arivale,whitemoon,tabletka,zoja dziękuję ! :kwiatek: JARA pies jest fantastyczny, od razu poprawia humor! tulipan wyglądasz świetnie! rzeczywiście mocno schudłaś, gratuluję! :kwiatek: Tristia śliczne masz te zdjęcia! 2 najfajniejsze! 😀 nicka super włosy! 😀
achh mało bywam na forum ostatnio, brak czasu itd. ale pochwalę się jednym nowym zdjęciem od kolegi, które mi się w miarę podoba:-) Z wariacji Odetty z II aktu "Jeziora...":
KuCuNiO - boska! Jak ja uwielbiam Twoje baletowe zdjęcia! 😍 😍 😍 Aczkolwiek nie będę ukrywać, że Twoich jeździeckich zdjęć też czasami brakuje... :kwiatek:
tulipan aleś ładna! Masz piękną cerę (zazdraszczam). Chyba jednak grzeczna wersja w kardiganie nie do końca do Ciebie pasuje, co? 😉 Najbardziej mi się podobasz na ostatniej fotce. Mniam! 🍴 JARA wyglądasz przesympatycznie! I jakie macie miny zsynchronizowane z psiną 😀 KuCuNiO nic tylko na ścianę powiesić. Cudo!
Amnestria, wow! Dziękuję! 😡 Tristia, haha, kiedyś w końcu trzeba było :kwiatek: Jakie ciepłe foty 😜 Galopada, ale ci psiak urósł, szkoda tylko, że Ciebie zza włosów nie widać 😁 Kucunio, pięknie! Averis, ale fajnie 🙂
ententa w święta mase nadrobiłam, ale mimo to dziękuję :kwiatek: a włosów zazdroszczę 😜 ashtray bardzo mi miło 😡 Faktycznie w grzecznej wersji rzadko występuję, ale czasami serwuję znajomym taką odmianę 😁
JARA masz bardzo ładną twarz z sympatycznym wyrazem🙂 ciekawe czy pozory mylą w tym przypadku;p no i psisko świetne uwielbiam bulki🙂 Tristia Twój typ urody jest super-już Ci to kiedys pisałam🙂 masz moze jakies zdjecia w wersji sukienkowej?
JARA, tulipan ja też uważam, że mam zakazaną twarz 😁 Raz nawet usłyszałam od ciotki mojego faceta, że jak zobaczyła moje zdjęcie to stwierdziła "Wredna s*ka pewnie" 😁 Jak się później okazało podobno wcale nie jestem taka "zua" 😁 To i ja się wcisnę z moją zakazaną gęba. Z wczorajszego spaceru 🙂
Facella mam rajstopy, rzeczywiście ich nie widać 😉 U nas świeci piękne słoneczko i było 17 stopni, więc zdecydowanie nie zmarzłam. Nie mogę już patrzeć na ciepłe kurtki i szaliki, psa też ostrzygłam 😁
Cariotka, ooo, aż cię oblukałam na fotoblogu, żeby wiedzieć komu cześć mówić 😉 Mona, dziękuje, taki już dziecięcy wizerunek, a między nogami moje szczurzątka sztuk 17...