Końska rewia mody cz.VI (2012)

oj Klami ale teraz dowalilas, piekna jasne aque w piach  🤣
Zaraz stad nas pogonia jako nieprawdziwych szmatocholikow  😀iabeł:

Dobra zart, zart,
Lepiej powiedzcie czy cokolwiek wiadomo o nastepnych kolkecjach eskadrona?
Bo troche czasu minelo, a cisza jest. Cos skapia nam, bo mint ochydny caly, pewnie poki nie wyprzedadza to nic nowego nie bedzie.
wątek zamknięty
Arimona mi po prostu bardzo szybko nudzą się rzeczy, a skoro mogę puścić je dalej choćby za granicę i kupić na to miejsce trzy inne szmatki? to czemu nie
jak dla mnie to ze swoimi rzeczami rób co chcesz, serio  🤣 ja mówię o sobie. Po prostu szkoda mi kasy na psucie tak drogich rzeczy  😁 
wątek zamknięty
Livia   ...z innego świata
08 kwietnia 2012 11:21
Ja mam specjalną derę na tarzanko 🙂

Fakt, że nie ma co się emocjonować jakością nowych Eskadronów, Anek i ESów, ale z drugiej strony - skoro kolekcje i tak szybko znikają, to producenci raczej nic w tej kwestii nie zmienią. Pozostaje polować na "starocie", a nowe kupować tylko, jak naprawdę "wołają" 🙂
wątek zamknięty
Ubrałby mi ktoś tego pana w :
🤔trzałka: cottona beige
🤔trzałka: cottona i brillianta burgund
🤔trzałka: anky amber vs
z góry dziękuję  :kwiatek:
wątek zamknięty
Na szybko zrobiłam beige. Moim zdaniem super, sama go rozważam dla Libla 🙂

edit: Burgund

I amber 😉

wątek zamknięty
Przejrzałam jeszcze raz zdjęcia tej drugiej kolekcji Eskadrona i znowu doszłam do wniosku, że to jakaś masakra 😵

Jakby ktoś potrzebował - to z reitforum.de:
[QUOTE=_nad_][QUOTE=little.Micky]Hallo, wo findet man denn Bilder von der zweiten Sommer-Kollektion?
Hab diesen Thread eigentlich relativ gut verfolgt aber das ging irgendwie an mir vorbei :confused:[/QUOTE]

[/QUOTE]

wątek zamknięty
Ja mam specjalną derę na tarzanko 🙂

Fakt, że nie ma co się emocjonować jakością nowych Eskadronów, Anek i ESów, ale z drugiej strony - skoro kolekcje i tak szybko znikają, to producenci raczej nic w tej kwestii nie zmienią. Pozostaje polować na "starocie", a nowe kupować tylko, jak naprawdę "wołają" 🙂

Livia ja mam wrażenie ze oni po prostu coraz mniej egzemplarzy ściągają. I dlatego tak szybko znikają
wątek zamknięty
A ja ubrałam dzisiaj koniury w Anky Lemon 🙂
Niestety był taaaaaki silny wiatr,że młody nie chciał stać,ba,biegał i wszystkiego się bał,więc na zdjecia nie było co liczyć. Kobyła też nie wykazywała chęci do zdjęć,lepiej przecież uciekać 😀  Ale całe szczęście mój wierny Cypol nie zwracał uwagi na warunki pracy i pozował mimo takiego straaaasznego wiatru! 😀  🤣 On już wie o co chodzi  😎

[img]http://desmond.imageshack.us/Himg684/scaled.php?server=684&filename=dsc09842l.jpg&res=landing[/img]
wątek zamknięty
zalcia97, super! 💘 Teraz tylko czekać na zdjęcia na młodym 😉
wątek zamknięty
08 kwietnia 2012 20:07
zalcia, już pisałam w wątku Ankowym, fajnie twojemu w żółtym, ale to mi wygląda na Bananę, nie na Lemonkę 🙂 Chyba, że to wina fotki?
wątek zamknięty
Libella dzięęęki  😉
Aż się chyba skuszę na wszystkie 3  😜
wątek zamknięty
gabb.  dzięki  :kwiatek:  no,młody nie umie ustać w jednym miejscu 5sekund,więc chyba musi jeszcze dorosnąć do roli modela  😁
Livia  tak,to na pewno Lemon. No Twojej fotce w galerii jest taki moooocny, mój nie jest taki mocny,ale to na pewno lemon :P może jest ciut sprany ? Stwierdzam kolor bo chmury!  😂  Ale dziękuję,też go lubię w żółciach  :kwiatek:  Ale to chyba jeszcze nie jest to..ciągle szukam czegoś ,co będzie mega szałowe :P. I chyba muszę  obfocić Cobalcika i Cognaca 🙂
wątek zamknięty
Nikitaa, domcia406, Burza, quantanamera, Zairka, ashtray, Livia, xxagaxx, Miii., Fantazja, gabb., juliadna, olalala, huzarova bardzo dziękuję Wam za przemiłe komentarze, fajnie że Aqi się podoba :kwiatek:  :kwiatek:  :kwiatek:
(przepraszam za mój zapłon :icon_redface🙂

