Kącik Małolata...:D

Mysza mam podobnie, wybuchowa mama  😁
Mysza   "Śmierć jest kolejnym koniem, którego dosiadamy"
09 kwietnia 2012 14:31
U mojej to często się zdarza jak pracuje np 5 dni pod rząd, jeden dzień wolny i znowu 5 dni pod rząd. Nie jest już pierwszej młodości, końskiego zdrowia też nie ma. Wykańcza ją to wszystko i czasami chodzi wściekła, chyba sama nie wie o co jej tak naprawdę chodzi. Na szczęście najczęściej obrywa mój tato 😁
Moja akurat pracuje w polu, jeździ na targi warzywne, czasu dużo nie ma, często zmęczona, pokrzyczy na mnie, ale za 5 minut jej przejdzie 😀 Tato za granice wyjeżdża, no teraz akurat w domu jest 🙂 Więc u mnie też tato częściej baty zbiera  🤬
09 kwietnia 2012 14:37
Taka już natura matek 😁 Ciekawa jestem, co kiedyś moje dziecko będzie o mnie sądzić 😁
Mam tylko nadzieję, że będzie jeździć konno. Może będzie się łatwiej dogadać 😂
Owszem, oby nie tylko "lofciam konisie" 😁
Hermes   Może i mam podły charakter, ale za to dobre serce.
09 kwietnia 2012 14:52
ida to będę jak wrócę do domu to się umówimy co i jak 🙂 albo zamiast tej dobrej kawy mocniejszy trunek 😁 za te zawody w końcu 😎
małolaty z Lublina mam kilka pytań co do uniwersytetu przyrodniczego więc jakby któras miała chwilę i chęć mi pomóc to poprosiłabym PW  :kwiatek:
Hermes ok to dawaj znać na fb albo tu  😀
09 kwietnia 2012 14:56
idaczerwcowa, sponio, albo będę pisać/dzwonić 🙂

A może któraś Warszawska małolata chce się spotkać jeszcze? 🙂
Hermes a zielonogórska to już nie? 🙁
Intryga jak zawitasz jutro do Wawki to jak najbardziej i zielonogórska bedzie mile widziana  😀
Ida a przyjedziesz po mnie?  :kwiatek:
09 kwietnia 2012 15:01
Intryga, dawaj do nas do Warszawy 🙂
Intryga to zależy gdzie  😀 jak na dworzec to Cię zgarniemy po drodze  😁 ale jak do Zielonej Góry to chyba nie bardzo bo moje prawko jeszcze się robi  😂
Ida a to szkoda 🙁 czemu wszyscy fajni ludzie mieszkają tak daleko? awr  🤬
Intryga spoko w wakacje już bedzie prawko, samochód czeka także będą revoltowe tripy  😎  😂
o to zapraszam, zapraszam, w wakacje u mnie na stajni jedno wielkie pole namiotowe, jest sad, są ogniska i komary, wszystko bedzie wiec git majonez  😍
a ja dzisiaj w nocy wpadam do warszawy, wracam jutro pod wieczór 🏇 z mamą jadę, więc pewnie jakieś sklepy, spotkam się z paroma ludźmi, nie wiem jak w środę pójdę do szkoły 😂
09 kwietnia 2012 19:23
idaczerwcowa, co powiesz na koło 10:30 na Złotych? 🙂
Nie chciałybyście mnie przygarnąć ?  😉

jeeeeej ale dziś było świetnie  💃  Tyle wam powiem
09 kwietnia 2012 19:54
Alabamka, pewnie, że chcemy! 🙂

Ale jestem mega wkurzona, jeszcze chyba zaraz pojadę na pogotowie, bo zaczynam się dusić i mam problem ze złapaniem oddechu..
dołączę się  🏇
kolejna małolata (z Warszawy). tak sobie do 1 LO chodzę i wracam w najbliższym czasie do przerwanej niestety jazdy.
Można do Was?  😀
09 kwietnia 2012 21:38
Heval nie można ! 😀iabeł:
Musisz przejść chrzest bojowy żeby zostać re-voltowym małolatem 😁
A tak serio, to świruję, pewnie, że możesz im nas więcej tym lepiej 🏇
Mysza Ja też bym chciała ale mam trening przed południem  😎
Hermes co cię tak wkurzyło?  👀
09 kwietnia 2012 22:26
Kamita01 mów do mnie powoli i łopatologicznie, nie ogarnęłam 😁
Mysza Ojej ja myślałam że ty też do złotych, pomyliło mi się  😡 (zmęczenie) to do Hermes miało być  😂
a ja byłam na imprezie dziś i przegięłam trochę... nawet zdecydowanie... nadużyłam zaufania mamy...
09 kwietnia 2012 23:31
nopebow też tak myślałam, jak w wieku 15-stu lat nie wróciłam z andrzejek do domu, a telefon mi się rozładował i po włączeniu go rano zobaczyłam ok. 30 nieodebranych połączeń od mamy, 15 od taty i około 10 od babci. Ale moja matka jest na tyle lajtowa, że później się śmiała z mojego kaca i zielonej twarzy na słowo "wódka".
Za to mój ojciec, nie mógł się powstrzymać od śmiechu, że jego jedyna córka tak się nażłopała, że spała cały dzień. Stwierdził, że jeszcze dużo przede mną 🤔wirek:
Będzie dobrze, rodzice zawsze są przewrażliwieni na punkcie imprez i późnego wracania swoich dzieciaków do domu.

Jest 90% szans, że moi rodzice wrócą do siebie na dobre 😅 O ile ojciec znowu czegoś nie odwali, albo mama pie*dolca nie dostanie i nie każe mu się wynosić 🙄
Kamita01 a ja myślałam, że to ja majaczę i nic do mnie nie dociera 😂
Mysza No trochę się przestraszyłam, że będę miała zakaz na imprezy. Okaże się jutro, bo mama już śpi. Mieli mnie odprowadzić koledzy, ale z innej dzielnicy odebrał mnie brat, bo mama była już cholernie zła. Jak weszłam do domu to już w ogóle było apogeum. Jutro rano będzie telefon pewnie na ten temat  😂 Trochę dziś przegięłam.
10 kwietnia 2012 00:30
nopebow mama się pozłości i jej przejdzie :kwiatek: 🙂
Mysza liczę na to. :kwiatek:
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się