AMP,MPSzW-wszystko o studenckich zawodach

To w zaleznosci od ilosci zgloszen, ale ujezdzeniue chyba od pierwszego dnia. Poczekaj moze ktos lepiej zna, bo ja nie pamietam.
Jedziesz w koncu sama?  :kwiatek:  🏇
24go przyjeżdżasz i jest przegląd, 25-26 zawody, 27 finał. Normalnie.
Skoki 25, 26, 27. Ujeżdżenie 25, 26, 27.  🤔wirek:
no własnie nie pasowały mi te terminy, bo jeśli zawody trwają trzy dni to powinni napisać 25-27.05. Oczywiste jest to, że przyjeżdża się w czwartek na przegląd.
Tak podaną datę zrozumiałam, jakby konkursy miały zaczynać się już 24.05. Wolałabym tak, bo 26 i 27 mam zjazd na uczelni i nie będę mogła być 🙁

A ja nie jadę, ale idzie mój koń 😉 Będę kibicować z całych sił.

Kogo z Was poznam? Bardzo chciałabym w końcu z kimś z revolty się spotkać 🙂!
Nie sądzę żeby przedłużyli o jeszcze 1 dzień...
Mozii   "Spełnić własną legendę..."
07 kwietnia 2012 18:03
rtk, wypatruj siwego ogiera w granatowym czapraku z biało-czerwoną lamówką i w takich samych nausznikach 😉 My na 80% jedziemy 😉
dobra, jak Cię zobaczę na rozprężalni to będę się darła 🙂 Moja kobyła też charakterystyczna więc podchodzić!
mój żółty kucyk też jedyny w swoim rodzaju 🙂.

Nie, na pewno nie przedłużą, bo gdyby to było możliwe, to zrobili by tak w kwestii ujezdżenia amatorow rok temu, z którym był problem i w efekcie odbywało się na dwóch czworobokach jednocześnie...
Ponia   Szefowa forever.
07 kwietnia 2012 21:15
rtk, pamiętasz jak się poznałyśmy ?🙂  hihihih
moje szalone próby udawania pingwina ;P
jasne, że pamiętam. Mam nadzieję, że teraz też się poznamy :P

btw- skąd Ty kojarzyłaś moją twarz?
Ponia   Szefowa forever.
07 kwietnia 2012 23:44
W tym roku nie zawitam,  nie chce mi się jechać tyle km 😉 ale z tego co wiem to ma być ekipa Awfis'u 😉

Z forum kojarzyłam, do tego wiedziałam,że jesteś ratownikiem stąd jak Cię dojrzałam w karetce to byłam prawie pewna że to Ty 😉
sei   . let's grow old together & die at the same time .
08 kwietnia 2012 13:33
ktoś nowy zdecydował się na start w AMW może? kujka, croopie? 🙂 szczególnie dresiażyści mnie ciekawią. jeżeli tylko uczelnia popełni zgłoszenie będę z rudym pajacem w sobotę 🙂
Ja prawdopodobnie bede. O ile pojedzie 6 koni od nas to pojade, zobaczymy ile kasy nam da AZS na wyjazd :P
08 kwietnia 2012 20:25
rtk, ok 😀 Jak Cię wypatrzę to też będę się ujawniać  🤣
sei, ja się nie wybieram 🙂
24go przyjeżdżasz i jest przegląd, 25-26 zawody, 27 finał. Normalnie.
Skoki 25, 26, 27. Ujeżdżenie 25, 26, 27.   🤔wirek:

Racja a data została tak podana bo system e-madzia wlicza także weryfikacje która będzie w czwartek z przeglądem.
ok, dzięki za potwierdzenie  :kwiatek:
Ktoś pytał wcześniej o ubezpieczenie - otóż znalazłam umowę, jaką daje członkostwo i posiadanie karty ISIC i wynika, ze niestety ubezpieczenie obejmuje jeździectwo tylko wtedy, gdy uprawiane jest w ramach AZS 🙁

tu link do umowy ubezpieczeniowej: http://www.azs.uj.edu.pl/public/upload/umowa_nnw_azs_2011_sport-6cf90.pdf
Strucelka   Nigdy nie przestawaj kochać...
16 kwietnia 2012 07:53
znajdę gdzieś propozycje czy co roku są te same konkursy? Są kury?
muszę się wkońcu ogarnąć i wszystko pozałatwiać 😵
16 kwietnia 2012 09:20
Dobra już czas powoli przypomnieć że koniec zapisów na AMPy mija 25 kwietnia.
Kto się nie zapisze ten nie jedzie.
Żadne powoływanie się na kogoś nie ma sensu.
Zgodnie z przepisami " Regulaminu Ogólnego AMP (VIII.8.4)" jedyną szansą dla spóźnialskich do 7 dni jest zapłacenie .... 1000 zł !!!
Więcej informacji poniżej w linku:
http://www.amp.azs.pl/e-madzia/zgloszenie-po-terminie

Jeżeli ktoś nie jest pewny zgłoszenia przez Uczelnie proszę pisać do mnie e-maila.
Jest szansa też że w poniedziałek umieszczę listę Uczelni zgłoszonych.

Pozdrawiam
sei   . let's grow old together & die at the same time .
17 kwietnia 2012 19:17
dobrze, że przypominasz... znając życie ode mnie z uczelni jeszcze nic nie poszło  🙄 byłam u nich dzisiaj. pójdę i jutro...
18 kwietnia 2012 09:11
Od nas wyjdzie najpewniej 23  😉
Ja mam kilka pytań. Jeśli są to Mistrzostwa Polski, to w ujeżdżeniu Profi trzeba jechać Ctki na munsztuku? I jak to jest z batem, bo na Mistrzostwach ogólnie nie można go mieć na czworoboku, a jak jest na AMP?
19 kwietnia 2012 12:38
W komunikacie masz napisane, że konkursy oraz ubiór jeźdźców i koni ZGODNIE Z PRZEPISAMI PZJ.  Tak więc C na munsztuku 😉
W przepisach C można jechać na normalnym wędzidle również, poza Mistrzostwami Polski i Pucharem Polski, pytanie, czy AMPY traktowane są jak normalne MISTRZOSTWA?
19 kwietnia 2012 13:27
Wszyscy jechali na munsztukach, więc w tym roku w tej kwestii myślę, że nic się nie zmieni  😉

EDIT: W programach klasy C, np C-4 kiełzno jest M, czyli munsztukowe.
Tylko C-3 jest do wyboru z tego co wiem.
Koniczka   Latam, gadam, pełny serwis! :D
19 kwietnia 2012 17:24
Fairytales, nie pisz bzdur. Wszystko na wędzidle można jechać tylko na regionalnych. Na ogólnopolskich i wyżej trzeba jechać zgodnie z tym co na arkuszu zaznaczone, czyli tylko C3 na wędzidle można jechać.
Koniczka czyli na regionalkach mogę jechać C-4, C-5, C-6 na wędzidle?  🤔
Na regionalkach nawet CS możesz jechać na wędzidle...
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się