Kącik WKKW

Mama maison 😉
Ktoś   Dum pugnas, victor es...
03 kwietnia 2012 19:03
maison, nieźle musiałaś tam zasuwać, skoro tak daleko Ci lądowanie po bankiecie wypadło  👀
maison   Wiara i wytrwałość to klucz do spełnienia marzeń!
03 kwietnia 2012 20:15
Haha, do każdej przeszkody hamowałam z 200 metrów przed  😂

Jechałyśmy dość szybko ale i tak spóźniłyśmy się 4 sekundy.
Gdzie sa te Pienki?  Na ich stronie nie moge znalezc adresu...
07 kwietnia 2012 19:48
crazy, KOniec świata,500 metrów   🏇 Białystok i okolice,jak chcieliśmy jechać w zeszłym roku,to najkrócej wychodziło przez obwód Kaliningradzki  🤔wirek:
mbalicka   Kucyk <3 / Figaro najwspanialszy :*
07 kwietnia 2012 19:53
nooo 🙂 ja się z trenerką wybieram do Sopotu i do Pieniek 🙂😉 już się doczekać nie mogę.. czy ktoś wie jaka będzie pogoda na Sopot? 🙂
07 kwietnia 2012 19:55
Za szybko na pewne prognozy,moi spece od pogody w pracy nie mylą się,ale wyprzedzenie Max.4-5 dni :-) dzis juniorka była w Sopocie na krosowkach,w deszczu niestety  😵
07 kwietnia 2012 20:00
ajj... to niefajnie.. ja się modle o pogodę, bo fotografo jestem, a po drugie w namiocie będziem spać :P
Musi być ładna pogoda , bo ja sie tez wybieram a kawałek mam 🙂

Pieńki
Kopce 62 , gmina Michałowo
podlaskie
16-050

adres ze strony 🙂
Jedno jest pewne, bedzie wiac 🙂 oby nie piz****
margaritka   Cantair HBC, a Nerwina na emeryturze;)
07 kwietnia 2012 21:48
na koncu swiata 🙂 w okolicahc Bialegostoku 🙂 chcialam sprawdzic siebie i konia i pojechac jakas LL ale zobaczymy co to z tego wyjdzie.
To chyba pojade Racot, i nie pojde na slub kuzynki... Alez to ebdzie bunt w rodzinie
Strzyga   Życzliwościowy Przodownik Pracy
07 kwietnia 2012 22:15
W Sopocie pizga zawsze, niezależnie od pogody 😀
07 kwietnia 2012 23:04
Strzyga, nawet mnie nie denerwuj :P
Ludzie z nad morza przywykli... wiec halny jest jak wieje, pizga to juz wyzszy stopien, dla obcych zawsze pizga albo leb urywa🙂
07 kwietnia 2012 23:38
hehe 😀 ja ze środka kraju, więc dla mnie i to i to jest zabójcze 😀 jeszcze jak pomyślę o nocy w namiocie... brrrrrrrrrrrrrr..  🤔
08 kwietnia 2012 00:13
Obcy to mówią, że pizga, a ja nawet się nie zorientowałam, że wieje...
Poza tym... wiatr jest cudowny, jak wieje, człowiek wie, że oddycha, że żyje.
Dokladnie Strzyga... Obcym zawsze wieje 🙂 A to lekki podmuch przyjemnego wiaterka...
08 kwietnia 2012 08:41
ja ten wiaterek w lato jak najbardziej.. aby poczuć taką nadmorską bryzę i taki cieplutki 🙂 a nie jak jest 0 stopni i piź... jak cię mogę.. :P

BTW - [img]http://Strzyga[/img], a Ty daleko stamtąd trzymasz swoje Rude? :P
asior   -nothing but eventing-
08 kwietnia 2012 09:02
Nie no, jesli ma wiac jak rok temu, to ja dziekuje. Od tej "lekkiej bryzy" mialam odmrozone uszy :P
Facella   Dawna re-volto wróć!
08 kwietnia 2012 10:22
nasunęło mi się takie pytanie, można jechać np. cross w kominiarce przy złych warunkach pogodowych typu zimno, wiatr, opady? albo chociaż w takiej opasce zakrywającej uszy...?
asior   -nothing but eventing-
08 kwietnia 2012 11:02
Zakryc uszy mysle, ze mozna, ale kominiarka chyba nie przejdzie 😉 Da sie wytrzymac te pare minut krosu.
Moon   #kulistyzajebisty
08 kwietnia 2012 14:59
Nie no, jesli ma wiac jak rok temu, to ja dziekuje. Od tej "lekkiej bryzy" mialam odmrozone uszy :P
No właśnie - Ja odmroziłam prawie dłonie i stopy dodatkowo :P A dzień później dorobiłam się cudnego kataru  😎

Tak więc zdecydowanie wolałabym pogodę mniej wietrzną, może nie być słońca (Taaa, mówi to cwaniak ze szkłem 2.8 :P) ale niech choć deko mniej łeb urywa!  🙄
08 kwietnia 2012 18:15
wczoraj właśnie zgodnie stwierdziliśmy,że pogoda jest bardzo ok...może siąpił deszcz,ale za to nie wiało (tzn. wiało,ale tak normalnie 😉 )
tak było:

a w zasadzie tak:

uwielbiam tego Małego  😍
Gdzie sa Pienki? Bo jak szukam wyskakuje mi ich milion. Daleko mam ze Szczecina?  👀
08 kwietnia 2012 19:47
daleko.padło już to pytanie,koło Białegostoku.

edit: http://www.re-volta.pl/forum/index.php/topic,815.msg1364730.html#msg1364730
08 kwietnia 2012 19:50
Wiało trochę, ale nie przesadnie.

Tofinio stoi kawałek - 45 minut samochodem, 1,15 ciapongiem =)
Ktoś, czy to hipodrom Sopot? tak z ciekawości
08 kwietnia 2012 19:57
tak,Hipodrom.
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się