maiiaF morze mnie zachwyca, plaże itd. 😉 moim jeździeckim marzeniem jest przejechać ze swoim koniem po plaży 👀
Sisisa pokazuj 😀
Sisisa, faajnie!
Ja myślałam, że dzisiejszy dzień będzie nudny, a tu proszę, byłam na koniach, pojeździłam, super.
Ja tam się ciesze gdzie mieszkam, super tereny na jazdę konną, blisko do miasta, ale fakt, chciałabym mieszkać w Warszawie lub Krakowie. Najlepiej to gdzieś np., we Francji 😜
Sisisa suuper 😀
Miałam jutro mieć trening ale trzeba mamie pomóc sprzątać dom 😵 👿
maiiaF, wiele razy rozpisywałam się na forum na temat Gdańska i tego, dlaczego go tak kocham, więc powtarzać się nie będę, ale jest to "moje miasto" i zamierzam tam spędzić jak największą część życia 🙂
Hahaha nakręciłam filmik telefonem mojego wściekłego yorka 😁 jaki on jest przegłupi 😂
Dziewczyny, jesteście pewne, że tak chcecie do Gdańska? 😁
Hermes widzę że nie tylko mój york jest przegłupi 😂
Chingis może nie na stałe, ale tak 👀
Chingisku drogi, jak to się stało, że ja milion razy byłam w Gdańsku a my jeszcze się nie widziałyśmy? :C 😁
ChCh, ja jestem pewna. Wiele razy tam byłam, mieszkałam, za każdym razem jest mi tam równie dobrze 😀
Maniu no tak wyszło. 😂
Ja bym chętnie wybyła za miasto... Do Otomina gdzie stoi Haxley 😁.
Facella to robiła jakaś firma i operator miał kamerę na takim czymś co jeździ 😂 ale jak targał ją po schodach to nie wiem.
generalnie ciężki dzień. Chyba pójdę pobiegać.
Asiu, w wakacje nie odpuszczę, strzeż się 😎 😁
jestem z siebie dumna, zrobiłam tak bardzo generalne porządki jak nigdy od czasu zmiany mebli 😂 jeszcze została mi jedna szafka i dwa regały... W sumie to resztę zrobię po malowaniu 💘
Maniu wiesz, będę uciekać 😁.
Sisisa, mam takie pytanie: wygodnie Ci się jeździ na takim niewysokim koniu? bo mi osobiście źle się jeździło na koniku polskim, a mam niby tylko 165cm... 😡 to nie ma być obraźliwe pytanie ani nic :kwiatek:
nopebow, przez chwilę odniosłam wrażenie, że właściwie to on jedzie, ale myślałam, że kręcił to zwykły uczeń i wydało mi się nieprawdopodobne wręcz... ale teraz wszystko jasne (-:
Facella, ja mam 172, a Hors 138 🙂.
Bardzo dobrze mi się na nim jeździ, tylko na dłuższych strzemionach zrzucam przeszkody nogami ;D.
no to szacuneczek 👍
idę oglądać CSI, fajnie się zaczyna 😁
A ja mojego Krakowa na nic nie zamienie 😍 mimo ze zaczal sie sezon turystyczny...
Kupilam buty na komers, teraz tylko sukienka ufff
ja zamienie mój Bytom 😀 na jakąś inne małe miasteczko 😎 tutejsi mieszkańcy przyprawiają o ból głowy 🤬
a ja marze o tym zeby mieszkac w Krakowie. cudowne miasto! 😍
losieq e nie przesadzalabym 😁 ale ludzie cudowni 💘
niemiłek moze mi sie jeszcze odmieni. poki co, to najlepsiejsze miasto. 😍
A ja Wrocek lub Poznań, mam już dosyć Lublina 😵
Ogólnie to PADAM. Dopiero co wróciłam, męczy mnie jeszcze choróbsko, które zaatakowało wczoraj a długa noc jeszcze przede mną.
Mam pytanko małolaty, czy któraś z was zajmuje się grafiką? Czy możecie mi polecić darmowy program do wykonywania banerów na str. internetowe w pliku swf (flash). Błagam o pomoc 🙇
losieq a co tu takiego cudownego? 😁 fakt, Stare Miasto i Kazimierz mega, ale jak sie wyjdzie poza to juz nie jest tak pieknie
fin, ja też wymienię Lublin na Warszawę 🙂.
hm... a miasto, z którego do Wawki na piechotkę może być?
niemiłek ogolnie, jakos zadne inne miasto mnie tak do siebie nie przekonuje jak Krk. 😀
fin, ja też wymienię Lublin na Warszawę 🙂.
A stać Cię na utrzymanie konia w Warszawie? ;>
Warszawa jest duża i brzydka, ale Wrocław 😍
To fascynujące, że nigdy nie cieszymy się z tego, co mamy, a pragniemy tego, czego nie mamy 😉
edit: Ale tak w sumie, to ja również z chęcią bym oddała 'mój' Radom 😉
Zawsze trawa jest bardziej zielona tam gdzie nas nie ma 😀