domcia406 a ja raz wolę czarne oficerki, raz brązowe. Chociaż wolałabym żeby koniak był jednak mniej pomarańczowy, ale ani myśli ściemnieć z czasem 😉

hehe Ciecior ja nie zniknęłam 😉 jakoś bliżej mi przez ostatni czas do bycia cichym obserwatorem, ale czytam czytam 🙂

xxagaxx ale kolekcja 😲

akzzi ła masz zdjecia na modelu! mam nadzieje, że Twoim lub 'Twoim' :kwiatek:

Ronin. kolor wręcz fluo 😀

I świątecznie, jajeczko ES Cream i owijki Eskadron gelb 🙂

wątek zamknięty
disco świetnie!  😜
wątek zamknięty
08 kwietnia 2012 20:29
zalcia, chmury nie mają nic do rzeczy, w bardzo pochmurny dzień moja Lemonka wyglądała tak:

Foto do bani, ale widać, o co chodzi 😉 Twoja Anka wygląda na etatową Bananę - ktoś musiał pomylić kolory...

disco, szał!!!  💘

edit: dopisek 🙂
wątek zamknięty
juliadna   siwek czarnogrzywek <3
08 kwietnia 2012 20:30
disco Ty to jak tu "wparujesz" ro robisz taki opad szczeny że szok  👍
wątek zamknięty
disco no po prostu  👍
wątek zamknięty
disco, całkowity opad szczeny 😜 Super! 😍
Livia, faktycznie ten Lemon wali po oczach 🙂
wątek zamknięty
disco ale MEGA  😜
wątek zamknięty

dokładnie. Długo nic, a jak przyjdzie dowali to jaaaa cieeee.
Miażdżą mnie twoje zdjęcia, koń, ty, ogon twojego konia, twój dosiad, jak koń chodzi. ja pieprze.  😍 😍 😍 😍 😍 😍 😍 😍 😍
wątek zamknięty
A ja mam Siwą w komplecie (brillant + owijki) LAVENDER i kantar AUBERGINE. 😉
Może się nada do galerii? Jak myślicie?

Moja kobyła wreszcie zaczyna łapać o co biega w modelingu!  😂
wątek zamknięty
lizzy   Bo ja na hubertusie gonię stajnie a nie lisa :)
09 kwietnia 2012 07:16
disco powiem tak, om nom nom nom  😍
gryglodor szał  😜

MAM PROŚBĘĘ  😉 To koń koleżanki, nie ja na nim siedzę, ubrałby go ktoś w:
-cotton'a berry DL
-cotton'a burgundy DL
-brilliant'a petrol DL
-bicolor'a navy/green DL
-Ank'ę sand
-Es stripe-in brandy-ebony-chamois
Baardzo ładnie proszę🙂

wątek zamknięty
gryglodor świetnie we fiolecie, ale ja ogólnie mam słabość do fioletu 😀

disco świetna z Was para i super razem wyglądacie !
wątek zamknięty
disco

dobrze ujęte  😀
szał  😜  😜  😜
wątek zamknięty
Polka w hot pink:

wątek zamknięty
emptyline   Big Milk Straciatella
09 kwietnia 2012 15:10
dziewczynka, Polę w różach uwielbiam, ale ten czaprak jak był koszmarny na sucho wg mnie, na koniu jest jeszcze gorszy. Fanką ES'a nie zostanę chyba 🙂
wątek zamknięty
disco nie mam słów... przegenialnie to za malo  😜 stałam się waszym zadeklarowanym fanem!  😍

tymczasem obiecane rude w dralonie i komplecie navy  😉

wątek zamknięty
Dziewczyny, czy któras z Was wie gdzie można znaleźc ten czaprak ze zdjęcia - ES, granatowy, ten dolny z logiem w kształcie kola?
wątek zamknięty
Kucyk w anky coffee  😉
Zostawić czy puścić w świat ? 
wątek zamknięty
puść, tak szaro-buro wygląda...
wątek zamknięty
Ten wątek jest zamknięty Nie można w nim odpowiedzieć.