Re- Voltowa Foto Zabawa. Przyjmujesz wyzwanie ? :)

juliadna   siwek czarnogrzywek <3
06 kwietnia 2012 19:00
m.indira Gratuluję! Tytuł też bezkonkurencyjny  😁

Moja była 15-steczka 🙂  I bardzo dziękuje za głosy 🙂 Motywują  :kwiatek:

Facella   Dawna re-volto wróć!
06 kwietnia 2012 19:06
czyja była 16? MsCarmen czy nine? strasznie mnie to gryzie  😁
ja głosowałam na 10 i 15 😀

A moje było 21. Miałam zrobić co innego to mi aparat zabrali i wysłałam to, bo nie chciałam rezygnować zabawy. A jakby nie patrzeć bociany, nawet te sztuczne to jakiś symbol wiosny jest. 🙂 I dziękuję za te 10 głosów, bo szczerze to nie spodziewałam się żadnego. :kwiatek:
06 kwietnia 2012 19:11
flygirl, ooo głosowałam na Ciebie! i na wspomnianą 16., i na m.indirę.
06 kwietnia 2012 19:14
16 to Nine jak dla mnie 🙂 Bo Nine wcześniej pokazywała zdjęcia z taką samą roślinką  😜

tu [url=http://re-volta.pl/forum/index.php/topic,35683.msg1355191.html#msg1355191]klik[/url]

Ja myślę, że Nine.
MsCarmen nic się tu w wątku nie udziela, więc wydaje mi się że nie startowała jednak w tej edycji.
Myle się czy się nie myle?  👀
06 kwietnia 2012 19:17
tylko wtedy mi żadne nie pasuje do MsCarmen, a wiem, że się zgłaszała... no chyba, że nie nadesłała w końcu nic...
no ale zgłosiło się sporo ponad 30 osób, a dosłało 25
06 kwietnia 2012 19:19
napisałam przecież...
no chyba, że nie nadesłała w końcu nic...
06 kwietnia 2012 19:20
A czyja jest 13? Bo mi bardzo pasuje właśnie do MsCarmen 😉
Facella o to bardzo dziękuję 🙂

Już się nie mogę doczekać ogłoszenia nowego tematu. 😀
Livia   ...z innego świata
06 kwietnia 2012 19:44
Właśnie, kiedy będzie nowy temat? 🙂
Podejrzewam, że jak tylko Nine się pojawi to poda  😉
Też już się nie moge doczekać  😀
Zagłosowałam na 8, 14 i 21. Ujawnicie się? 😀

m.indira, gratuluję zwycięstwa! Twoje zdjęcie też mi się podobało, jakościowo jest świetne, ale ponieważ mi też wyglądało to na "seks" żab, stwierdziłam, że jednak wolę zieloną trawkę i roślinki na pozostałych 😁

edit: flygirl,  😅
Ja tam nie mam nic do seksu  😁
Ja głosowałam na 7,8 i 10,kogo jest 7i 8?bo 10tki już znam autora 😉 Żabki też mi się podobały.Gratulacje m.indira :kwiatek:
Szekla pisałam, że moja jest 7  😉 dziękuje  :kwiatek:
Przepraszam,przeoczyłam w takim razie,a dwa razy się cofałam,żeby zobaczyć czy już się autor ujawnił 😉
Dla mnie jedno z ładniejszych wiec dostało głos  😉
głosowałam 15,18,22

Chyba mam coś nie halo z gustem 🙂
Przyznawać się czyja jest 13-stka!  🍴
Szalenie mi się to zdjęcie spodobało, głosowałam tylko na nie.
arivle   Rudy to nie kolor, to styl życia!
06 kwietnia 2012 21:02
Moje jest 13  😡
Glosowalam na zwycieska 17 i 10. Podobalo mi sie wiecej zdjec, nie moglam sie zdecydowac ktore wytypowac jako trzecie, wiec poprzestalam na tych dwoch ktore urzekly mnie najbardziej. Gratuluje zwyciezczyniom jak i calej reszcie uczestniczek  😎
dla mnie zaby sa zbyt doslowne. ptaszek nr 10 wyczerpuje temat w kazdym kierunku i jest po prostu piekny.
głosowałam na 7, 10 i 15

Tak jak ja.

Gratulacje! 🙂

edit, bo coś sobie przypomniałam i wolę napisać na wszelki wypadek zanim będzie za późno:
Do drugiego tematu założycie nowy wątek dla uniknięcia bałaganu? Coś mi się niewyraźnie majaczy, że w przypadku skasowania ankiety i zrobienia nowej na jej miejsce, są problemy z liczbą głosów (tak jakby system forum pamiętał stare i sam je doliczał).
Co prawda nie brałam udziału w konkursie, ale kibicuję takim fajnym inicjatywom.
Moje było 23! Dziękuję za te 3 głosy, bo bałam się 0 głosów! 🤔wirek: Heh.

czekam na nowy temat, choć chwilowo mój aparat w Wenecji z moją siostrą!
A moje było wyeliminowane 25, nie doczytałam, że zdjęcie ma być zrobione teraz  😡 Jednak żeby było uczciwie przyznaje się do pomyłki...Przepraszam wszystkich za zamieszanie i równocześnie dziękuję za wszystkie oddane głosy. Obiecuję poprawę przy następnym temacie!  :kwiatek:
trzynastka   In love with the ordinary
06 kwietnia 2012 22:58
halo halo 🙂

wybaczcie ale nie ma mnie ciagle w domu, nowy temat mam.
Jutro go rano wam podam, bo teraz nie bardzo mam jak wszystko łacznie z ankieta kasowac.
Nachwalcie sie zdjeciami, poobgadujcie je a od jutra bawimy sie dalej 🙂
Za utrudnienia przepraszam  :kwiatek:

MsCarmen się nie bawiła, a moja byla 16 😉 podobalo mi sie w niej to jaka byla pudrowa i delikatna 😉

Deidre - jak dojde do domu to zagadam do Quanty czy tam Katiji, nie kojarze w tej chwili jak to jest. Porobie testy i w razie potrzeby załozymy nowy temat chociaz chcialabym tego jednak uniknac... to konskie forum, nie ma sensu by nasza zabawa zajmowała 7 wątków i stare wersje plątały sie po forum.

jeszcze raz przepraszam za utrudnienia i brak polskich liter czasami, dziekuje za glosy  :kwiatek:

Moja była 14 i również nie mogę się doczekać nowego tematu 🙂 Bardziej się postaram  😡
trzynastka   In love with the ordinary
07 kwietnia 2012 00:45
Więc tak:

Ankietę da się wyzerować, więc zostajemy w tym temacie.
Ankiety nie da się usunąć, więc proszę nie zwracać na nią uwagi teraz 😉

Co do tematu, czekam na lekkie zmodyfikowanie go, [b]m.indiria
w moim odczuciu za bardzo go opisała sugerując możliwe realizacje a przecież chodzi o wychodzenie poza szablon 😉

Stawiam, że jutro w okolicy południa wszystko będzie jasne 😉  [/b]
Mój pstryk nr. 22
szemrana :kwiatek:
Gratulacje dla zwycięzców i czekam niecierpliwie na nowy temat  😅
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się