
28. jestemzlasu
29. MsCarmen
30. Dyra
Nine- Chciałabym zapytać czy dozwolone jest przerobienie zdjęcia na sepię lub czarno-białe i ewentualne wymazanie elementu (np. antena)?
z wymazywaniem nie wiem, to można by przedyskutować.
Ale BW czy sepia... spoko 😉